enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sivas Kongresi’nin 106. yılı dolayısıyla yayımladığı anlamlı mesaj: “Sivas Kongresi’nin ruhu bugün de yaşıyor”
09:39 Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, büyüme verilerini değerlendirdi
00:55 Suriye’deki Son Gelişmeler, Terör Örgütlerinin Planları ve Türkiye’nin Güvenlik Perspektifi: Jeopolitik ve Teorik Bir Analiz
00:55 Ömer Çelik: “Türkiye’nin savunma sanayisinin geldiği noktayı manşetlerinden indiremiyorlar”
00:54 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, çalışmalarına başladığı Başiskele Kavşağı Koridor Projesi hızlı bir şekilde ilerliyor.
00:45 İzmit Pişmaniyesinin Fahri Tanıtım Elçisi: Dr. Öğr. Üyesi Necmi Cemal Özdemir
00:44 Afganistan’da yeni diplomasi masası: Çin’in koridor planı
00:42 Su’da Riski Yönetemezsek!
00:41 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
00:40 Bakan Tunç, “Adaletin Yüzyılında her adımımızı adaletin rehberliğinde atacak, çalışmalarımızı adaletin ışığıyla aydınlatacağız.”
00:30 ABD Filistinli lider Abbas’ın vizesini iptal ederek BM Genel Kurulu’na katılımını engelledi…
00:27 Çin ABD’nin “süper güç” tahtını zorluyor
00:24 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik, ABD’nin Filistinli yetkililerin vizelerini iptal etmesine ilişkin konuştu…
00:23 Afganistan’daki deprem neden bu kadar yıkıcı oldu?
00:19 Kanal İstanbul güzergâhında Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın satın aldığı 44 dönümlük tarım arazisi, turizme açıldı…
00:01 Almanya’da “sözlü taciz suç sayılsın” girişimi
12:55 CHP’ye kayyum: Özgür Çelik ve Gürsel Tekin kimdir?
12:32 Akın Gürlek: İtirafçı olmak isteyenler kapılarda yatıyor
12:14 Barolardan “CHP İstanbul’a kayyum” tepkisi: Yok hükmünde
09:33 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur Altay, “Mevlid Kandilimiz mübarek olsun”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İstanbul Şile Belediyesi, yeni araç filosunu ‘kendi öz kaynaklarıyla’ kuruyor!..

İstanbul Şile Belediyesi, yeni araç filosunu ‘kendi öz kaynaklarıyla’ kuruyor!..
5 Şubat 2023
198
A+
A-

İstanbul Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, 2023 yılı itibariyle Belediye temizlik hizmetlerinin belediyenin öz kaynaklarıyla kurulacak olan kendi araç filosunun hayata geçirileceğini açıkladı.

İstanbul’dan Nurcan KIRCALI’nın haberine göre, Belediye Başkanı İlhan Ocaklı artık çöp toplama ihalesinin gerçekleştirilmeyeceğini belirterek, böylece ilk adımın da atılmış olduğunu dile getirdi.

Şile Kent Meydanında Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Şile Belediyesi’ne hibe edilen hidrolik sıkıştırmalı atık toplama araçlarını teslim alan Başkanı İlhan Ocaklı, teslim alınan araçlar ve yeni kurulacak olan araç filosu hakkında davetlilere bilgi verdi.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen araçların ilk olmadığını dile getiren Başkan Ocaklı, “Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığımızdan bizlere hibe edilen araçlarımız oldu ve Türkiye Belediyeler Birliği tarafından iki adet hibe aracımız daha teslim aldık. Bu nedenle Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanımız eski Bakanımız ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin hanımefendiye teşekkür ediyorum” dedi.

Şile adına güzel bir başlangıcın heyecanını yaşadıklarını ifade eden eden Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Belediye olarak artık kendi şantiyelerini oluşturduklarını ve kendi filolarını oluştururken hibelerde destek sağlandığını belirtti.

Başkan Ocaklı konuşmasında, ayrıca araçları teslim eden Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, Genel Sekreter Yardımcısı Halil İbrahim Azak ile Genel Başkan yardımcıları ve Erkan Kandemir’e teşekkür etti. 

Önümüzdeki genlerde Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından bir aracın daha geleceğini hatırlatan İlhan Ocaklı, Şile Belediyesi olarak kendi imkan ve öz kaynaklarıyla 14 adet aracın daha Mayıs ayına kadar alarak filolarına kazandıracaklarını açıkladı.

Başkan Ocaklı, böylelikle Çöp toplama işinin Şile Belediyesinin kendi imkanlarıyla yapacağını ve artık ihale çıkılmayacağını belirterek, “Bizlere bu imkânları sağladıkları için Devletimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Genel Sekreter Yardımcısı Halil İbrahim Azak da araç teslimleri ile ilgili yaptığı konuşmada, Türkiye Belediyeler Birliği olarak Şile Belediye Başkanlığına hibe ettikleri bu araçların Şile halkının hizmetinde kullanılacak olmasının yanında Şile’ye hayırlı olmasını diledi.   

https://www.youtube.com/watch?v=q4TN-NcrlMU 

Gazeteci* Nurcan KIRCALI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.