enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:11 Türkmenistan Lojistikte Vites Yükseltiyor
00:10 “28 Şubat: Vesayet, Darbe ve Milli İradenin İnşası” programı düzenlenecek
00:08 Rusya Yeni Türkiye Büyükelçisini Atadı “Sergey Verşinin”: Jeopolitik Portre Analizi
00:08 Çok kutuplu uluslararası sistem bağlamında Türk Dış Politikası’nda Güvenlik Anlayışının Dönüşümü
00:07 Türkiye’de her 10 yetişkinden yaklaşık yedisi obez veya fazla kilolu
00:07 6 soruda Afganistan-Pakistan krizi
00:05 Avrupa Haberleri / Litvanya Başbakanı’ndan Orban’a: ‘Ukrayna’yı suçlamak saçmalık’
00:03 Avrupa Haberleri / Rus petrolü tartışması büyüyor: Zelenskiy, Fico’yu Ukrayna’ya çağırdı
00:03 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin (ASKON) Geleneksel İftar Programı’nda konuştu
00:02 Kruvaziyer fırtınası Türkiye’de esecek: Turizmde gizli patlama
00:02 Türk siyasi tarihinin “bin yıl sürecek” denilen 28 Şubat sürecinin failleri cezasız kalmadı
00:01 Türkiye ham çelikte, üretimini artırarak pozitif ayrışan ülkeler arasında yerini aldı…
00:01 MSÜ Hava Harp Okulu’nda uyuşturucu soruşturması: 3 sözleşmeli er tutuklandı
00:00 Meteoroloji’den 31 ile ‘sarı’ kodlu uyarı
11:34 Bakü’de tarihi buluşma: 1926 Türkoloji Kurultayı 100 yıl sonra anılıyor
09:27 Milli Eğitim Bakanlığı 903 sözleşmeli personel alacak
00:55 Hocalı Soykırımın 34. Yılı Anma Programı
00:54 Finansal Strateji Danışmanı Dilek HAKAN, “Zengezur Koridoru Türkiye İçin Hem Fırsat Hem de Risk”
00:44 ABTTF Başkanı: Yunanistan’da halkın büyük çoğunluğu demokratik kurumlara güven duymuyor
00:37 Milli Güvenlik Sorunu: Sanal Kumar ve Kalbine Sızan Sessiz Tehdit!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

‘Kendilerini tekrar yargılatacak partileri oylarıyla iktidar yapmaya çalışıyorlar’

‘Kendilerini tekrar yargılatacak partileri oylarıyla iktidar yapmaya çalışıyorlar’
23 Mart 2022
463
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER / İki usta isim SuperHaber programcısı – Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı – Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, ‘Sembollerin köprüsü’ 1915 Çanakkale projesinin ayrıntılarını ve 6’lı yuvarlak masanın Ali Babacan ayağının FETÖ’ye çaktığı selamı masaya yatırdı.

“MATEMATİK OYUNLARIYLA BİR TAKIM ŞEYLER ANLATANLAR OLACAK, ANCAK BU ESERİN ÖNEMİ İLERİKİ YILLARDA ORTAYA ÇIKACAK”

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘SuperHaber’den aktardığı haberinde, Nedim Şener, “Çanakkale Köprüsü’nden geçmeyenler, tepki gösterenler olacaktır. Matematik oyunlarıyla bir takım şeyler anlatanlar olacak ancak bu eserin önemi ileriki yıllarda ortaya çıkacak. Maliyet hesabı da zamanla yerine oturacak. Yapılan işin bu anlamlı günde olması dünyaya verilen önemli mesajlardan biri.

“FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞI YOKTUR, KULLANDIĞI SİYASETÇİLER VARDIR. BUNLAR EMPERYALİZMİN KULLANIŞLI MAŞALARIDIR”

FETÖ’nün kumpasçı kafası Ali Babacan’ın kafasına oturmuş. CHP’yi destekleyen Ergenekon-Balyoz mağdurları var. CHP’den, ’Sen ne diyorsun?’ diyebilen var mı? Olamaz. Demirtaş çok daha ağırlarını söylüyor aslında. Ergenekon – Balyoz tutukluları serbest bırakıldığında neler söylemiş bir bakın bakalım. Velev ki iktidar oldular. Babacan ekonomiden sorumlu olsun. Muhtemel Adalet Bakanı Sadullah Ergin. Kendilerini tekrar yargılatacak partileri oylarıyla iktidar yapacaklar. FETÖ’nün siyasi ayağı yoktur, kullandığı siyasetçiler vardır. Bunlar emperyalizmin kullanışlı maşaları. Asıl mesele kumpaslarda yargılananların bunlara destek vermesi. Kumpaslarla dayak yemiş olanlar kullanışlı mağdur olarak ortada duruyor. Sessizler çünkü altılı masa yürüsün istiyorlar. O masa önce bunları yargılayacak haberleri yok. Bunlar darbe yapmış, sen hala masumlar diyorsun. Bu benim için bir mücadelenin başlangıcı. Ancak bu milletin ak koyun kara koyun oyununu ortaya çıkaracağını biliyorum.” ifadelerini kullandı.

“BU ÜLKEYİ SEVEN, BU ÜLKEYE EN ÇOK HİZMET EDENDİR”

Mete Yarar, “Çanakkale’ye ilk gidişimde şehitliklerimizin bakımsızlığı nedeniyle çok moralim bozulmuştu ve yıllarca bu nedenle oraya gitmedim. Seneler sonra gittiğimde yapılanları görünce içim huzur buldu. Bu ülkeye bırakılan her eser şehitlerimize saygının göstergesidir. Atatürkçülük, şehitlerimize minnet, sözle değil icraatlarla olur. Bazıları, ‘O yaptı geçmeyeceğim’ diyor. Ben bu ülkede taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun diyorum. Bu ülkeyi seven, bu ülkeye en çok hizmet edendir. ’Seni yargılayanı serbest bırakacağız’ diyen Kılıçdaroğlu varken, ‘Seni yeniden yargılayacağız’ diyene neden şaşırıyorsunuz ki?” şeklinde konuştu.

[UHA Haber Ajansı, 23 Mart 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.