enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
08:32 Güneydoğulu halıcılar, yılın ilk yarısında ihraç ettikleri 165 milyon 121 bin metrekare halıdan 873 milyon 321 bin dolar gelir sağladı.
08:02 POLSAM’ın “Bir Akademisyenin Ardından: Güney Ferhat Batı” adlı kitabı okuyucuyla buluştu
06:57 Dünya Dönüyor!
06:55 Şirketlerden N’aber!
06:53 Gazeteci İlhan KARAÇAY’ın Sosyal Medyada dolaşan ‘Erdoğan’ın Akıbeti’ üzerine yorumu…
06:52 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
00:54 Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için Adana-Gaziantep Otoyol Bağlantı Yolu ve Misis Köprüsü yeniden projelendiriliyor
00:41 Bu fotoğraftaki sen misin ? Sahte Mesajlara Dikkat: Dolandırıcılık ve Virüs Tuzağından Korunma Rehberi
00:01 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gabon Cumhurbaşkanı Brice Clotaire Oligui Nguema huzurunda, iki ülke arasında ortak anlaşmalar imzalandı.
18:38 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Öztürk: Coğrafi işaretli ürünler AB yolunda
11:01 Rusya’da büyük deprem, ABD ve Japonya’da tsunami alarmı!
09:59 Gazeteci Aslı SÖZBİLİR’in Sabah kahvesi: Orada N’ler oluyor!
08:20 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: ​​​​​​​işsizlik oranı haziran ayında bir önceki yıla göre 0,5 puan azalarak yüzde 8,6 seviyesinde gerçekleşti
07:04 Kira artış ve Emlak hizmet ve Komisyon Bedellerinde Adaletli Düzenleme Talebi için Derinceli vatandaştan TBMM Başkanlığına Mektup!
06:58 Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, son anket sonuçlarıyla ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.
06:50 Cumhurbaşkanlığı, özellikle hastane ve emniyet gibi kurumlarda kesintisiz hizmet verecek kreş ve çocuk bakımevlerinin yaygınlaştırılması için genelge yayımladı.
00:55 MGK’da ‘Terörsüz Türkiye’ vurgusu: Milli hedeflere istikrarlı adımlarla ilerlenecek
00:55 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Orman yangınlarıyla ilgili 68 şüphelinin gözaltına alındı, bunlardan 39’unun tutuklandı”
00:48 Kulüpler Birliği yeni başkanını seçti
00:38 Türkiye, Gazze’de soykırım yapan İsrail’e karşı alınacak önlemleri ele alan Lahey Grubu’nun Bogota Ortak Bildirisi’ne katıldı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

“İlk hedef PKK olacak” diyen Kandil köşeye sıkıştı! Seçim öncesi tehditler yağdıran YPG çaresiz: Türkiye son teknolojiyle vuruyor.

“İlk hedef PKK olacak” diyen Kandil köşeye sıkıştı! Seçim öncesi tehditler yağdıran YPG çaresiz: Türkiye son teknolojiyle vuruyor.
3 Temmuz 2023
23
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

* Seçim sürecinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve koalisyon masası tarafından destek gören Kandil’i korku sardı.

* Sözde elebaşılardan Duran Kalkan’ın seçim sonrası süreç için “İktidarın ilk hedefi PKK olacak” sözleri sonrası Salim Müslim de “Erdoğan fırsat buldukça bizi vuruyor.” demişti.

* YPG Terör örgütünün sözcüsü Nuri Mahmud da sığındığı delikte adeta ağlamaya başlarken, “Saldırılar hiç durmadan devam ediyor. En gelişmiş teknolojiyle, uyduyla güçlü saldırılar oluyor” açıklamasını yaptı.

İlk hedef PKK olacak diyen Kandil köşeye sıkıştı! Seçim öncesi tehditler yağdıran YPG çaresiz: Türkiye son teknolojiyle vuruyor

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın ‘A Haber’ kaynaklı haberine göre, 14 Mayıs ve 28 Mayıs sürecinde 8’li koalisyona destek veren, elebaşlarının sıraya girip Kemal Kılıçdaroğlu’na oy dilendiği PKK/YPG şu sıralar diken üstünde.

Örgütün büyükbaşları saklandıkları mağaradan ağlamaya başladı.

“SALDIRILAR DURMUYOR, TÜRKİYE SON TEKNOLOJİYLE VURUYOR”
PKK/YPG Sözcüsü Nuri Mahmud, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin en gelişmiş teknolojiyle durmadan kendilerini vurduğunu dile getirdi. Çaresizliği sözlerine yansıyan Mahmud, “Saldırılar hiç durmadan devam ediyor. En gelişmiş teknolojiyle, uyduyla güçlü saldırılar oluyor” ifadelerini kullandı..

AĞABABALARINA VERYANSIN ETTİ
Mahmud, “Dünya sessizdir ve saldırılar hiç durmamıştır. Dünya basını saldırıları insani bir prensiple değerlendirmiyor” diyerek ağababalarına da veryansın etti..

ELEBAŞI MÜSLİM’İN ÇARESİZLİĞİ
Geride bıraktığımız günlerde PKK/YPG elebaşı Salih Müslim de terör örgütünün yaşadığı çaresizliği itiraf etmişti.

MİT ve TSK’nın operasyonları sebebiyle köşeye sıkışan Müslim, Başkan Erdoğan’ı kastederek “Fırsat buldukça bizi vuruyor. Hiçbir şey 8 senedir durmadı. Fırsat buldukça saldırılarına devam ediyor.” dedi.

KANDİL SAPIĞI: İKTİDARIN İLK HEDEFİ PKK OLACAK
Tam da bu noktada PKK elebaşı Duran Kalkan’ın 28 Mayıs sonrası yaptığı açıklamalar da yeniden akıllara geldi.

28 Mayıs’taki hezimet sonrası deyim yerindeyse 3,5 atmaya başlayan Kalkan, “Seçim sonrası iktidarın ilk hedefi PKK olacak” diyerek tedirginliğini dile getirmiş, ‘Çok yönlü mücadeleye hazırlanıyoruz’ mesajı verip kaos simsarlığı yapmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.