enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:01 Rusya’da büyük deprem, ABD ve Japonya’da tsunami alarmı!
09:59 Gazeteci Aslı SÖZBİLİR’in Sabah kahvesi: Orada N’ler oluyor!
08:20 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: ​​​​​​​işsizlik oranı haziran ayında bir önceki yıla göre 0,5 puan azalarak yüzde 8,6 seviyesinde gerçekleşti
07:04 Kira artış ve Emlak hizmet ve Komisyon Bedellerinde Adaletli Düzenleme Talebi için Derinceli vatandaştan TBMM Başkanlığına Mektup!
06:58 Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, son anket sonuçlarıyla ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.
06:50 Cumhurbaşkanlığı, özellikle hastane ve emniyet gibi kurumlarda kesintisiz hizmet verecek kreş ve çocuk bakımevlerinin yaygınlaştırılması için genelge yayımladı.
00:55 MGK’da ‘Terörsüz Türkiye’ vurgusu: Milli hedeflere istikrarlı adımlarla ilerlenecek
00:55 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Orman yangınlarıyla ilgili 68 şüphelinin gözaltına alındı, bunlardan 39’unun tutuklandı”
00:48 Kulüpler Birliği yeni başkanını seçti
00:38 Türkiye, Gazze’de soykırım yapan İsrail’e karşı alınacak önlemleri ele alan Lahey Grubu’nun Bogota Ortak Bildirisi’ne katıldı
00:32 Türkiye’nin önde gelen tarım makinesi üreticilerinden Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş, üretimi durduruyor
00:28 Zafer Partili Aslan’dan Meclis’e çağrı: ‘Yangınsız Türkiye Komisyonu kurulmalı’
00:15 MHP Genel Başkanı Bahçeli, NeXT Sosyal’e katıldı
00:12 İşNet’e Üç Yıl Üst Üste En Mutlu İşyeri Ödülü
00:03 Anadolubank Özel Bankacılık Hizmet Ağını Genişletiyor
00:03 Bursa Harmancık/Orhaneli yangını kontrol altına alındı
12:06 Bursa’nın Gürsu, Kestel, Orhaneli ve Harmancık ilçelerinde çıkan orman yangınlarına, İnegöl Belediyesi’nden tam destek
09:57 Kocaeli’de Ekmek Skandalı: Zam Oyunuyla Vatandaş Soyuluyor!
08:07 Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi (UTDSBK), 15 – 17 Ekim 2025 tarihlerinde Bosna Hersek’te düzenlenecek
07:01 Kitap: “Kırım Savaşları ve Sürgünler”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kırklareli’ndeki Pınarhisar ve Çakıllı çevre yolları Başkan Erdoğan’ın katılımıyla açıldı! Yılda 128,3 milyon lira tasarruf

Kırklareli’ndeki Pınarhisar ve Çakıllı çevre yolları Başkan Erdoğan’ın katılımıyla açıldı! Yılda 128,3 milyon lira tasarruf
1 Mayıs 2022
434
A+
A-

KIRKLARELİ – UHA HABER /Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pınarhisar ve Çakıllı Çevre Yolları açılış törenine video konferans yöntemiyle katıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çevre yolları ile ilçe merkezlerindeki mevcut yoldan geçen trafik akışının şehrin dışarısına alındığını söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pınarhisar ve Çakıllı Çevre Yolları açılış töreninde konuştu.

Kırklareli'ndeki Pınarhisar ve Çakıllı çevre yollarının açılışı yarın  yapılacak - Haber 1

Proje ile Saray-Vize-Pınarhisar ve Kırklareli arasındaki yoğun ağır taşıt trafiğini şehir merkezlerinin dışına alındığını vurgulayan Karaismailoğlu, çevre yolları ile ilçe merkezlerindeki mevcut yoldan geçen trafik akışının şehrin dışarısına alınarak, bölünmüş yol kalitesiyle daha konforlu ve emniyetli hale getirildiğini söyledi.

Pınarhisar ve Çakıllı çevre yolları açıldı

“Bizler, kara, hava, demir ve denizyolu yatırımlarımızda, ‘Durmak yok, yola devam’ ilkesi ile canla başla çalışmaya devam edeceğiz” diyen Karaismailoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

“Sadece son 1 ayda Türk mühendisliğinin gurur projelerinden olan, dünyanın en uzun asma köprüsü 1915 Çanakkale Köprüsü’nü 4 yıl gibi kısa bir sürede hızla tamamladık; milletimizin ve dünyanın hizmetine sunduk. Hemen peşinden Tokat’ı havalimanı ile buluşturduk. Bundan 1 hafta sonra, 16 ilin geçiş güzergâhına hizmet veren Malatya Çevreyolu’nu açtık; transit yolu şehir dışına taşıdık. Ardından Antalya’da Phaselis Tüneli’yle Antalya-Kemer arasını 4 kilometre kısalttık. Güvenli ve konforlu bir yolculuk imkânını vatandaşlarımıza sunduk.”

DÜNYAYI TÜRKİYE’YE BAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2035 ve 2053 hedeflerine ulaşabilmek, Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmak için gerekli alt yapıyı tesis ettiklerini kaydeden Karaismailoğlu, “Çalışma azmiyle bir araya gelmiş kadrolarla daha çok eser yapacak; dünyayı Türkiye’ye bağlamaya devam edeceğiz” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 01 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.