enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:22 Münih Güvenlik Konferansı başlıyor: Batı ittifakı sınavda
11:59 CASCFEN’in Teşkilatlanmasında Yeni Aşama…
00:27 Norveç’te Epstein soruşturması: Eski Başbakan Jagland’ın mülklerinde arama
00:25 Avrupa Haberleri: Von der Leyen, kritik Draghi zirvesi öncesinde iki vitesli Avrupa fikrini savundu
00:20 Gazeteci Özlem BAY’ın ‘Haber Ajandası’: İş yerine taşınan hayat, yüzde 30 verim kaybı yaratıyor
00:18 Dr. Ender Saraç: Dünyayı proteinle beslenen toplumlar yönetiyor
00:15 ABD Başkanı Donald Trump, “İran’la bir anlaşma yapmak istiyoruz ve müzakereler sürüyor”
00:13 KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, “Guterres Kıbrıslı Türklerin hayal kırıklıklarının farkında”
00:11 Gezani Kasırgası Madagaskar’ı vurdu: En az 36 kişi hayatını kaybetti
00:07 Karayolları Trafik Kanunu’nda düzenlemeler içeren kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi…
00:05 Rusya’nın tankerleri 2025’te neredeyse her gün Danimarka sularındaydı
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye’de bulunan Vucic ile Ankara’da bir araya geldi.
21:26 Analiz: Türkiye’nin Savunma Sanayii’nde Millileşme Stratejisinin, Operasyonel Performans ve Dış Pazar Dinamikleri
10:01 Hayırseverlerin Başkenti: Kayseri
09:59 FNSS, Nurol Makina ve Miilux OY arasında Teknik İş Ortaklığı Protokolü imzalandı
06:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimize nasıl daha iyi hizmet ederiz buna odaklanıyoruz”
05:08 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan,”Gerçeği sadece CHP genel başkanı görmüyor”
00:53 ABD’de tabu kırıldı: Gazze’yi konuşan kazandı
00:41 (TÜİK) verilerine göre, il ve ilçe merkezlerinde ikamet ederken belde ve köylerde yaşayanların oranı geriledi…
00:34 NATO Genel Sekreteri Rutte, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ardından basına açıklamalarda bulundu….
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kimin öldürdüğünün önemi var

Kimin öldürdüğünün önemi var
3 Mart 2021
755
A+
A-

UHA HABER / STAR Gazetesi Yazarı ve TRT 1 ANA Haber Spikeri Ersoy Dede, PKK’nın vahşi Gara Katliamı sonrası Cumhuriyet Halk Partisi’nin etkili isimlerinden Özgür Özel’in, çıkıp ve dediğini aktararak CHP’li Özel’in; “…kimin öldürdüğü önemli değil, o çocuklar yaşatılamaz mıydı?..” dediğine dikkat çekiyor.

Kahraman ordumuza 'satılmış' dendi, bu kadar bağırmadınız! - Ersoy Dede - Star GazetesiErsoy Dede, “Bakın bu öyle tehlikeli bir söylem ki.. Ne izahı var bu sözün, ne de manevra payı.. diyor ve ekliyor; “…Kimin öldürdüğünün ne önemi var…” Öyle mi?.. Yani ha PKK öldürmüş ha Türk askeri…”

“Başında sonunda ne söylerseniz söyleyin bu lafı ettikten sonra artık apaçık PKK ağzıyla konuşmaya başlamışsınız demektir” diyen Ersoy Dede; “PKK’nın siyasi kanadının sözcüsü Selahattin Demirtaş bile kınama mesajında bu kadar ileri bir söylem ortaya koymadı.. Hatta Demirtaş öyle ustaca söz oyunlarıyla gizledi ki esas faili, az kalsın herkes PKK’yı kınadığını falan zannedecekti.. Oysa CHP adına konuşan Özgür Özel açık açık ; “.. kimin öldürdüğünün önemi yok…” diyebildiğinin altını çiziyor.

STAR Gazetesi Yazarı Ersoy Dede, şöyle devam ediyor:

“Bak arkadaş .. PKK terör örgütüne onbinlerce şehit vermişiz biz.. Şimdi kimse çıkıp da bu yüzyılın bu en cani, en vahşi, en alçak, en kalleş terör örgütünü masum gösterecek laflar etmesin. Kaldıracak gücümüz yok.. PKK da, PYD de, YPG de ve daha hangi üç harfli türevi varsa cümle hepsi terör örgütüdür. Ve kim onları aklayacak paklayacak süslü cümleler kurarsa bu suça ortak olur.. Dahası, bu alçak cani kalleş terör örgütünün işlediği cinayetlerle devletin teröre karşı verdiği mücadele asla ve asla aynı cümle içinde ‘ama’lı sözlerin referansı olamaz.. “..Kimin öldürdüğünün önemi yok..” demişsiniz ya, en çok ve sadece “kimin öldürdüğünün önemi var” arkadaşım.. Haberin olsun..”

CHP’lilerin PYD’yi terör örgütü olarak görmediklerini anlatan  50 tane demeci olduğunu söyleyen Ersoy Dede,  Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun “PYD bize mi saldıracak?” dediğini ve genel başkan yardımcılarından birinin de  elde onların terörist olduğunu gösteren istihbarat olmadığını söylerken bir diğerinin PYD’yi  topraklarını korumaya çalışan yerel halk olarak göstermeye çalışıyordu, dediğini hatırlatıyor.

“Özgür Özel’in, ‘kimin öldürdüğünün önemi yok’ sözünü eleştiren Gülay Demir isimli genç meslektaşımla Twitter ‘dan didişmesini izledim..” diyen STAR Gazetesi Yazarı Ersoy Dede,  Özgür Özel’in bu talihsiz beyanı nedeniyle eleştiren şehit kızı Gülay’ın karşısında mahcup olacağına ona laf yetiştirme yarışına girdiğini ifade ediyor.

Ersoy Dede, “Gülay’ın babası Mehmet Şirin Demir, Mardin Nusaybin’de PYD’nin saldırısında şehit oldu Özgür Bey.. Partinizin “bize mi saldıracaklar sanki” dediği PYD ‘bize‘ saldırdı ve Gülay’ın babasını hayattan kopardı.. Sizin için olmayabilir belki ama, mesela Gülay için kimin öldürdüğünün önemi var.. Benim için kimin öldürdüğünün önemi var .. Yapmayın.. Lütfen durun artık..” diye kaydediyor.

HABER : Ataner YÜCE & Emekli TRT Muhabiri

[UHA Haber Ajansı, 03 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.