enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:45 Uğur Mumcu katledilişinin 33. yılında İzmir’de de anıldı
20:10 Aydın Şehir Hastanesi hizmete açıldı
19:57 Uğur Mumcu ölümünün 33. yılında anıldı
07:43 Kitap: Avcı Kekliği ‘Evveli Aşk, Ahiri Aşk Vesselam’
07:25 Yapay Yağış ve Yağış Artırma Çalışmaları
06:42 ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci: “Uzun süredir yapılan yatırımlar 2026’da devreye girmeye başlayacak”
06:07 Türkiye ve Marmara için örnek model: İzmit Körfezi’nin geleceği “Dijital İkiz Projesi” ile şekillenecek
00:28 ASELSAN tarafından üretilen Hava Trafik Kontrol Radar Sistemi HTRS 100, Şam’da uçuş güvenliğini sağlayacak
00:07 CHP’li Meclis Üyesi İstifa Etti, AK Parti’ye Katıldı
21:49 ABD merkezli İran İnsan Hakları Aktivistleri Haber Ajansı (HRANA), “İran’daki eylemlerde ölenlerin sayısı 5 bin 2’ye yükseldi”
21:27 Meteorolojiye göre İzmir’de yağış alarmı sürüyor
16:49 Türk Kızılay’ın Gazze’ye gönderilmek üzere hazırladığı, 20. “İyilik Gemisi”, Mersin’den yola çıktı…
15:25 Televizyonun görsel dili TRT Akademi’de şekilleniyor
14:51 Hafta sonu ülke genelinde hava nasıl olacak?
14:27 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “bilirkişilik başvuru süresini 16 Şubat’a kadar uzattık”
14:04 Türkiye’nin Stratejik Ekseni ve İstikbal Programı için Düşünceler…
13:19 İnsanlar arasındaki iletişimin özü sevgi ve saygıya dayanmaktadır.
12:00 Rapor: Trump ile yapılacak anlaşma, ABD’ye Grönland’ın bazı bölgelerini kontrol etme hakkı verebilir
00:31 Hollanda’da kur’an yakmaya yargıçlar bile “Mübah” diyor…
00:04 Rusya’da Türk dizileri paniği!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İtalya’da Romelu Lukaku fırtınası

İtalya’da Romelu Lukaku fırtınası
2 Mart 2021
672
A+
A-

UHA HABER / İtalya’da Romelu Lukaku fırtınası esiyor. Genoa maçının 33. saniyesinde ağları sarsarak Inter tarihinin en erken 2. golünü atan Belçikalı forvet, ligdeki gol sayısını 18’e çıkardı. Lukaku, lider Inter’in en skorer ismi konumunda bulunuyor.

Romelu Lukaku, durdurulamıyor. Belçikalı santrfor, Inter’in Serie A’da Genoa’yı 3-0 mağlup ettiği maçın henüz 33. saniyesinde takımını öne geçirdi.

Böylece, son 5 maçtaki 6. golünü kaydetti. Lukaku’nun bu golü Inter tarihinin en erken ikinci golü olarak da kayıtlara geçti.

Kulüp tarihinin en erken golü, 1988 yılında Cesena ile oynanan maçın 10. saniyesinde ağları sarsan Gianfranco Matteoli’den gelmişti.

Genoa maçını da boş geçmeyen Lukaku, bu sezon Serie A’daki toplam gol sayısını 18’e yükseltti. Deneyimli futbolcu, gol krallığı yarışında 19 gollü Cristiano Ronaldo’nun ardından ikinci sırada yer alıyor.

Romelu Lukaku hırsı, liderliği ve attığı gollerle takımının şampiyonluk hasretinin son bulması için de büyük çaba gösteriyor.

24 haftası tamamlanan Serie A’da topladığı 56 puanla lider durumda bulunan Inter, son şampiyonluğunu 2009-2010 sezonunda yaşamıştı.

[UHA Haber Ajansı, 02 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.