enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:33 YÖK’ten Dışişleri Bakanı Fidan’ın yükseköğretimine ilişkin açıklama
11:00 Plastik Su Şişesi Araştırmasının Sonuçları Açıklandı
00:55 “Her yerde Türkiye var!”
00:42 İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Siber suç operasyonlarında 539 şüpheli yakalandı”
00:38 Doç. Dr. İbrahim Karataş, DEAŞ’ın İslam’ın imajına verdiği tahribatın Gazze direnişiyle nasıl tersine döndüğünü anlattı…
00:32 Kasım ayında temettü verecek 10 şirket
00:28 Bakü, Gazze’ye askeri birlik gönderilmesi için BM kararını bekliyor
00:24 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’nin 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni’ndeki konuştu…
00:23 Türkiye sadece platform değil ‘konsept’ de ihraç ediyor
00:23 ABD’nin toplam kamu borcu, 22 Ekim itibarıyla 38 trilyon doları aşarak rekor seviyeye ulaştı.
00:21 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul’da Gazze konulu toplantıya ev sahipliği yaptı.
00:06 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001’de kurulan AK Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerini kazanarak geldiği iktidarda 23 yılı geride bıraktı.
00:06 AK Parti Sözcüsü Çelik: 3 Kasım tarihi bir dönemin açıldığı siyasi bir milattır
00:04 Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’ye özel bir destek programını başlatıyoruz
17:55 Yargımızın Bağımsızlığı ve Tarafsızlığı Sorunu
07:50 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi
00:47 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
00:38 Fatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
00:25 İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ekimde fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İsrail’den yeni provokasyon

İsrail’den yeni provokasyon
19 Temmuz 2021
398
A+
A-

UHA HABER / Yahudi işgalci yerleşimciler, Mescid’i Aksa’ya baskın düzenleme çağrısı yaptı. Filistinliler, Mescid-i Aksa’ya koştu ancak İsrail güçlerinin şiddetiyle karşılaştı.

İsrail’de Yahudi sivil işgalciler, Mescid-i Aksa’ya yoğun katılımlı baskın düzenleme çağrısı yaptı, bölgede tansiyon yükseldi.

Baskın çağrısı üzerine Mescid-i Aksa’yı korumaya koşan Filistinliler İsrail güçlerinin müdahalesiyle karşılaştı. 3 Filistinli gözaltına alındı, 1 kişi de darbedildi. İsrail güçleri, gelişmeleri takip eden gazetecilere de müdahale etti.

İsrail askerleri işgal altındaki Doğu Kudüs’ün Şeyh Cerrah Mahallesi’nde düzenlenen barışçıl gösteriye de sert müdahalede bulundu. Filistinli göstericilere karşı İsrail güçleri, göz yaşartıcı gaz ve ses bombaları kullandı.

Çocuklar korku dolu anlar yaşadı

İsrail güçleri, Kudüs’te Bab al-Amud yakınlarında bir restoranı bastı, yemek yiyen Filistinli aileleri zorla dışarı çıkardı. Çocuklar korku dolu anlar yaşadı.

Hamas, İsrail güçlerinin müdahalesini provokasyon olarak niteledi. İşgalci Yahudilerin Mescid-i Aksa’ya baskın çağrısına ve Filistinlilere yönelik şiddete tepki gösterdi, “Bu tutum, Arapların ve Müslümanların duygularına yönelik bir provokasyon ve İsrail’in tüm uluslararası kanunları hiçe saymasıdır” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 19 Temmuz 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.