enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

KOTO Okulu’nun gururu Sehle Uysal, okuyucularıyla buluştu  

KOTO Okulu’nun gururu Sehle Uysal, okuyucularıyla buluştu  
20 Mayıs 2022
314
A+
A-

KOCAELİ – UHA HABER / Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yazar öğrencisi Sehle Uysal, Kocaeli Kitap Fuarı’nda okuyucularıyla buluştu. Uysal’ı bu özel günde okul yönetimi ve arkadaşları da yalnız bırakmadı.

‘KİLİTLİ KAPILAR AÇILSA…’ 

Bu yıl 12.’si düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı’nın, yazar konukları arasında, 15 yaşında yayın hayatına kitap kazandıran Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Sehle Uysal da vardı. Kentimiz ve KOTO için gurur kaynağı olan Uysal, ‘Kilitli Kapılar Açılsa’ isimli kitabını fuar konukları için imzalarken bir de söyleşi programı gerçekleştirdi.  

Resim önizlemesi

ARKADAŞLARI: Sehle Uysal’ı bu anlamlı günde okul arkadaşları da yalnız bırakmadı.  

KOTO OKULU’NA VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR  

Fuara ‘en genç yazar’ unvanıyla katılan Sehle Uysal’ı bu özel anlarında Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Coşkun Cebeci, öğretmenleri ve arkadaşları da yalnız bırakmadı. Yıllar önce yazmaya başladığı ‘Kilitli Kapılar Açılsa’ isimli kitabını bitirmesinde okulunun ve öğretmenlerinin çok büyük etkisi olduğunu ifade eden Sehle Uysal, “Okulum ve öğretmenlerim adeta bir mum olup, önümü aydınlattılar” dedi.  

Resim önizlemesi

CEBECİ: Söyleşinin sonunda sahneye çıkarak öğrencisi Sehle Uysal’a çiçek takdim eden Okul Müdürü Coşkun Cebeci, “Çok gurur ve mutluluk duyduğum bir andayım. Yolu hep açık olsun. Biliyorum ki hep olacak. KOTO ve okul olarak hep yanındayız” dedi.  

‘KOTO OLARAK HEP YANINDAYIZ’ 

Genç yaşında kitap yazan Uysal, yazma serüvenini de dinleyicilerle paylaşarak, öğrenci arkadaşlarına da ilhamlarını bulabilmeleri için tavsiyeler verdi. Söyleşinin sonunda sahneye çıkarak öğrencisi Sehle Uysal’a çiçek takdim eden Okul Müdürü Coşkun Cebeci, “KOTO Başkanımız Necmi Bulut’un selam ve takdirlerini ileterek sözlerime başlamak istiyorum. Çok gurur ve mutluluk duyduğum bir andayım. Yolu hep açık olsun. Biliyorum ki hep olacak. KOTO ve okul olarak hep yanındayız” dedi.  

HABER : Süleyman DURAK

[UHA Haber Ajansı, 20 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.