enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:47 CHP grup toplantısına ziyaretçi kabul edilmeyecek
11:19 Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde mayısta en yüksek aylık reel getiri yatırım aracı; Mevduat faizi oldu…
10:56 CHP’de iki ismin de grup toplantısı yapacağının açıklanmasının ardından TBMM’de yoğun güvenlik önlemleri alındı
09:52 Otomotiv endüstrisinin yılın 5 ayındaki ihracatı yüzde 2,6 artarak 17 milyar dolara ulaştı.
09:01 Yandex Türkiye ve ODTÜ’nün ortak yapay zekâ yüksek lisans programı, AIPA tarafından düzenlenen AI Tomorrow Summit’te “Eğitimde Yapay Zekâ” ödülünü kazandı
00:55 Türkiye suyun altında da ‘yeni bir sayfa’ açacak
00:47 Dışişleri Bakanlığı’ndan, Ermenistan’da Pazar günü düzenlenen parlamento seçimleri hakkında açıklama
00:43 Dışişleri Bakanı Fidan, “Orta Koridor, üçlü iş birliğimizin stratejik omurgalarından biri haline gelmiştir” dedi.
00:38 CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “11 Haziran Perşembe günü yapacağımız ilk Parti Meclisi toplantısıyla kurultay sürecimizi başlatıyoruz.”
00:31 Kocaeli’nin Derince ilçesinde Belediyeden Beklenen “Kent Berberi” Derince’de Özel Sektörle Geldi…
00:31 Rusların gözüyle Kılıçdaroğlu
00:30 Güney Kafkasya’da Jeopolitik Dönüşüm: Ermenistan’ın Siyasi, Stratejik Tercihleri ve Seçim
00:25 Siyaset Tarihinde İlk Kez Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) İki Başlı Yönetim
00:24 Ermenistan seçimlerinde Başbakan Nikol Paşinyan’ın partisi oyların çoğunluğunu aldı.
00:23 İletişim Başkanı Duran: Belgeseller mağdur ve mazlumların sesi olmalı
00:14 Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Kalın, Kahire’de Filistinli gruplar ve garantör ülkelerin temsilcileri ile bir araya geldi
16:08 1. Marmara Sürdürülebilir Çevre Sempozyumu başladı; Başkan Büyükakın: “Marmara için herkes elini taşın altına koymalı”
14:00 NATO jetleri Letonya hava sahasında Rus İHA’sı düşürdü
12:20 Gazeteci Veysel Kavrayan Kocaeli’nin Kanalı TV41’de ‘Kentin Değerleri’ Programı’nın Canlı Yayın Konuğuydu
11:47 Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne göre, Türkiye genelinde sıcaklıklar artıyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli’nin Derince ilçesinde Belediyeden Beklenen “Kent Berberi” Derince’de Özel Sektörle Geldi…

Kocaeli’nin Derince ilçesinde Belediyeden Beklenen “Kent Berberi” Derince’de Özel Sektörle Geldi…
9 Haziran 2026
4
A+
A-

* Kent Lokantaları’nın ardından tüm Türkiye’de bir “Kent Berberi” beklentisi oluşmuş, vatandaşlar belediyelerden fahiş fiyatlara karşı bir çözüm adımı beklemişti.

* Derince’de belediyenin henüz adım atmadığı noktada, kuzenler Cem Şahutoğlu ve Yusuf Şahutoğlu devreye girdi.

UHA / İnternational News Agency

ANKARA, 09 HAZİRAN 2026 – Kent Lokantaları’nın ardından tüm Türkiye’de bir “Kent Berberi” beklentisi oluşmuş, vatandaşlar belediyelerden fahiş fiyatlara karşı bir çözüm adımı beklemişti. Derince’de belediyenin henüz adım atmadığı noktada, kuzenler Cem Şahutoğlu ve Yusuf Şahutoğlu devreye girdi. Vatandaşın tıraş olmaktan çekindiği bir dönemde Derince Belediyesi’nin tam karşısında kapılarını açan “Boss Berber 41”, belediye eliyle açılması beklenen o sosyal hizmeti, özel sektörde çok daha uygun fiyatlarla ve sabit tarife garantisiyle halkın ayağına getirdi.

Derince'de Özel Sektörle Geldi..

