enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:18 ABTTF Başkanı: HRW’nin hukukun üstünlüğündeki sorunlara dikkat çeken raporu Meclis gündeminde
00:14 Kocaeli Büyükşehir’le Suriye Rakka’da iftar bereketi
00:08 Bakan Fidan, Ukrayna Ulusal Güvenlik Sekreteri Umerov ile görüştü
00:07 TBMM Başkanı Kurtulmuş, siyasi partileri ziyaret etti
00:06 CHP’nin ‘şaibeli’ kurultay dosyası ile “İmamoğlu Suç Örgütü” dosyasının birleştirilmesi talebi kabul edilmedi
00:06 TBMM Başkanlı Kurtulmuş, “Soykırımın durdurulması için maalesef bir şey yapılamıyor”
00:06 Bakan Gürlek: Yargı bağımsızlığı vazgeçilmez bir ilkedir
00:06 Vakıflar Genel Müdürlüğünce, “Vakıf Başkanları İftar Buluşması” programı Ankara’da düzenlendi.
00:06 Milli motosikletçi Razgatlıoğlu, 27 Şubat’ta Tayland’da MotoGP’de yarışacak ilk Türk sporcu
00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son 23 yılda yaptığımız atılımla özellikle insansız teknolojilerde önemli bir seviyeye eriştik””
00:05 Gazeteci İlhan KARAÇAY: İftar sofralarını eleştirmem büyük yankı yaptı
00:04 Akif Çağatay Kılıç, Ukrayna Ulusal Güvenlik Sekreteri Umerov ile görüştü
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye sürecini ilmek ilmek dokuyoruz
00:02 Mavi Vatan’a yeni güç: SANCAR SİDA
00:37 Bakan Kurum’dan “Sındırgı” paylaşımı: Söz verdik, sözümüzü tutacağız
00:15 TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Terörsüz Türkiye raporuyla ilgili olarak,”Türkiye için hayati bir eşiği aştık”
00:12 Kocaeli’n Kartepe ilçesinde Erik Ağaçları “Yalancı Bahar”a Aldandı” Erikler yanarsa bizde yanarız”
00:11 Uzun yıllar boyunca geleneksel yöntemlere hakim olan Gayrimenkul sektöründe,Teknolojik Devrim ve Dijital Dönüşüm
00:10 Ömer Çelik: İsrail’in sınırları neresidir?
00:10 Rusya’da Bilal Erdoğan yorumları…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kılıçdaroğlu, Özdağ’ı yalanlamadı: Konuşmam doğru değil

Kılıçdaroğlu, Özdağ’ı yalanlamadı: Konuşmam doğru değil
21 Temmuz 2023
25
A+
A-

Kılıçdaroğlu, ittifak ortağı Ümit Özdağ’ın ‘Kazansaydık üç bakanlık ve MİT’i alacaktık.’ açıklamasına ilişkin ‘İki kişinin namusuna teslim edilen bir konudur. Aramızda özel bir protokol var. Bunun paylaşılmasının etikliğine dair de yorum yapmak istemiyorum.’ ifadelerini kullanarak söylenenleri yalanlamadı.

UHA / İnternational News Agency

UHA Haber‘in star.com.tr’ye dayandırdığı haberde, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, geçtiğimiz gün katıldığı canlı yayında, ortağı olduğu Yedili Masa’nın neden seçimi kaybettiğine ilişkin soruyu yanıtladı.

Cumhur İttifakı’nın ‘seçmen ithal ettiğini’ söyleyen Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci tur öncesinde kendisiyle çok geç iş birliği yaptığını söyledi.

Kılıçdaroğlu’na verecekleri destek karşılığında İçişleri Bakanlığı, iki bakanlık ve Milli İstihbarat Teşkilatı’nı alacaklarını söyleyen Özdağ, “Kılıçdaroğlu kazansaydı ben İçişleri Bakanı’ydım. AK Parti’den İçişleri Bakanlığı talep etmişsek Kılıçdaroğlu’nu desteklemek için dikiş nakış kurslarını mı talep edecektim?” dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak ise, “İki protokolde de üç bakanlık ve MİT Müsteşarlığına dair bir düzenleme, bir madde bulunmamaktadır.” diyerek Özdağ’ı yalanlamıştı. Özdağ, bu açıklamaya ilişkin de “Faik Öztrak, Kılıçdaroğlu ile görüşseydi böyle bir açıklama yapmazdı. Kılıçdaroğlu kazansaydı ben İçişleri Bakanı’ydım.” diye konuşmuştu.

Kılıçdaroğlu’ndan Ümit Özdağ’ın üç bakanlık iddiasına yanıt: Bu protokolle ilgili konuşmam doğru değil

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk canlı yayınında konuya ilişkin ilk kez konuştu.

“İki kişinin namusuna teslim edilen bir konudur.” diyerek açıklamaları yalanlayamayan Kılıçdaroğlu, “Aramızda özel bir protokol var. Bunun paylaşılmasının etikliğine dair de yorum yapmak istemiyorum.” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Özel bir protokol var. Bu protokolle ilgili konuşmam doğru değil. İki kişinin namusuna teslim edilen bir konudur. Ümit Bey düşüncesini açıkladı ama benim konuşmam doğru. Protokol var, ikimizin arasında kamuoyuna açık değil. Faik Öztrak’ın da haberi yoktu. Bunun paylaşılmasının etikliğine dair de yorum yapmak istemiyorum”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.