enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:16 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:41 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
06:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
00:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
00:12 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Cimnastik Kulübü’nün yıldız sporcusu Damla Can Türkiye 3.sü oldu

Kocaeli Cimnastik Kulübü’nün yıldız sporcusu Damla Can Türkiye 3.sü oldu
1 Mayıs 2022
2.129
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER / Türkiye Cimnastik Federasyonu’nca İstanbul’da yapılan Aerobik Cimnastik Türkiye şampiyonası 15/17 yaş tek bayanlar kategorisinde, Kocaeli Cimnastik Kulübü’nün yıldız sporcusu Damla Can Türkiye 3.sü oldu.

İstanbul Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın haberine göre, Kocaeli’nin cimnastik branşında öncü ve lider kulübü Kocaeli Cimnastik Kulübü 2022 yılı Türkiye Cimnastik Şampiyonalarında hedeflediği madalyaları toplamaya devam ediyor.

Kocaeli Cimnastik Kulübü’nün alt yapılarından, yine kulübün kurucu başantrenörlerinden ve aynı zamanda Türkiye Cimnastik Federasyonu Aerobik Cimnastik Teknik Komite Üyesi Akın Poyraz tarafından yetiştirilen Damla Can  İstanbul/Sancaktepe’de yapılan Aerobik Cimnastik Türkiye şampiyonasında 15/17 yaş tek bayanlar kategorisinde rakipleri arasında Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

Kocaeli Cimnastik Kulübü’nün yıldız sporcusu olan Damla Can, İstanbul’daki Aerobik Cimnastik Türkiye şampiyonası’nda zorlu rakipleri karşında ter dökerek Kocaeli spor tarihinde de üst kategorilerde en yüksek puanı almayı başardı.

Kocaeli Cimnastik Kulübü’nden yapılan açıklamada, “kulüp olarak yıllardır hayalini kurduğumuz milli takımların kapısını aralıyoruz. Akın Poyraz hocamızı ve sporcumuz Damla Canı gönülden tebrik ediyor, başarılar diliyoruz”  denildi.

[UHA Haber Ajansı, 01 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.