enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:29 Kurumlar vergisi mükellefleri, 2025 hesap dönemine ait beyannamelerini 1-30 Nisan tarihlerinde verebilecek
11:40 Türkiye’de işsizlik oranı, şubatta bir önceki aya göre 0,3 puan artarak yüzde 8,5 oldu.
11:08 A Milli Futbol Takımı Bizim Çocuklar 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu finalinde bugün Dünya Kupası bileti için Kosova karşısında
10:41 Son Dakika: Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey gözaltına alındı
10:31 “APP” olarak bilinen standart dışı plaka kullanımı ile araçlara sonradan eklenen ses ve görüntü sistemleri için vatandaşlara tanınan geçiş süresi yarın sona eriyor.
10:01 Türkiye’de 1994’te başlayan mobil iletişim serüveni, 5G 1 Nisan’da hizmete sunulacak
09:31 Dışişleri Bakanı Fidan, “Barışın önündeki şu anda en büyük engel, İsrail’in durduğu yer”
07:06 Hark Adası ve Stratejik Önemi
16:58 CANİK’ten Asimetrik İHA tehditlerine karşı çok katmanlı koruma kalkanı
15:46 Kocaeli Büyükşehir’in hızlı müdahalesi, Yaylada araçları kara saplanan vatandaşları kurtardı
14:59 Kocaeli Ticaret Odası’nda Almanya Gündemi: İstanbul Başkonsolosluğu ile verimli program
14:38 U-16 Türkiye Şampiyonası’nda Kocaeli Vedası: Tek Teselli Final Heyecanı
12:50 Doğum yardımı ödemeleri hesaplara yatırıldı
12:40 Filipinler’de ABD ve İsrail’in İran’a karşı yürüttüğü savaşın etkileri yakıt tedarikinde ağır hissediliyor.
11:23 Yeşil dönüşüm için 3 milyar liralık faizsiz finansman desteği
10:51 Bugün 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü
20:47 Dışişleri Bakanı Fidan, “Barışın önündeki şu anda en büyük engel, İsrail’in durduğu yer”
20:15 ABD’li albay Lawrence Wilkerson’dan çarpıcı iddia: İsrail’in devlet varlığı son bulabilir
15:01 Finans dünyasının en önemli yayın organlarından Fortune dergisi: “ABD hükümeti iflas etti. Bu bir abartı değil”
14:48 TBMM Genel Kurulu haftalık çalışmalarına 31 Mart Salı günü başlayacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İzmir, TEKNO 293 Dünya Şampiyonası için ev sahipliğine hazırlanıyor

İzmir, TEKNO 293 Dünya Şampiyonası için ev sahipliğine hazırlanıyor
27 Mart 2026
5
A+
A-

*Tekno 293 Dünya Şampiyona’nın lansmanı, kentin önde gelen isimleri, spor camiası ve geniş bir protokol katılımıyla İzmir’de gerçekleştirildi.

* İşte detayı!…

UHA / İnternational News Agency

Gazeteci* Gül KABACAOĞLU

İZMİR (Foça), 26 MART 2026 – Uluslararası organizasyon için geri sayımın başladığı  ve ev sahipliği yapmaya hazırlan İzmir, rüzgar sörfü dünyasının en prestijli organizasyonlarından biri olan Tekno 293 Dünya Şampiyona’nın lansmanı, kentin önde gelen isimleri, spor camiası ve geniş bir protokol katılımıyla gerçekleştirildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay

Lansman programına, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ETİK Başkanı Mehmet İşler ve Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak başta olmak üzere çok sayıda protokol üyesi katıldı. Programda ayrıca Yelken Milli Takımı sporcuları da yer alarak organizasyonun sportif önemine dikkat çekti.

İzmir’in uluslararası spor organizasyonlarındaki konumunu güçlendiren şampiyonanın, kentin tanıtımına ve spor turizmine önemli katkılar sunması bekleniyor. Lansmanda yapılan değerlendirmelerde, İzmir’in rüzgar sörfü için elverişli doğal koşulları, güçlü altyapısı ve organizasyon kabiliyeti ile bu tür büyük etkinlikler için ideal bir merkez olduğu vurgulandı.

Genç sporcuların gelişimine katkı sağlayacak olan Tekno 293 Dünya Şampiyonası’nın, dünyanın farklı ülkelerinden katılımcıları bir araya getirerek hem sportif rekabeti hem de uluslararası etkileşimi artıracağı ifade edildi. Yelken Milli Takımı sporcularının lansmanda yer alması, Türkiye’nin bu alandaki iddiasını da gözler önüne serdi.

Organizasyon sürecinin ilgili kurum ve paydaşların iş birliğiyle titizlikle sürdürüldüğü belirtilirken, sporcuların en iyi koşullarda yarışabilmesi için hazırlıkların aralıksız devam ettiği aktarıldı.

Tekno 293 Dünya Şampiyonası’nın, İzmir’in spor kenti kimliğini pekiştirmesi ve uluslararası arenadaki görünürlüğünü artırması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.