enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:04 Türkiye’yi Kuşatma Hayali
00:47 Huzurlu bir Ramazan için sorunsuz alışveriş: Güven ve hız Amazon.com.tr’de buluşuyor!
00:40 Bakan Kurum: “Çöp kutusu göndermeyi ballandıra ballandıra anlatıyor ama 455 bin konutu beğenmiyorlar”
00:10 Dışişleri’nden katil İsrail’in Batı Şeria’da arazi tesciline sert tepki
00:09 Kocaeli’ Gebze ilçesinde Barış Manço’yu eserleriyle anıldı
00:09 İletişim Başkanı Duran’dan ‘TRT World Citizen Awards’ paylaşımı
00:06 Su Yönetiminde Yapay Zeka’nın Evrimi
00:04 TBV’nin Yarının Denklemi serisinin yeni bölümü yayınlandı
00:01 Filistin’de İsrail’in yaptığı gibi CHP’li Milas İlçe Başkanı Ahmet Kılbey’den iş makanasıyla Asırlık Ağaç Katlimı!
10:13 ‘Sevgililer Günü’nü dini bir tartışma olarak değil, sevdiklerimiz için anlamlı bir gün olarak görelim
00:53 Mehmet Beyazıt’tan İki Eser Tek Kitapta: “Yüreğime Kar Yağıyor” ve “Tanrı Misafiri” Satışta!
00:49 Kocaeli’n Gebze ihracat şampiyonu firmalar ödüllendirildi…
00:45 (TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, DW ve Euronews abonesi
00:39 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının,COP31’in organizasyonel hazırlıkları
00:39 Kocaeli’den Haberler…
00:30 Türk Eğitim Derneği’nin 98. Yıl Resepsiyonunda Seçkin Davetliler Eğitim İçin Bir Araya Geldiler
00:27 ABTTF’den AB Komisyonu’na ortak rapor: Yunanistan’daki STK’larından ülkede hukukun üstünlüğündeki gerilemeye dair
00:12 Kafkasya dağlarnda açan çiçek. Anadolu’da neden söndü…
00:07 Adil Türkiye Partisi: “Erken Seçim Yarışı Başlıyor, Hazır Olan Kazanır”
00:12 Fransa Silahlı Kuvvetler Bakanı: ‘Ruslar gerçekten barış istiyor mu?’
TÜMÜNÜ GÖSTER →

KOTO delegeleri TOBB 78. Genel Kurulu’na tam kadro katıldı  

KOTO delegeleri TOBB 78. Genel Kurulu’na tam kadro katıldı  
15 Mayıs 2022
436
A+
A-

KOCAELİ – UHA HABER / Kocaeli Ticaret Odası başta olmak üzere ülkemizde faaliyet gösteren 365 Oda ve Borsa’nın çatı kuruluşu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 78. Genel Kurulu, Covid-19 tedbirleri nedeniyle bu yıl da elektronik ortamda gerçekleştirildi. 

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen 78. Olağan Genel Kurula KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Genel Kurul Delegeleri; Alp Kayalar, Hüseyin Avni Aslan, Sema Kalafat, Cafer Kozluca, Kerim Bayramoğlu, Medet Aydın, Haluk Mamik, Hasan Kaya, Hızır Fatih Sarıoğlu, Hüseyin Eryaşar, Yaşar Can, Adnan Sancak, Murat Aydın, Hasan Kanca, Ali Suat Birer, KOTO Genel Sekreteri Mert Anlıpak ekran karşısında eksiksiz yerini alarak, genel kurula tam kadro katıldı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş da Genel Kurula online katılım sağlayarak, iş dünyası temsilcilerine hitap etti.  

GENEL KURUL GÜNDEMİ  

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul Programı, TOBB’un 70. Yılının kutlandığı filmin gösterimi, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu’nun sunulması, müzakere edilmesi, oylanması, hesapları inceleme, mevzuat, ekonomik raporu inceleme, dilekleri inceleme, Avrupa birliği Uyum, Dış ilişkiler, vergi, ekonomi politikası, basın ve yayın komisyonlarının sunuşlarıyla devam etti. Program TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun teşekkür ve kapanış konuşmasıyla sona erdi. 

BAŞKAN BULUT’TAN DEĞERLENDİRME  

TOBB 78. Online Genel Kurulu’nu değerlendiren KOTO Başkanı Necmi Bulut, “TOBB, ülkemizin en büyük kurumsal ailesi. Sayıca kalabalık olduğumuz için, pandemi önlemleri çerçevesinde yine online olarak gerçekleştirildi. Fiziki olarak uzak olsak bile, aynı coşkuyu doyasıya yaşadık. Tam kadro katılım sağlayan delege arkadaşlarımıza teşekkür ederken, TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nu bir kez daha tebrik ediyorum. Birliğimizin gösterdiği yeni hedeflere, KOTO olarak üzerine de koyarak ilerlemeye hazırız” dedi.  

[UHA Haber Ajansı, 15 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.