enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:44 Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılacağını duyurdu.
00:37 Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2025’in ikinci döneminde 28 projeye 7 milyon 375 bin lira destek sağladı.
00:37 GSG Impact Mütevelli Heyeti Toplantısı Londra’da Gerçekleşti
00:34 “Bugünkü Konjonktürde Uygur Sorunu” çalıştayı
00:34 Kerkük Kimin?
00:33 Hollywood yıldızı Alexander Uloom, Mehmed: Fetihler Sultanı’nda
00:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü
00:27 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Büyükakın, Kocaeli’deki büyük dönüşümü UHA’ya anlattı…
00:23 TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat” 6. sezonuyla 21 Eylül Pazar akşamı izleyiciyle buluşuyor…
00:20 Devlet Bahçeli, “Uluslararası toplum, ABD-İsrail ortak yapımı cinayet ve yıkım politikasına sonuna kadar direniş göstermesi gerekiyor”
00:10 Türkiye’nin devlet arşivlerinde korunan Osmanlı dönemine ait Filistin tapu kayıtları, uluslararası hukuk açısından kritik bir öneme sahip.
00:02 YSK bugün CHP gündemiyle toplanacak
00:01 Hafta sonu beklenen hava durumuna ilişkin değerlendirme
22:37 “Fenerbahçe’ye giderek hata yaptım”
12:43 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
12:03 Dünkü ve Bugünkü Türkiye!
03:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları yüzünden 300 Bin Genç Okulu Bıraktı!”
03:16 5. Finansal Güvenlik Olimpiyatına Türkiye de katılacak
00:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
00:54 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kamerun’un Dünya Kupası kadrosu netleşti

Kamerun’un Dünya Kupası kadrosu netleşti
11 Kasım 2022
708
A+
A-

Katar’da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası’nda boy gösterecek Kamerun’un 26 kişilik kadrosu belli oldu. Kadroya Beşiktaş’ta top koşturan Kevin N’Koudou da davet edildi. Afrika temsilcisinde iki tanıdık isim daha bulunuyor.

TRT'nin yeni kanalı TRT Spor Yıldız tanıtıldıBrezilya, İsviçre ve Sırbistan ile birlikte 2022 FIFA Dünya Kupası G Grubu’nda yer alan Kamerun’un Katar kadrosu açıklandı.

Teknik direktörlüğünü Galatasaray ve Trabzonspor’un eski futbolcusu Rigobert Song’un yaptığı Kamerun’un kadrosuna Beşiktaş formasıyla Süper Lig’de ter döken tecrübeli kanat oyuncusu Kevin N’Koudou da çağrıldı.

Kamerun’un kadrosunda iki dönem Beşiktaş forması giyen Vicent Aboubakar da yer alıyor.

Kamerun’un kadrosunda şu isimler bulunuyor;

Kaleci: Andre Onana (Inter), Devis Epassy (Abha), Simon Ngapandouetnbu (Marsilya)

Savunma: Jean-Charles Castelletto (Nantes), Enzo Ebosse (Udinese), Collins Fai (Al-Tai), Olivier Mbaizo (Philadelphia), Tolo, Nicolas N’Koulou (Aris Selanik), Christopher Wooh- (Rennes), Olivier Ntcham (Swansea),

Orta saha: Ondoa, Martin Hongla (Hellas Verona), Pierre Kunde (Olimpiakos), Samuel Oum Gouet (KV Mechelen), André-Frank Zambo Anguissa (Napoli), Ngom, Nicolas Moumi Ngamaleu (Dinamo Moskova), Christian Bassogog (SH Shenhua), Bryan Mbeumo (Brentford), Kevin N’Koudou (Beşiktaş),

Forvet: Vincent Aboubakar (Al-Nassr), Jean-Pierre Nsame (Young Boys), Karl Toko Ekambi (Olimpik Lyon), Eric Maxim Choupo-Moting (Bayern Münih), Souaibou Marou Coton (Sport FC de Garoua)

Afrika’nın güçlü ekiplerinden Kamerun, grubundaki ilk maçta 24 Kasım’da İsviçre ile kozlarını paylaşacak.

[UHA Haber Ajansı, 11 Kasım 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.