enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

KOTO’dan EPDK’ya ziyaret: Akaryakıt sektörüne özel dosya  

KOTO’dan EPDK’ya ziyaret: Akaryakıt sektörüne özel dosya  
18 Ocak 2022
492
A+
A-

KOCAELİ – UHA HABER / Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve beraberindeki Oda heyeti, akaryakıt sektöründeki üyelerin sorun ve çözüm önerilerini iletmek üzere Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret etti.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Efe ve Meclis Üyesi Cemil Altınkaya ile birlikte, Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’a ziyaret gerçekleştirdi.  

BAŞKAN YILMAZ: BİZZAT İLGİLENECEĞİM  

Ziyarette, akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren üyelerin yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili kapsamlı dosya sunan Başkan Bulut, “Desteklerinizle, sorunların ivedi bir şekilde çözüleceğine yürekten inanıyoruz” dedi. KOTO Başkanı bulut ve beraberindeki Oda heyetini samimi bir ortamda karşılayan EPDK Başkanı Yılmaz, dosyada yer alan maddelerle bizzat ilgileneceğini ifade etti.  

KOTO’NUN DOSYASINDA YER ALAN KONU BAŞLIKLARI  

KOTO’nun sunduğu dosyada şu sorunlar ve çözüm önerileri yer aldı; Akaryakıt sektöründe taban fiyat uygulamasına geçilmesi, bayi karlılık marjlarının düzenlenmesi, teminat mektubu uygulamasında revize yapılması, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin tek çatı altında yapılması, taşıt tanıma sistemi iskontolarının düzenlenmesi.  

HABER : Süleyman DURAK

[UHA Haber Ajansı, 18 Ocak 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.