enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:22 Münih Güvenlik Konferansı başlıyor: Batı ittifakı sınavda
11:59 CASCFEN’in Teşkilatlanmasında Yeni Aşama…
00:27 Norveç’te Epstein soruşturması: Eski Başbakan Jagland’ın mülklerinde arama
00:25 Avrupa Haberleri: Von der Leyen, kritik Draghi zirvesi öncesinde iki vitesli Avrupa fikrini savundu
00:20 Gazeteci Özlem BAY’ın ‘Haber Ajandası’: İş yerine taşınan hayat, yüzde 30 verim kaybı yaratıyor
00:18 Dr. Ender Saraç: Dünyayı proteinle beslenen toplumlar yönetiyor
00:15 ABD Başkanı Donald Trump, “İran’la bir anlaşma yapmak istiyoruz ve müzakereler sürüyor”
00:13 KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, “Guterres Kıbrıslı Türklerin hayal kırıklıklarının farkında”
00:11 Gezani Kasırgası Madagaskar’ı vurdu: En az 36 kişi hayatını kaybetti
00:07 Karayolları Trafik Kanunu’nda düzenlemeler içeren kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi…
00:05 Rusya’nın tankerleri 2025’te neredeyse her gün Danimarka sularındaydı
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye’de bulunan Vucic ile Ankara’da bir araya geldi.
21:26 Analiz: Türkiye’nin Savunma Sanayii’nde Millileşme Stratejisinin, Operasyonel Performans ve Dış Pazar Dinamikleri
10:01 Hayırseverlerin Başkenti: Kayseri
09:59 FNSS, Nurol Makina ve Miilux OY arasında Teknik İş Ortaklığı Protokolü imzalandı
06:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimize nasıl daha iyi hizmet ederiz buna odaklanıyoruz”
05:08 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan,”Gerçeği sadece CHP genel başkanı görmüyor”
00:53 ABD’de tabu kırıldı: Gazze’yi konuşan kazandı
00:41 (TÜİK) verilerine göre, il ve ilçe merkezlerinde ikamet ederken belde ve köylerde yaşayanların oranı geriledi…
00:34 NATO Genel Sekreteri Rutte, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ardından basına açıklamalarda bulundu….
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: DEM’e teşekkür ediyorsunuz bize küfrediyorsunuz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: DEM’e teşekkür ediyorsunuz bize küfrediyorsunuz
28 Şubat 2024
22
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da esnaf ziyareti sırasında seçime ayrı girmeleri nedeniyle kendisini eleştiren vatandaşa, “Sizin için mi parti kurduk biz, millet için kurduk. Vermeyin bize kardeşim, CHP’ye destek verin seçtirin. DEM’e teşekkür ediyorsunuz, bize küfür ediyorsunuz” karşılığını verdi.

UHA / İnternational News Agency

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: DEM'e teşekkür ediyorsunuz bize  küfrediyorsunuz | VİDEO İZLEİYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında Ankara’nın Mamak ilçesinde belediye başkan adayı Hüseyin Bayındır ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Akşener, ilçede Çarşı İçi Caddesi’nde çarşı esnafıyla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Ziyaret sırasında bir vatandaş, CHP ile ittifak yapmadığı için Akşener’e tepki gösterdi. Akşener, “Siz CHP’de neden Mansur Yavaş’ı, Ekrem İmamoğlu’nu desteklemiyorsunuz?” diyen vatandaşa, “Ayrı giriyoruz kardeşim. Oy vermeyin siz de” karşılığını verdi.

Vatandaşın üzerindeki yırtık montu gösterip “Perişan oluyoruz” demesi üzerine de Akşener, “Ama Mansur Bey’i seçtik, niye bunu düzeltmedi o zaman? Ben Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin şerrinden ailemi emanet ettim” dedi.

Vatandaşın, “Niye döndünüz?” diyerek, tepkisini sürdürmesi üzerine de Akşener, “Sizin için mi parti kurduk biz, millet için parti kurduk. Vermeyin bize kardeşim, CHP’ye destek verin, seçtirin. DEM’e teşekkür ediyorsunuz, bize küfür ediyorsunuz” ifadelerini kullandı. Tartışmanın ardından Akşener, esnaf ziyaretine devam etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.