enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:13 Azerbaycan’ın ‘Kara’ günü: Kanlı Ocak
14:40 Bayrampaşa Belediyesi’nde yolsuzluk soruşturması: 12 gözaltı
14:02 Bahçeli: “Terörsüz Türkiye adımlarının hızlanmasıyla provokasyonlar da tehlikeli ölçüde tırmandı”
13:40 Adalet Bakanı Tunç, “Bayrağımıza yönelik saldırıyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve 14 kişi gözaltına alındı”
13:16 TRT’nin ‘Gökkuşağı Faşizmi’ belgeseli LGBT lobisini tedirgin etti
13:02 Kurtulmuş: Bayrağımıza uzanan her el tüm milletimize ve asırlık kardeşliğimize uzanmıştır
12:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2025 yılındaki faaliyetleri kitapta derlendi
12:23 9 ilde 9 organize suç örgütüne operasyon: 89 şüpheli yakalandı
11:34 İletişim Başkanı Duran, Suriye Enformasyon Bakanı Mustafa ile görüştü
11:20 Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüştü
10:44 Yılmaz: Bayrağımıza gerçekleştirilen saldırı hiçbir şekilde cezasız kalmayacak
10:29 Türk bayrağına yönelik alçak provokasyona soruşturma başlatıldı
00:56 Hollanda-Türk İş Dünyası nereye koşuyor ve yeni bir sayfa mı açılıyor?
00:39 Von der Leyen’den Davos’ta ‘Avrupa bağımsızlığı’ vurgusu
00:21 Avrupa’nın çıkmazı: Ukrayna’yı Putin’den, Grönland’ı Trump’tan korumak
00:12 Erzurum’da sokak kedileri unutulmadı!
11:32 Kocaeli’nde kar ve yağış önce dereleri, sonra Sapanca Gölü’nü güldürdü
09:50 Esenboğa Havalimanı’nda 3. pist ve yeni kule hizmete girdi
00:57 ABD Başkanı Trump, Grönland’ı ilhak girişimi hakkında NBC’ye değerlendirmelerde bulundu
00:38 Haber Analiz | Avrupa’ya Açılan Bir Kapı Olarak Türkiye
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Jerome Boateng’e eski partnerine şiddetten 1,8 milyon euro ceza

Jerome Boateng’e eski partnerine şiddetten 1,8 milyon euro ceza
11 Eylül 2021
544
A+
A-

UHA HABER / Ünlü futbolcu Jerome Boateng, eski partnerine 2018 yılında saldırdığı gerekçesiyle yargılandığı davada 1,8 milyon euro para cezasına çarptırıldı.

Alman Bayern Münih kulübünün eski yıldızı Jerome Boateng, ikiz çocuklarının annesi olan eski partnerine saldırdığı gerekçesiyle yargılandığı davada suçlu bulundu.

Almanya’nın Münih kentinde görülen davada, mahkeme 33 yaşındaki futbolcuyu “yaralama” ve “hakaret” suçlarından 1,8 milyon euro para cezasına çarptırdı. Mahkeme, para cezasını en üst limitten verdi.

Boateng’in ceza almasına neden olan olay, çiftin 2018 yılında Karayipler’deki Turks ve Caicos Adaları’nda tatil yaptığı sırada yaşandı.

Savcılık, eski partnerini döverek yaralamakla suçladığı Boateng için tecilli 1,5 yıl hapis ve 1,5 milyon euro para cezası talep etmişti.

Boateng ise eski partnerini yaraladığı yönündeki suçlamayı reddetmişti.

Boateng ve eski partneri, şu an ünlü futbolcuyla yaşayan çocuklarının velayeti konusundaki davada da karşı karşıya.

Bir dönem Alman milli takımında da oynayan Boateng, 10 yıl formasını giydiği Bayern Münih’ten ayrılarak geçen hafta Fransız kulübü Lyon ile sözleşme imzalamıştı. Bayern Münih formasıyla dokuz Bundesliga, iki de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Boateng, Almanya’nın 2014 Dünya Kupası’nı kazanan kadrosunda da yer almıştı.

EK Kaynaklar *DW,AP,rtr,AFP,dpa

[UHA Haber Ajansı, 11 Eylül 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.