enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:04 Türkiye’yi Kuşatma Hayali
00:47 Huzurlu bir Ramazan için sorunsuz alışveriş: Güven ve hız Amazon.com.tr’de buluşuyor!
00:40 Bakan Kurum: “Çöp kutusu göndermeyi ballandıra ballandıra anlatıyor ama 455 bin konutu beğenmiyorlar”
00:10 Dışişleri’nden katil İsrail’in Batı Şeria’da arazi tesciline sert tepki
00:09 Kocaeli’ Gebze ilçesinde Barış Manço’yu eserleriyle anıldı
00:09 İletişim Başkanı Duran’dan ‘TRT World Citizen Awards’ paylaşımı
00:06 Su Yönetiminde Yapay Zeka’nın Evrimi
00:04 TBV’nin Yarının Denklemi serisinin yeni bölümü yayınlandı
00:01 Filistin’de İsrail’in yaptığı gibi CHP’li Milas İlçe Başkanı Ahmet Kılbey’den iş makanasıyla Asırlık Ağaç Katlimı!
10:13 ‘Sevgililer Günü’nü dini bir tartışma olarak değil, sevdiklerimiz için anlamlı bir gün olarak görelim
00:53 Mehmet Beyazıt’tan İki Eser Tek Kitapta: “Yüreğime Kar Yağıyor” ve “Tanrı Misafiri” Satışta!
00:49 Kocaeli’n Gebze ihracat şampiyonu firmalar ödüllendirildi…
00:45 (TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, DW ve Euronews abonesi
00:39 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının,COP31’in organizasyonel hazırlıkları
00:39 Kocaeli’den Haberler…
00:30 Türk Eğitim Derneği’nin 98. Yıl Resepsiyonunda Seçkin Davetliler Eğitim İçin Bir Araya Geldiler
00:27 ABTTF’den AB Komisyonu’na ortak rapor: Yunanistan’daki STK’larından ülkede hukukun üstünlüğündeki gerilemeye dair
00:12 Kafkasya dağlarnda açan çiçek. Anadolu’da neden söndü…
00:07 Adil Türkiye Partisi: “Erken Seçim Yarışı Başlıyor, Hazır Olan Kazanır”
00:12 Fransa Silahlı Kuvvetler Bakanı: ‘Ruslar gerçekten barış istiyor mu?’
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İstanbul Şile Belediyesi, yeni araç filosunu ‘kendi öz kaynaklarıyla’ kuruyor!..

İstanbul Şile Belediyesi, yeni araç filosunu ‘kendi öz kaynaklarıyla’ kuruyor!..
5 Şubat 2023
238
A+
A-

İstanbul Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, 2023 yılı itibariyle Belediye temizlik hizmetlerinin belediyenin öz kaynaklarıyla kurulacak olan kendi araç filosunun hayata geçirileceğini açıkladı.

İstanbul’dan Nurcan KIRCALI’nın haberine göre, Belediye Başkanı İlhan Ocaklı artık çöp toplama ihalesinin gerçekleştirilmeyeceğini belirterek, böylece ilk adımın da atılmış olduğunu dile getirdi.

Şile Kent Meydanında Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Şile Belediyesi’ne hibe edilen hidrolik sıkıştırmalı atık toplama araçlarını teslim alan Başkanı İlhan Ocaklı, teslim alınan araçlar ve yeni kurulacak olan araç filosu hakkında davetlilere bilgi verdi.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen araçların ilk olmadığını dile getiren Başkan Ocaklı, “Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığımızdan bizlere hibe edilen araçlarımız oldu ve Türkiye Belediyeler Birliği tarafından iki adet hibe aracımız daha teslim aldık. Bu nedenle Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanımız eski Bakanımız ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin hanımefendiye teşekkür ediyorum” dedi.

Şile adına güzel bir başlangıcın heyecanını yaşadıklarını ifade eden eden Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Belediye olarak artık kendi şantiyelerini oluşturduklarını ve kendi filolarını oluştururken hibelerde destek sağlandığını belirtti.

Başkan Ocaklı konuşmasında, ayrıca araçları teslim eden Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, Genel Sekreter Yardımcısı Halil İbrahim Azak ile Genel Başkan yardımcıları ve Erkan Kandemir’e teşekkür etti. 

Önümüzdeki genlerde Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından bir aracın daha geleceğini hatırlatan İlhan Ocaklı, Şile Belediyesi olarak kendi imkan ve öz kaynaklarıyla 14 adet aracın daha Mayıs ayına kadar alarak filolarına kazandıracaklarını açıkladı.

Başkan Ocaklı, böylelikle Çöp toplama işinin Şile Belediyesinin kendi imkanlarıyla yapacağını ve artık ihale çıkılmayacağını belirterek, “Bizlere bu imkânları sağladıkları için Devletimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Genel Sekreter Yardımcısı Halil İbrahim Azak da araç teslimleri ile ilgili yaptığı konuşmada, Türkiye Belediyeler Birliği olarak Şile Belediye Başkanlığına hibe ettikleri bu araçların Şile halkının hizmetinde kullanılacak olmasının yanında Şile’ye hayırlı olmasını diledi.   

https://www.youtube.com/watch?v=q4TN-NcrlMU 

Gazeteci* Nurcan KIRCALI

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.