enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:10 Rekabet Kurulu, aralarında Türkiye genelinde yaygın şube ağı bulunan eğitim kurumlarının da olduğu 19 özel okul hakkında soruşturma
00:09 Askeri Analist Abdullah Ağar: SDG/PKK mı dönüşüyor, yoksa Suriye devleti mi?
00:09 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Budapeşte’de “Aile Odaklı Zirve”’de konuştu
00:09 Türkiye’nin En Büyük Dış Finanslı Demiryolu Projesi
00:09 Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Kocaeli spor basını ile iftarda bir araya geldi
00:08 Adalet Bakanı Gürlek, TBMM’de UHA / İnternational News Agency’n sorularını cevapladı
00:05 Kocaeli’n Derince ilçesinde Ramazan Mahzun: Esnaf, Ramazan’ı unuttu mu?
00:05 Türkiye ve Dünyada, Gündeme dair her şey UHA / İnternational News Agency’nda
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’de “Emek Sofrası Buluşması” iftar programında konuştu
00:03 İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi, CHP’nin ‘şaibeli’ kurultay dosyası ile “İmamoğlu Suç Örgütü” dosyasının birleştirilmesi talebini kabul etmedi.
00:01 “Savaş Karşısında Ukraynalı Sanatçılar”: Sanat ve direniş Ankara’da buluştu!
00:01 Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu: Ağla Hatay, ağla…
00:00 Yine fırça mı yedin? Ekrem’den son talimatları alan Özgür’ün ağzını bıçak açmıyor…
00:18 ABTTF Başkanı: HRW’nin hukukun üstünlüğündeki sorunlara dikkat çeken raporu Meclis gündeminde
00:14 Kocaeli Büyükşehir’le Suriye Rakka’da iftar bereketi
00:08 Bakan Fidan, Ukrayna Ulusal Güvenlik Sekreteri Umerov ile görüştü
00:07 TBMM Başkanı Kurtulmuş, siyasi partileri ziyaret etti
00:06 CHP’nin ‘şaibeli’ kurultay dosyası ile “İmamoğlu Suç Örgütü” dosyasının birleştirilmesi talebi kabul edilmedi
00:06 TBMM Başkanlı Kurtulmuş, “Soykırımın durdurulması için maalesef bir şey yapılamıyor”
00:06 Bakan Gürlek: Yargı bağımsızlığı vazgeçilmez bir ilkedir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli’de kick boks coşkusu yaşandı

Kocaeli’de kick boks coşkusu yaşandı
2 Ağustos 2022
917
A+
A-

KOCAELİ – UHA HABER / 7 Türk devletinden profesyonel sporcuların katıldığı Türkiye Cumhuriyetleri Uluslararası Kick Boks Turnuvası’nın ilki Kocaeli’de gerçekleşti.

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)nın haberine göre, 7 Türk devletinden profesyonel sporcuların katıldığı Türkiye Cumhuriyetleri Uluslararası Kick Boks Turnuvası İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Salonunda düzenlendi.

İlk olma özelliği taşıyan Turnuva çerçevesinde oynanan 17 maçın 11 tanesi televizyon ekranlarından da canlı olarak yayınlandı. Müsabakalarda Türkiye’den 16, Kazakistan’dan 2, Azerbaycan’dan 5, Tacikistan’dan 2, Kırgızistan’dan 4, Özbekistan’dan 4 ve KKTC’den 1 sporcu ter döktü. Kazananlar kemer ve madalyaların sahibi oldu. Müsabakalara, seyirci de yoğun ilgi oluşturdu.

Salim Kayıcı: Bu şampiyona A Milli Takım'ın seçileceği bir organizasyon

[Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı]

“İLERLEYEN YILLARDA DA DEVAM ETTİRECEĞİZ”
Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, ilk kez düzenlenen bu organizasyonun önümüzdeki yıllarda da yapılması için çalıştıklarını belirtti.

Başkan Salim Kayıcı, “Bu organizasyon ülkemizde ve dünyada ilk olarak yapılmakta. Hakikaten çok iyi maçlar oynanıyor. 7 tane Türk devletinin katılmış olduğu güzel bir şampiyona. İnşallah ilerleyen yıllarda da bu şampiyonları devam ettireceğiz. Bu şampiyonanın şöyle de bir önemi var; dünya federasyonunda yıllık faaliyet programında resmi olma özelliği taşıyor. Bu da bizim ve kick boks açısından çok önemlidir” ifadelerini kullandı.

Kickboks'ta bir dünya markası: Vedat Akbulut

[Kocaeli Kick Boks İcra Kurulu Üyesi Vedat Akbulut]

“EN ÇOK YARIŞMACI KOCAELİ’DEN”
Turnuvanın organizatörlüğünü üstlenen Kocaeli Kick Boks İcra Kurulu Üyesi Vedat Akbulut ise, “Dünyada ve ülkemizde ilk kez yapılan bu organizasyonu Kocaeli’ye taşıdık. Bize nasip oldu. Federasyon başkanımız bu konuda bize çok güvendi, bizi destekledi. Biz de onun yüzünü kara çıkartmayarak bu işi Kocaeli’ye taşıdık. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Gençlik ve Spor Daire Hizmetleri Başkanı Şemsettin Yıldırım ile çok organize bir şekilde çalıştık. Sağ olsunlar, ne istediysek verdiler. Tüm ekipleriyle 24 saat boyunca yanımızda oldular. Kocaeli’den 3 tane sporcumuz yarışacak. En çok yarışmacı Kocaeli’den. Her ilden bir sporcu aldık ama Kocaeli’de yaklaşık 10 bin lisanslı kick boks sporcumuz var. Sporcularımız çok da başarılı, ‘Biz de varız’ demek istedik. Kocaeli’yi bütün dünyaya duyuracağız” diye konuştu.

[UHA Haber Ajansı, 02 Ağustos 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.