enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:23 Srebrenitsa Soykırımı’nın Failine Askeri Tören! Türkiye’den Sert Tepki: “Kahramanlaştırılması Kabul Edilemez”
11:17 Kocaeli (UHA) Bürosu: Hedef: Daha güçlü sanayici, daha güçlü Kocaeli “Tecrübelerimizi Sanayici ve Odamıza Yansıtacağız”
11:05 Kocaeli (UHA) Bürosu: Kocaeli’de, motorlu kara taşıtları 1 milyar 16 milyon 136 bin dolarla en fazla dış satım yapılan sektör oldu… En fazla ihracatı İngiltere’ye yaptı.
09:30 Türk güvenlik ve terör uzmanı Abdullah Ağar: İsrail, Türkiye’yi uzun vadeli stratejik bir tehdit olarak kodlamaya başladı
00:51 Trump rejimi, savaş sonrası İsrail ekseninde Ortadoğu stratejisinin merkezine yerleştirmeye hazırlanıyor.
00:32 Yazar Ali Haydar Haksal: Ankara’nın göbeğinde: “Kudüs ile Golan’ı İsrail’e ben verdim!”
00:17 Türkiye’nin münevveri, Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülü sahibi, yazar ve mütefekkir: Alev Alatlı
00:03 İran savaşının artan maliyeti nedeniyle Pentagon artık para yetiştiremiyor farklı fonlara yönelmeye, askeri eğitimleri kısmaya zorluyor
00:01 Silivri Cezaevi’nde şüpheli şekilde hayatını kaybeden eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu’nun ölümü soruşturmasında 10 gözaltı
00:57 Siyonistler mi, yoksa FETÖ’cüler mi daha azılı?
00:53 “Antalya Akdeniz İklim Diyaloğu” serisinin 7’nci istişare toplantısını Türkiye’nin Amman Büyükelçiliğinde gerçekleştirdi…
00:46 İran ve Azerbaycan’dan transit ve enerji için işbirliği vurgusu
00:43 İsrail ile Türkiye arasındaki yanlış anlaşılmaları önlemek için ABD’nin kararlı bir adım atması gerekiyor
00:35 Bize yapay zekayı değil doğal zekayı kullanan öğrenciler lazım
00:31 Suudi Arabistan ve Türkiye’nin de aralarında olduğu 8 ülkeden İsrail’e ortak tepki: Filistinlilerin zorla tehciri kabul edilemez
00:21 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Ekonomide 3 yıllık yol haritasına göre, 2027 yılında yüzde 21’e, 2028’de 13,5’e ve 2029’da yüzde 9’a gerileyeceğini hedefliyoruz”
00:05 Adalet Bakanı Akın Gürlek, “2027–2029 Orta Vadeli Programı (OVP) doğrultusunda adalet hizmetlerimizin etkinliği artırılacak”
00:02 Terörle Mücadele Doktrininde Kamu Diplomasisi ve Algı Yönetimi
23:27 Kocaeli (UHA) Bürosu: Kocaelispor 3 puanı kazandı. Galatasaray maçı öncesi moral buldu. Kocaelispor:1 Samsunspor:0
23:12 Trendyol 2026 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İran Meclisi Ulusal Güvenlik Komisyonu Başkanı’ndan ABD’ye uyarı

İran Meclisi Ulusal Güvenlik Komisyonu Başkanı’ndan ABD’ye uyarı
21 Ağustos 2026
20
A+
A-

* İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı İbrahim Azizi, ABD’ye hitaben yaptığı açıklamada, Washington’ın tüm hamlelerini yakından takip ettiklerini belirterek, herhangi bir hata veya yanlış hesaplamanın önceki dönemlerden çok daha ağır sonuçları olacağı uyarısında bulundu.

UHA / İnternational News Agency

TAHRAN, 21 AĞUSTOS 2026 – UHA / İnternational News Agency’n Mehr News Agency’a dayandırdığı haberinde, İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı İbrahim Azizi, ABD’ye hitaben yaptığı açıklamada, Washington’ın tüm hamlelerini yakından takip ettiklerini belirterek, herhangi bir hata veya yanlış hesaplamanın önceki dönemlerden çok daha ağır sonuçları olacağı uyarısında bulundu.

🔴İran Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı İbrahim Azizi:  “Aynı hatayı tekrar tekrar yapmak size farklı bir cevap getirmez; yalnızca  daha güçlü bir karşılık getirir. İran'ın yeni denizcilik düzenine saygı  göstereceksiniz!”

İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı İbrahim Azizi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ABD’ye yönelik sert mesajlar verdi.

Azizi, paylaşımında ABD’ye hitaben, “Her hamlenizi yakından takip ediyoruz. Yapacağınız herhangi bir hata veya yanlış hesaplama, daha önce yaşananların çok ötesinde ağır sonuçlara yol açacaktır.” ifadelerini kullandı.

Reklam

İranlı milletvekili açıklamasının devamında ABD’ye, “Daha geç olmadan bölgedeki varlığınıza son verin ve İran’ın yeni bölgesel düzenini kabul edin.” çağrısında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.