enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:21 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
00:16 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını gerçekleştirdi…
00:16 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:10 Devlet adamlığı, her istediğini yapabilme serbestliği değil; her yerde kendini sınırlayabilme iradesidir…
00:02 Yunan Genelkurmay Başkanı Floros’un Tarihi Olayların Değerlendirilmesindeki Entellektüel Yaklaşım Eksikliği
00:02 Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi, Gaziantep Üniversitesi’ni ziyaret etti
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültürel değerlerimizi evrensel bakışla harmanlayıp inşa etmeliyiz…
13:08 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
12:07 “Terörsüz Türkiye” süreci…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
00:59 Emine Erdoğan: Şeb-i Arus, sevgiyi merkeze alan bir irfan mirasıdır
00:57 Boraltan Köprüsü Faciası…Rus ordusundan kaçan 146 Azeri TÜRK’ünün katliamı…
00:55 Alexis Anne-Braun ile Sanat ve Mimarlıkta Anlamın İnşası Konferansı
00:53 İran’dan ABD’nin Venezuela kararına kınama
00:51 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hazreti Mevlana’nın 752. Vuslat Yıl Dönümü’ne ilişkin mesaj yayımladı…
00:50 Emekli Tümgeneral Armağan Kuloğlu : “Terörsüz Türkiye” Bahanesiyle Bölücülük
00:48 Yüzyılın Konut Projesi’nde başvurular bu hafta sona eriyor
00:48 Prof. Dr. Mühip Kanko, “Bu sadece Kocaeli’nin değil, tüm bölgenin su felaketidir”
00:42 Filistinli Hind Rajab’ın hikayesini anlatan “Hind Rajab’ın Sesi” filmi
00:35 ABD Başkanı Trump, Ukrayna-Rusya Savaşı’yla ilgili Avrupalı liderlerle kapsamlı görüşmeler yaptı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli’de ‘Termal Otel’ şifa dağıtıyor

Kocaeli’de ‘Termal Otel’ şifa dağıtıyor
3 Aralık 2024
47
A+
A-

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde açılışı gerçekleşen The Sigh Kocaeli Termal Spa otel, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek, termal suyunun şifasını, sağlık turizmine olan katkılarını ve bölgeye yönelik projeleri tanıttı. 

Bölgenin tek termal otel olma özelliğine sahip 5 yıldızlı otel, konfor ve sağlık arayanlar için önemli bir merkez konumunda. The Sigh Kocaeli Termal Spa otel, termal turizmine dair vizyonunu tanıtmak için basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Toplantıya genel müdür Funda Öztürk ve yönetim kurulu başkanı Selda Yavaş ve birçok basın mensubu katıldı. Gerçekleşen toplantıda otelin sunduğu termal suyunun insan sağlığı üzerindeki etkileri ve bölgenin sağlık turizmi potansiyeli ele alındı.

KOCAELİ’NİN STRATEJİK KONUMU

Toplantıda konuşan The Sigh Kocaeli Hotel Genel Müdürü Funda Öztürk, Kocaeli’nin sağlık turizmi açısından stratejik bir noktada olduğunu ifade etti.

Bölgenin İstanbul ve çevre illere yakın konumu sayesinde hem yerli hem de yabancı turistler için cazip bir destinasyon olduğunu dile getiren Öztürk, “Otelimiz, yalnızca Kocaeli’yi değil, Türkiye’yi de sağlık turizminde bir adım öteye taşıyacak yatırımlardan biridir. Hem şifa hem de konforu bir araya getiren bir hizmet anlayışımızla misafirlerimizi dört mevsim ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz ” dedi.

TERMAL SUYUN ŞİFASI

The Sign Hotel Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Selda Yavaş ise,  otelin termal suyunun eşsiz şifa kaynağı olduğuna dikkat çekti. Termal suyun bölgedeki dağlardan 45 derece sıcaklıkta çekildiğini ifade eden Yavaş, ” Başiskele Belediyesi ile iş birliği yaparak termal suyunu otelimize kazandırdık. Bu su, astım, bronşit, cilt rahatsızlıkları, romatizma gibi birçok sağlık sorununda destekleyici tedavi sağlıyor. Misafirlerimize sadece konaklama deneyimi değil, hem fiziksel hem de ruhsal iyileşme imkanı sunuyoruz ” ifadelerini kullandı. Yavaş ayrıca, termal suyunun sunduğu doğal şifanın bölgenin sağlık turizminde büyük bir sıçrama yapmasına katkıda bulunacağını sözlerine ekledi.

OLANAKLAR DİKKAT ÇEKİYOR

Basın mensupları, kahvaltının ardından The Sign Kocaeli’nin sunduğu hizmetleri yerinde inceleme fırsatı buldu. Otel, hem tatil hem de iş amaçlı ziyaretçilere hitap eden pek çok imkân sunuyor. 10 kişiden 1000 kişiye kadar etkinlikler için tasarlanmış kolonsuz toplantı salonları, bay-bayan ayrı ve karma termal havuzlar ile kapsamlı spa hizmetleri dikkat çeken özellikler arasında yer alıyor. Ayrıca, 4 parkurlu aquapark, modern tasarımlı odalar ve konforlu dinlenme alanları misafirlere eğlence ve huzuru bir arada sunuyor.

Başiskele Belediyesi ile ortak bir altyapı çalışması yapan The Sign Otel, dağdan gelen doğal kaynak suyunu misafirlerinin hizmetine sunuyor. Bölgenin tek termal özellikli 5 yıldızlı oteli olan The Sign Kocaeli, şifalı termal suyu ve modern hizmet anlayışıyla sağlık turizminde öncü bir rol üstleniyor.

TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, 29 yaşında…

Gazeteci* Mustafa SALMAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.