enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:51 Zorbalık üstüne zorbalık!
10:28 Gazze’de Ateşkesten Sonra Derinleşen Sessizlik “Gazze’de Her Şey En Ağır Haliyle Devam Ediyor”
07:32 Türkiye ile mücadele eden herkes kaybeder…
06:58 Ahmet Efendi Mescidi, Kocaeli Büyükşehir’le hayat buldu
06:38 AB Kapısı Letonya’dan Geçiyor: Oturum İzni Almanın Şartları Neler?
06:33 Hataylı çocuklara Karadeniz’de unutulmaz ara tatil deneyimi
06:32 Şifa, Tat ve Bereket: Kuru Üzümün Türk Mutfağındaki Yolculuğu
06:28 40 Yıllık dostluğun yaratıcısı Türk kahvesi dünyanın dört bir yanında görücüye çıktı
06:15 Hollanda Türklerinin övgü kaynağı olan kuzey Hollanda Emniyet Müdürü: Hamit KARAKUŞ
07:31 Türk savunma sanayisi, İnsansız hava araçlarında (İHA/SİHA) elde ettiği küresel başarıyı denizlere taşıdı
07:17 Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, (TCMB) ocak ayına ilişkin “Sektörel Enflasyon Beklentileri” verilerini değerlendirdi.
07:14 2026 Kültür Yolu rotası belli oldu: 26 şehirde kültür sanat şöleni yaşanacak
06:24 Türkiye’de Bölgesel Tehdit ve Savunma Sanayi Politikası
06:17 Kocaeli Kuzuyayla’da kar keyfi kış masalına dönüştü
00:50 Çelik: PKK tüm uzantılarını feshetmeli
00:50 Geçmişten Günümüze Dışişleri Bakanlarımız | Yusuf Kemal Tengirşenk
00:44 Dışişleri Bakanı Fidan, bugün Türkiye’yi ziyaret edecek Fransız mevkidaşıyla güncel uluslararası gelişmeleri görüşecek
00:17 Şark Fatihi ve Yetimlerin Babası: Kazım Karabekir
00:06 AK Parti’ye katılımlar sürüyor
00:05 İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, gündeme dair açıklamalarda bulundu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Körfez Gençler Birliği Spor Kulübü

Körfez Gençler Birliği Spor Kulübü
17 Şubat 2024
136
A+
A-

Spor takımlarının hepsi, hangi ligde oynarlarsa oynasınlar, son saniyelere kadar tek bir amacı olan şampiyonluk uğruna mücadele ediyorlar. Ancak ne yazık ki hepsi şampiyon olmayı başaramıyor ya da uzun süre şampiyonluk unvanından uzak kalıyor.

UHA / İnternational News Agency

Vasfi Aşçı Gaziantepe'te - Kocaeli Gazetesi

Konuk Yazar Vasfi AŞÇI’nın ‘Körfez gençler birliği spor kulübü‘ başlıklı yazısı.

Konuk Yazar Vasfi AŞÇI’nın ‘Körfez gençler birliği spor kulübü‘ başlıklı yazısı.

Oysaki başarı hedefleyen bir kulüp için, öncelik kulüp yapısı, çalışması, hedefi ile bir kulüp olmalı, şampiyonluksonraki düşünülecek hedeflerden olmalıdır.

Körfez gençler birliği spor kulübü, 2017 yılında karate branşı faaliyetlerine başlamış, kulüp başkanı Şener Söğüt, Genel sekreter Ali Osman Baş ve yönetim kurulunca,  2022 yılı ortalarında bu branşın başına antrenör olarak Şaban Ağa’yı getirmiştir.

Haftanın 6 günü antrenmanlar beyaz kuşaklar, altyapı renkli kemerler, altyapı müsabık gruplar ve performans grupları ile çalışmalarını düzenli bir şekilde sürdürüyorlar.

Birçok genci spora kazandırmanın mutluluğunu yaşayan Şaban hoca, 130 lisanslı sporcusuyla, aylık 200 kişiye karate hizmeti veriyor. Disiplinli ve planlı çalışmaların temelleri atılan sportif başarının tuğlaları her geçen gün yükselmeye devam ederken, Türkiye şampiyonalarında kürsüde yerini almaya ve madalyalar bir bir gelmeye başladı. 2022 yılında 2 sporcusu ile Türkiye üçüncülüğü, 2023 yılında 1 Türkiye şampiyonu, iki Türkiye 2.cisi, 2024 yılında 1 Türkiye şampiyonu iki Türkiye ikinci ile kürsüde yerlerini aldılar.

Körfez gençler birliği spor kulübünü başarıyla temsil eden minik karateciler, elde ettikleri başarıların arından gözünü artık uluslararası şampiyonalara dikti.

2023 yılında Balkan çocuklar karate şampiyonasında Hilmi Metehan Toker Balkan 3.sü olmuştur.

Ayrıca 2023 analig Türkiye 2.si olan kız takımımızda 5 sporcuları yer almıştır.

2023 yılında ayrıca International children Marmara cup şampiyonasına 3 sporcuları milli takıma davet edildi. Bu şampiyonada Kübra Kılınç şampiyon olurken, Kağan Berk Bektaş İbrahim Halil tüken 5. Olarak tamamlamışlardır.

2024 yılında 3 sporcuları Balkan çocuklar şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler.

Özellikle Hilmi Metehan Toker, Kübra Kılınç Kağan Berk Bektaş her yıl aldıkları dereceler ile iyi istikrar yakalamıştır.

Ayrıca Leylanur yıldırım, Esmanur Hümeyra Eraslan, İbrahim Halil tüken, Neslişah yıldırım gösterdikleri performans ile göz doldurmaktadırlar.

Yakinen takipte olduğum Körfez gençler birliği spor kulübü, Kulüp olarak vizyonu hedefi ve çalışmaları, uzun vadede A milli takıma en çok sporcu veren kulüp olmaktır. Farkındayım ki sporcuları da tüm benlikleri ile bu hedef doğrultusunda gayretindeler. Kulübün yönetim desteğiyle şu anda hemen hemen her kategoride müsabık durumundalar. Sporcuları birçok yarışmalarda kürsüde yerini alarak madalyalarla dönüyorlar. Tüm bunların gerçekleşmesine imkân ve büyük destekler veren değerli yöneticilerimize, teşekkür ediyorum. İnşallah bu başarılar arkası kesilmeden kalıcı olur. Başarıda emeği olan Şaban hocamızı ve sporcu kardeşlerimizi bir kez daha yürekten tebrik ediyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.