enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
19:07 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
18:39 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
11:21 TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
11:20 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “İsrail’in İran saldırıları, Her geçen zaman insanlığın aleyhinedir”
10:55 Devlet Bahçeli: İsrail, saldırılarını coğrafyanın her yerine taşımaktadır
10:16 UHA/  İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
09:45 Bakan Yerlikaya: Jandarmamız milletimizin tertemiz vicdanındadır
00:48 Vali Aktaş’tan İzmit Sanayi Sitesi’nde inceleme turu
00:45 İsrail-İran saldırılarının boyutu ne ve hangi hedeflere yönelik yapılmıştır?
00:39 “ABD’de Gazeteci Yaşamı ve Türkiye’ye Haber Aktarımı” söyleşisi Basın Evi’nde gerçekleşti
00:35 İsrail-İran saldırılarının nükleer müzakerelere etkisi ne olur?
00:24 Devlet arşivlerinde adına 1839’dan itibaren rastlanan ve 2016’da İçişleri Bakanlığına bağlanan Jandarma Teşkilatı,186 yaşında
00:20 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’dan SS. İzmit Sanayi Sitesi’nde sanayi sitesinde inceleme ziyareti
00:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan barış için yoğun diplomasi trafiği
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kemal Şahin: Şu an yüzde 60 doluyuz, otelde 1000 müşterimiz var!

Kemal Şahin: Şu an yüzde 60 doluyuz, otelde 1000 müşterimiz var!
7 Haziran 2021
608
A+
A-

UHA HABER / Şahinler Holding‘in Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Turizm sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Şahinler Holding, İspanyol Zara için yeni yatırım yapacak!Antalya Belek’te faaliyet gösteren Club Megasaray Belek’in sahibi Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin Alman ve Rus turistlerin tercih ettiği 5 yıldızlı tesislerinde; Alman hükümetinin tavsiye etmeme kararına rağmen hatırı sayılır sayıda Alman misafir ağırladıklarını belirten Kemal Şahin, “Rusya’nın seyahat kısıtlamasını da sona erdirdiğinde Antalya’nın güneşine hayran Rusların Türkiye’ye akın edeceklerine eminim” dedi.

Rusya kapanmasaydı dolu olacaktık

Şu an yüzde 60 dolulukla hizmet verdiklerini ve 1000’e yakın misafir ağırladıklarını söyleyen Şahin, “İnsanlar hem yurt dışında hem yurt içinde pandemi kısıtlamalarından bunalmış durumdalar. Vaka sayılarındaki düşüş ve aşılamalarla pandemi kontrolde tutulursa turizm patlama yapacaktır. Beklentimiz bu yöndedir. Özellikle Avrupalılar tatil için ayırdıkları paraları harcayamadı. Bu parayı harcamak istiyorlar. Biz normalde Rusya kapanmasaydı dolu olacaktık. Bizim pazarlarımız Almanya, Rusya, Ukrayna başta olmak üzere Avrupa ülkeleri virüsü azaltıp, tatil yapmak isteyenlerin önünü açarsa, uçaklar başlarsa gerçekten biz ülke olarak zıplamaya ve koşmaya hazır duruyoruz. Bir anda otellerimiz dolabilir. 6. ayın sonu itibariyle oteller dolmaya başlayabilir ve Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım, Aralık ayına kadar sürerek hatta kış turizmi bile canlanabilir” dedi.

Erciyes’te otel yapmaya başladık, Antalya’da da otel alacağız

Son olarak turizm sektörü için yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade eden Şahin, “Ülkemizin turizmine ve ekonomisine ciddi katkılar sağlamaya devam ediyoruz. Yaptığımız başarılı işlerden cesaretlenerek turizm yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Erciyes’te bir otel yapmaya başladık. Antalya civarında da bir otel almak için arayış içindeyiz ya da yeni inşa etmeyi düşünüyoruz. Bu belki bir spor oteli de olabilir. Turizme güveniyoruz ve yatırım yapmaya devam edeceğiz.”

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 07 Haziran 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.