enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:59 AB-Hindistan Ticari Anlaşması ve Türkiye’nin Gümrük Birliği Çıkmazı
00:44 Avrupa Haberleri: İtalya, Trump’ın ‘Barış Kurulu’ toplantısına gözlemci olarak katılacak
00:41 Türkiye’de mutlu olduğunu beyan edenlerin oranı yüzde 53,3’e yükseldi.
00:41 8 ülkeden katil, soykırımcı, soyu ispatlanmamış İsrail’e sert tepki: Uluslararası hukuka aykırı
00:40 Cevdet Yılmaz, Suriye’de son dönemde yaşanan gelişmeler, ‘Terörsüz Türkiye’ sürecini olumlu etkilendirdi…
00:38 Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi; Kocaeli’nin tarihine ışık tutacak
00:32 Dorinsight’tan Zam Dönemine Özel Araştırma: Türkiye’de çalışanların zam algısı değişiyor: Maaş artışı artık motivasyon değil, dayanma eşiği
00:26 Kocaeli Ticaret Odası’dan (KOTO) Ticaret Bakanı Bolat’a kapsamlı dosya
00:18 Bursa Nilüfer Belediyespor, Çekya Deplasmanından Avantajla Döndü
00:17 Anne Bebek Fuarından, Örnek Sürdürülebilirlik Uygulaması
00:17 Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde maden ocağında meydana gelen göçükte yaşamını yitiren iki madenci için taziye mesajları
00:13 Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) 2025’e ilişkin Faaliyet Raporu yayımlandı…
00:07 Türkiye’nin çehresini değiştirecek sanayi hamlesi
00:06 Camilerde ilk teravih coşkusu bugün…
00:05 İstanbul, Kadıköy, Karaman ve Rotterdam’dan sonra şimdi de Amsterdam’a ‘Göç Anıtı’…
00:02 Kocaeli’n Kartepe Kent Meydanı Camii ilk teravihle açılıyor
21:56 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz,”Türkiye, son 23 yılda alt orta gelirden üst orta gelire yükseldi ve kalıcı hale geldi”.
11:35 Avrupa Haberleri: ABD-İran Cenevre Görüşmeleri: Körfez’de tatbikat, masada nükleer pazarlık
08:00 Ekonomide gözler mart ayına çevrildi
06:57 CHP’de Görele Belediyesi krizi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İngiltere’de bir günde 24 saatte 2 bin 472 vaka

İngiltere’de bir günde 24 saatte 2 bin 472 vaka
14 Nisan 2021
479
A+
A-

UHA HABER / İngiltere’de son 24 saatte 2 bin 472 yeni vakanın tespit edilmesiyle toplam vaka sayısı 4 milyon 375 bin 814’e ulaştı.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘TRT Haber‘den aktardığı İHA’nın haberine göre, İngiltere’de COVID-19’a bağlı günlük vaka ve can kaybı sayısı düşmeye devam ediyor. İngiltere Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, son 24 saatte 2 bin 472 vakanın tespit edilmesi ile toplam vaka sayısının 4 milyon 375 bin 814’e ulaştığı belirtildi.

Ülkede son 24 saat içinde 23 kişinin hayatını kaybettiği ve toplam can kaybının 127 bin 123’e yükseldiği aktarıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan aşı verilerine göre ise, 32 milyon 250 bin 481 kişinin aşının ilk dozunu aldığı, 7 milyon 857 bin 396 kişinin ise aşının her iki dozunu aldığı belirtildi.

45 yaş ve üstüne aşılama başladı

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, İngiltere’de 45 yaş ve üstü kişilerin artık COVID-19 aşısı yaptırmaya davet edildiğini açıkladı.

Hancock, İngiltere’nin aşılama programı ile Temmuz ayı sonuna kadar 18 yaş ve üstü herkese aşı sunma hedefine doğru ilerlediğini belirtti.

Üniversiteler 17 Mayıs’tan sonra açılacak

İngiltere hükümeti, İngiltere’deki tüm üniversite öğrencilerin 17 Mayıs’tan sonra eğitime geri dönebileceğini duyurdu.

Noel bayramından bu yana çevrimiçi olarak uzaktan verilen dersleri alan yaklaşık 1 milyon öğrenci, bu tarihten itibaren üniversite kampüslerine geri dönebilecek.

İngiltere’de yılın başından bu yana, yalnızca uygulamalı eğitim almak zorunda olan öğrencilerin yüz yüze öğretim yapmalarına izin verilmişti.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 14 Nisan 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.