enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:03 Bakan Fidan: “Biz inanıyoruz ki; dış müdahalelerden arınmış, istikrarlı bir Suriye, bölgemiz için büyük bir artı değer olacaktır.
00:02 Sektörünün bölgesindeki en büyüğü SING İstanbul, artık yeni adresinde…
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “AK Parti Türk Dünyası Vizyon Belgesi Tanıtım Programı”nda konuştu…
00:00 Bakan Göktaş, Türkiye’de de nüfus yaşlandı ve doğurganlık azaldı”…
09:58 Manisa, 2025’i Büyük Bir Kayıpla Bitiriyor: Ferdi Zeyrek ve Gülşah Durbay…
08:47 Su Politikaları Derneği: Ankara’nın Birim Su Maliyeti Artacak!
00:48 YHT Gar–Kuyubaşı–Esenboğa Havalimanı Metro Hattı’nın yapımına 2026 yılında başlanması hedefleniyor…
00:47 Meryem Gülbetekin’in, “Yaradan”a dair hissiyatı
00:46 ABD NATO’dan Ayrılıyor mu?
00:26 Gazeteci Erdem Atay: Özgür Özel İmamoğlu’nu sattı Siyasette ‘Diploma’ ve ‘Rektör Ziyareti’ tartışması
00:20 Yılbaşında kar yağacak mı?
00:20 UNICEF: Gazze’de çocuklar ve hamile kadınlar arasında yetersiz beslenme oranları arttı…
00:10 Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay vefat etti
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
03:32 Türkiye’de İşsizlere Yeni Bir İş Kapısı: İŞKUR – Endülüs İş Dünyası İş Birliği Umut Oldu
01:00 Adalet Bakanı Tunç, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada bulundu…
00:57 CHP, Kocaeli’de 13-0’a çok uzak!
00:49 Ukrayna’da bugün seçimler yapılsa kim kazanır?
00:43 Filistin Haber ve Enformasyon Ajansı’ndan (WAFA) Gazeteci Duha HMİDAN’ın haberleri…
00:37 11 ilde zamana karşı yarış: Asrın inşa seferberliğinde sona gelindi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İzgören Akademi’den, ‘Değerlendirici Danışmanlığı Programı – Değerlendirme ve Gelişim Merkezi’ konularında seminer

İzgören Akademi’den, ‘Değerlendirici Danışmanlığı Programı – Değerlendirme ve Gelişim Merkezi’ konularında seminer
18 Şubat 2022
754
A+
A-

İZMİR – UHA HABER / İzgören Akademi, 26 – 27 Mart 2022 tarihlerinde Antalya’da ‘Değerlendirici Danışmanlığı Programı – Değerlendirme ve Gelişim Merkezi’ konularında seminer düzenledi.

Programın Amacı; Katılımcılara davranışsal değerlendirme süreçleri için gerekli becerileri kazandırmayı sağlamak. Bu program değerlendirme ve gelişim merkezi uygulamalarına dair özel bilgi aktarımının yapılması amacıyla planlandı.

Katılımcı sayısı, en az 4 en fazla 8 kişi ile sınırlı.

Değerlendirme ve Gelişim Merkezi uygulamaları; işe alım, terfi/atama, gelişim programları, yetenek havuzu oluşturma, kariyer planlama/yedekleme gibi insan kaynakları süreçlerinde kullanılan, geçerliliği bilimsel olarak kanıtlanmış bir yöntem.

İlgili iş veya görevde başarılı olmak için gereken davranışların benzerlerinin sergilenmesi için tasarlanmış simülasyon içeren egzersizlerden oluşan bütünsel bir sistem.

Programa Kimler Katılabilir;

  •  İnsan Kaynakları Profesyonelleri
  • Değerlendirme ve Gelişim Merkezinde Yer Almak İsteyen Yöneticiler
  • Kariyer Planı Kapsamında Kendini Bu Alanda Geliştirmek İsteyenler

 Program İçeriği

  • Değerlendirme ve Gelişim Merkezi Çalışma Alanları
  • Temel İlkeleri
  • Yetkinlik Tanımı ve Bileşenleri
  • Davranış Göstergelerinin Yorumlanması
  • Kullanılan Araçlar
  • Örnek Uygulamalar
  • Davranışsal Geri Bildirim Raporu Hazırlama
  • Vaka Hazırlama ve Değerlendirme
  • Mentorluk Desteği

Program Takvimi

  1. 26/27 Mart 2022 / Atınç Büyükduykular / Değerlendirme ve Gelişim Merkezi Değerlendirici Danışmanlık Programı (12 Saat)
  2. 14 Mayıs 2022 / Atınç Büyükduykular / Vaka Çalışması (6 Saat)

26 Mart/26 Haziran 2022 tarihleri arasında / Atınç Büyükduykular / Gerektiğinde 3 ay boyunca ücretsiz MENTORLUK DESTEĞİ (3 Ay)

Atınç Büyükduykular

1975 Eskişehir doğumludur. Üniversite eğitiminden sonra, iş hayatı 1996 yılında Alarko Turizm Grubu’nda başladı. 5 yıl boyunca bu grupta İK Yöneticisi pozisyonunda görev aldıktan sonra, Martı Grup’ta bir süre insan kaynakları çalışmalarını yürüttü. Bir Fransız firması olan Sodexho’nun 5 otelinde yaklaşık 3500 çalışanın Akdeniz Bölge İnsan Kaynakları Yöneticiliği’ni yaptı. Daha sonra, Türkiye genelinde 8 lokasyonu bulunan, dünyanın en büyük seyahat acentesi olarak kabul edilen TUI Türkiye’de 4 yıl boyunca İnsan Kaynakları Müdürlüğü yaptı. 18 yıl süren dönemde, uluslararası firmalarda şirket birleşmeleri ve tüm insan kaynakları fonksiyonlarının kurulması ve yönetilmesi gibi projeleri gerçekleştirdi. Eğitmen uzmanlık programı, insan kaynakları yönetim sistemleri, yönetim becerileri, beden dili, takım çalışmaları, zaman yönetimi, iletişim, stratejik insan kaynakları gibi birçok eğitim almıştır. 2011 yılından bu yana firmaların organizasyonel gelişim alanlarında iş analizleri, görev tanımları, mülakat, süreç analizleri ile çağdaş organizasyon yapılarının oluşturulması, kurum kültürü yaratmaya yönelik çalışmalar, ücret yönetimi, performans değerlendirme çalışmaları ve kişilik envanterleri, ödüllendirme sistemleri kurma gibi konularda hizmet vermekte ve üretim sektöründe danışmanlık yapmaktadır. Bu görevinin yanı sıra, 2012 yılından bu yana İzgören Akademi Akdeniz Bölge Müdürlüğü görevine devam etmektedir.

[UHA Haber Ajansı, 18 Şubat 2022]  

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.