“Belediye Açsa Ancak Bu Kadar Olurdu”

Vatandaşlar, yükselen berber fiyatları karşısında belediyelerden Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin “Kent Berberi” projesi gibi bir hamle bekliyordu. Ancak Derince’de bu beklenti, genç girişimciler Cem ve Yusuf Şahutoğlu’nun vizyonuyla hayat buldu.

Türkiye genelinde birçok şubesi olan Boss Berber’in, Kocaeli’deki 45. şubesini İzmit’te ve 46. şubesini Derince’de açan kuzenler, “Kent Berberi” formülünü özel sektöre uyarladılar. Boss Berber 41, belediye hizmeti kalitesinde ancak çok daha rekabetçi fiyatlarla piyasadaki şişkinliğe adeta bir “fiyat freni” koydu. İşletmeyi ziyaret eden vatandaşlar, “Belediye Kent Berberi açsa ancak bu kadar uygun fiyatla hizmet verebilirdi” diyerek, işletmenin sosyal belediyecilikten beklenen boşluğu kendi imkanlarıyla doldurduğunu vurguluyor.

Derince'de Özel Sektörle Geldi..

Cem Şahutoğlu: “Vatandaşın Yanındayız”

Halkın alım gücünü gözeten bir modelle yola çıktıklarını belirten Cem Şahutoğlu, zamların vatandaşı canından bezdirdiğini belirterek şunları söyledi:

Kent lokantaları gibi, berberde de sosyal bir ihtiyaç vardı. Belediye açsın ya da açmasın, biz Derince halkının bu rekabete ve bu hizmete ihtiyacı olduğunu biliyorduk. Piyasadaki 400-500 TL bandından başlayan fiyatları görünce, asgari ücretli kardeşimiz, öğrencimiz, emeklimiz gönül rahatlığıyla kapımızdan girsin istedik.Asgari ücretlimiz, öğrencimiz, emeklimiz burada bütçesini düşünmeden tıraş olabilir. Şehit ve gazi ailelerimiz ise başımızın tacıdır; onlara hizmetimiz her zaman ücretsizdir ve bu bizim için bir onur meselesidir. Bu bizim için bir hizmetten öte, vefa borcudur.

Zorunlu olmadıkça fiyatlarımızı bu bantlarda sabit tutacağız. Fahiş zamlardan kaçınarak, istikrarlı ve erişilebilir bir fiyat politikasıyla vatandaşımızın yanındayız.

Halkın Bütçesine Uygun, Değişmez Tarife

Boss Berber 41, piyasadaki keyfi zamların aksine, herkesin erişebileceği net ve sabit bir tarife sunuyor:

  • Saç Kesimi: 200 TL
  • Sakal Kesimi: 150 TL
  • Saç Yıkama: 50 TL
  • Emekli Saç-Sakal: 300 TL

Şehit ve Gazi Ailelerine Tam Destek

İşletme sadece emeklilere özel, ekonomik fiyatlarıyla değil, aynı zamanda vefa dolu yaklaşımıyla da dikkat çekiyor. Şehit ve gazi ailelerine tıraş hizmetini tamamen ücretsiz sunan Boss Berber 41, sosyal sorumlulukta örnek bir duruş sergiliyor.

Piyasalara Denge, Vatandaşa Umut

Asgari ücretli vatandaşın ve emeklinin cebini düşünen, öğrenciye bütçe dostu hizmet sunan Boss Berber 41, Derince’de adil fiyatlandırmanın mümkün olduğunu kanıtlıyor. Vatandaşlar, piyasadaki fahiş fiyatlara karşı bu tür işletmelere sahip çıkmanın, hem kendi bütçelerini koruyacağını hem de esnaf arasındaki rekabeti tetikleyerek genel fiyat seviyesini makul noktalara çekeceğini vurguluyor.

Derince’nin yeni buluşma noktası olan Boss Berber 41, uygun fiyatlı, kaliteli ve insani yaklaşımıyla “halkın berberi” olmayı hedefliyor.

Derince halkına seslenen işletmeci Cem Bey, kaliteli hizmeti uygun ve sabit fiyatla deneyimlemek isteyen herkesi, belediye binasının tam karşısındaki şubelerine davet ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.