enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:58 Katil İsrail şiddetin neticesinde son 2 yılda Filistin topraklarında 33 bin kadın ve kız çocuğu hayatını kaybetti…
00:57 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Heyetin, İmralı ziyareti tarihi bir gelişmedir
00:47 MSB: Kadına yönelik şiddetle mücadelede 1 milyonu aşkın personele eğitim verdik
00:46 Yeni bir araştırma: Z kuşağının şifre tercihleri dedelerinden daha kötü
00:46 Bakan Göktaş: Kadına yönelik şiddete karşı mücadeleyi en üst seviyede sürdüreceğiz
00:41 Yeni Zelanda 2050’ye kadar 2.5 milyon kediyi öldürecek
00:40 Kandil mi İmralı mı? 27 Şubat Çağrısının Güç Dengelerine Etkisi
00:38 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazzeli kadınlara yönelik barbarlık hak ettiği tepkiyi görmedi”
00:35 MİT Başkanı Kalın’dan Gazze diplomasisi
00:32 İmamoğlu Suç Örgütü’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame kabul edildi..
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Toplumun temeli olan ailelerin de kilit taşı kadındır
00:14 Kadına yönelik şiddetle mücadelede önemli bir adım daha atıldı…
00:14 Kişisel veri hırsızlarına operasyon: 14 şüpheli yakalandı
00:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Ermenistan’la normalleşmeye hazırız”
00:01 İngiltere’nin başkenti Londra’ya turist vergisi geliyor
22:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan Gönüllüler Koalisyonu Zirvesi’nin toplantısına katıldı
00:52 Devler Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray bugün Union SG’yi ağırlayacak…
00:46 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu dün İmralı’ya gitti
00:41 15 bin öğretmen daha eğitim ordusuna katıldı
00:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Cumhuriyeti, Osmanlı miraslarını titizlikle korumaktadır
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Johnny Depp Eski Eşine Açtığı İftira Davasını Kazandı

Johnny Depp Eski Eşine Açtığı İftira Davasını Kazandı
2 Haziran 2022
4.207
A+
A-

WASHİNGTON – UHA HABER / Jüri üyeleri, iki yıllık evlilikleri öncesinde ve sırasında birbirlerini taciz etmekle suçlayan Hollywood yıldızları Johnny Depp ve Amber Heard’ın iftira iddialarında karar verdi. Jüri davada Johhny Depp’i haklı buldu.

Washington’dan Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın ‘Reuters’ kaynaklı haberine göre, Karar, Virginia eyaletinin Fairfax ilçesi adliyesinde yerel saatle 15.00’te açıklandı.

Karayip Korsanları“nın 58 yaşındaki yıldızı Depp, Heard’a 50 milyon dolarlık iftira davası açmıştı. Heard, 2018’in Aralık ayında Washington Post gazetesi için kaleme aldığı bir görüş yazısında kendisini “aile içi istismarı temsil eden toplumsal bir figür” olarak tanımlamıştı. Depp, yazıda ismi geçmese de Heard’ün kendisine iftira attığını savunuyordu

36 yaşındaki Heard ise Depp’in avukatı suçlamaları “aldatmaca” olarak adlandırdığında eski eşinin kendisini karaladığını söyleyerek 100 milyon dolarlık karşı dava açmıştı.

Depp, Amber Heard’e veya herhangi bir kadına vurduğunu reddediyor ve ilişkilerinde şiddete başvuranın Heard olduğunu savunuyor.

Depp ve Heard, 2011 yılında “The Rum Diary” filminin çekimleri sırasında tanışmış ve 2015’in Şubat ayında evlenmişlerdi. Boşanmaları yaklaşık iki yıl sonra sonuçlandı.

Altı hafta süren davada Amber Heard’ın avukatları, müvekkillerinin gerçeği söylediğini ve yorumlarının ABD Anayasası’nın ek birinci maddesinde düzenlenen ifade özgürlüğü kapsamında korunduğunu savundu.

Dava boyunca jüri üyeleri çiftin kavgalarının kayıtlarını dinledi ve Depp’in kanlı parmağının fotoğraflarını gördü. Depp, 2015 yılında Heard’ün kendisine votka şişesi fırlattığında parmağının üst kısmının koptuğunu söyledi.

Heard ise Depp’in parmağını yaraladığını inkar etti ve Depp’in o gece ona bir içki şişesiyle cinsel tacizde bulunduğunu söyledi; Depp’e sadece kendini ve kız kardeşini savunmak için vurduğunu öne sürdü.

Tanıkların ifadeleri, sosyal medyada canlı yayınlandı ve geniş izleyici kitlelerini, çiftin sorunlu ilişkisiyle ilgili ayrıntıları dinlemek için ekran başına çekti.

Hollywood’un en büyük yıldızlarından biri olan Depp, Heard’ın iddialarının kendisine “her şeye” mal olduğunu söyledi. Bu süreçte yeni bir “Karayip Korsanları” filmi beklemeye alındı ve Depp, “Fantastik Canavarlar” film serisinden çıkarıldı.

Kasaba Doktoru_680*100 banner

Depp, iki yıldan kısa bir süre önce, kendisini “eş dayakçısı” olarak etiketleyen İngiliz Sun gazetesine karşı açtığı bir iftira davasını kaybetmişti. Londra Yüksek Mahkemesi yargıcı, Depp’in Heard’a defalarca saldırdığına hükmetmişti.

Depp’in avukatları ABD’deki davayı, Washington Post’un basıldığı yer olması nedeniyle Fairfax ilçesinde açtı. Gazete, davalılar arasında yer almadı.

[UHA Haber Ajansı, 02 Haziran 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.