enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 TRT1’in sevilen dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı’n Halid Bin Velid karakterini canlandıran Alexander Uloom, Hollywood’un yükselen yıldızı…
00:56 Bakan Fidan: Bölge ülkeleriyle ortak güvenlik konusunu masaya yatırmalıyız
00:45 “Dostluk Denizi” adıyla Doğu Akdeniz’de Türkiye-Mısır ortak deniz tatbikatı düzenlenecek.
00:45 Özbekistan Eski Dışişleri Bakanı ve Şanghay İşbirliği Örgütü Eski Genel Sekreteri Vladimir Norov,’dan TUDPAM’a özel açıklama..
00:38 SPD Başkanı Yıldız : Sulamada enerji maliyeti sorunu güneş enerjisi ile çözülebilir
00:35 Etki Odaklı Sohbetler’in konuğu Semtpati Vakfı Genel Müdürü Ece Ünver oldu
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüşecek
00:31 Kosova’dan Mektup Var!
00:27 Türkiye’nin Potansiyeli ve Siyasetin Orta Vadeli Geleceği
00:17 Aon, Formula 1 takımı Scuderia Ferrari HP’nin sponsoru oldu
00:08 “Filenin Efeleri” A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2025 Dünya Şampiyonası son 16 turunda yarın Hollanda ile çeyrek final mücadelesi verecek.
00:04 Uyku bozuklukları Alzheimer hastalığının oluşumunda önemli bir faktör
00:01 Gençlerimizin geleceğinden endişe etmeyelim: Z Kuşağı gençlerimiz daha atik, cesur! …
20:30 Dünyada ve Türkiye’de Yükselen Spor branşının adı ” PİCKLEBALL “
10:00 Türkiye’de Ulaşım Sistemlerinin Gelişimi
00:44 Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılacağını duyurdu.
00:37 Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2025’in ikinci döneminde 28 projeye 7 milyon 375 bin lira destek sağladı.
00:37 GSG Impact Mütevelli Heyeti Toplantısı Londra’da Gerçekleşti
00:34 “Bugünkü Konjonktürde Uygur Sorunu” çalıştayı
00:34 Kerkük Kimin?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Karagöz: AA ve TRT’nin Filistin’de çektiği görüntüler delil olacak

Karagöz: AA ve TRT’nin Filistin’de çektiği görüntüler delil olacak
3 Kasım 2023
10
A+
A-

* Anadolu Ajansı’nın düzenlediği uluslararası haber fotoğrafı yarışması Istanbul Photo Awards 2023’ün ikinci sergisi New York’ta yapıldı.

* AA Genel Müdürü Serdar Karagöz, serginin açılışında TRT Haber’e konuştu.

* AA ve TRT’nin Filistin’de çektiği her görüntünün ileride savaş suçlularının yargılanmasında delil olacağını söyledi.

UHA / İnternational News Agency

Türkiye’nin uluslararası alanda en önemli markalarından olan Anadolu Ajansı’nın Istanbul Photo Awards yarışması ses getirmeye devam ediyor.

Dokuzuncu defa düzenlenen yarışmada ödül kazanan fotoğraflar Türkiye’nin ardından dünyada da sergilenmeye başlandı.

New York’taki “Blue Gallery”deki serginin açılış törenine Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz ve Türkiye’nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür de katıldı.

Karagöz, çekilen her fotoğrafın bir sanat ya da gazetecilik öğesi olmasının yanı sıra dünyada adaletin sağlanması için de önemli olduğunu vurguladı.

“Her kare savaş suçuna kanıt”

Karagöz, Gazze’deki insanlık dramını dünyaya duyuran TRT ve Anadolu Ajansı’nın çalışmalarını “Uluslararası adalet tecelli ederken işte Anadolu Ajansı tarafından, TRT tarafından kayıt altına alınmış bu belgeler fotoğraflar videolar kanıt olarak gösterilecektir. Buna inanıyorum. Evet çok yakında olmayacak bu, ama adalet geç de olsa tecelli edecek ve TRT’nin de Anadolu Ajansı’nın da bugün Filistin’de özellikle Gazze’de kayıt altına aldığı görüntüler bu uluslar arası savaş suçlarının yargılanmasında kesinlikle delil olarak kullanılacaktır” sözleriyle değerlendirdi.

8 Kasım’a kadar açık kalacak sergide Ukrayna-Rusya savaşından Filistin’de yaşananlara, Katar’daki Dünya Kupası’ndan çevre olaylarına bir çok kategoride fotoğraflar yer alıyor.

***

Mustafa SALMAN, uhahaberajansi.com-Gece sorumlusu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.