enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:15 TUDPAM, Pakistan Merkezli Youth Diplomacy Forum (YDF) İle İş Birliği Konusunda Anlaştı
10:31 Kıbrıs’ta Barışın Güvencesi BM mi?
10:15 Almanya ve Polonya’nın Türkiye’deki Büyükelçiliklerinden Rusya’ya Yönelik “Gölge Filo” ve Hibrit Tehdit Uyarıları
00:49 “İran’a özgürlük” söyleminin ardındaki enerji ve güç denklemi
00:48 Akrotiri üssüne yönelik saldırı karşısında AB tutumu: Egemen İngiliz toprakları ve üye devlet dayanışmasının sınırları
00:41 (ABTTF) Başkanlık Kurulu’dan, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ mesajı
00:30 Kanada’nın Küba’ya 8 Milyon Dolarlık Acil Yardımı
21:53 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM) açıklama
21:27 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadına şiddet insanlığa ihanettir
21:26 “Rusya da NATO üslerini vursun”
00:36 Bakan Gürlek: Cezasızlık algısının kırılması için adımlar atacağız
00:34 Ulusal Demografi Eylem Planı ile Batı Trakya’da ne yapılmak isteniyor?
00:15 Türk firmaları dev Moskova fuarında
00:01 İran-ABD-İsrail savaşı: Sahada ilk kez gördüklerimiz
10:00 Filistin Direnişinin Temel Taşı: “Filistin’de Kadın ve Anne Olmak” Konferansı Gerçekleştirildi.
09:32 Azerbaycan Cumhuriyeti’nin kurucusu: Mehmet Emin Resulzade
00:19 CHP’li Kanko Derince Lisesi Tartışmasını Meclis’e Taşıdı: “Okullar Kentlerin Hafızasıdır”
00:04 Yunanistan Kültür Bakanlığı, Yanya’daki tarihi Aslan Paşa Camii’nin restorasyonunu üstleniyor
23:19 Hukuksuzluklar Ortasında Hürmüz Boğazı
22:52 Terörsüz Türkiye Süreci Hızlanacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı
8 Mart 2022
341
A+
A-

KOCAELİ – UHA HABER / Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma  Günü MesajıKocaman mesajında;

‘’Kadınlarımız, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımızdır” dedi. Peygamber Efendimiz de, “Cennet annelerin ayaklarının altındadır” diyerek kadınların toplumun birliği ve dirliği için ne derecede önemli olduğunu yüzyıllar önce tüm insanlığa izah etmiştir.

Öncelikle Kartepemize ve sonra ülkemize hizmetleriyle değer katan, tüm kadınlara örnek olacak başarılarıyla adlarından söz ettiren, genç nesillere ışık tutan, cesur, üretken ve özgüveni yüksek kadınlarımız güçlü Türkiye’nin en temel  güvencesidir. Kadın, elinin değdiği yeri güzelleştirir. Bu vesile ile mücadeleleri, fedakarlıkları, emekleri asla bir gün ile sınırlandırılamayacak olan güçlü Türk kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum. Her koşulda;  üreten, çalışan ve emektar kadınlarımızın imkânlarımız ölçüsünde maddi-manevi desteklerimizle yanında olduk ve olacağız.

Kadınlarımızın şiddete, baskıya, ayrımcılığa maruz kalmaması, siyasal yaşama ve iş yaşamına daha fazla katılması, kadınlarımıza sunulan imkanların daha artması, daha iyi şartlarda yaşama ve çalışma koşullarının sağlanması dileklerimle toplumumuzun temel direği olan kadınlarımızın “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nü kutluyor,  sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 08 Mart 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.