enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:55 Ankara’nın devreye girdiği Refah’taki Tünel Krizi için ABD-Türkiye’nin Ortak Hamlesi
00:06 Zorunlu kış lastiği uygulaması bugün başladı…
19:39 Ahıska Türklerinin sürgün edilişinin 81. yılı
06:45 Adı terörle anılan Gabar Dağı, şimdi enerjide önemli bir nokta…
00:42 İklim kriziyle bağlantılı aşırı hava olaylarından son 10 yılda 250 milyon kişi evlerini terk etti…
00:35 Gazeteci Mustafa Salman’ın, Küresel Gazeteciler Konseyi 5. Küresel Medya Çalıştayı izlenimleri…
00:34 Tarihi komisyon 18 Kasım’da toplanacak
00:28 Konya’dan Kenya’ya bir başarı hikayesi
00:16 Babam Prof. Dr. İbrahim Hakkı Atun!…
00:10 KO-MEK’te öğrenciydi, şimdi Rusça usta öğreticisi oldu; Ukrayna’dan Kocaeli’ye uzanan başarı hikâyesi
00:01 Romanya Dışişleri Bakanı Oana Toiu’nun Ankara Ziyareti ve Türkiye-Romanya Güvenlik İlişkilerinde Gelişmeler
22:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’nin Kıbrıs davasındaki duruşunun her zaman net…
22:25 Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen “C130” tipi askeri kargo uçağında şehit olan askerlerin naaşları Ankara’ya getirildi…
12:47 MSB: Envanterdeki C-130 uçaklarının uçuşları tedbiren durduruldu
00:45 Sağlık hizmetlerindeki tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerine köklü değişiklik
00:36 Gelenekle modernlik arasında köprü kuran kadın sufiler!
00:33 Bakan Işıkhan, “2025 yılı Ağustos ayı itibarıyla belediyelerin, SGK’ye toplam borcu 234,2 milyar lira”
17:30 Düşen askeri kargo uçağında 20 askerimiz şehit oldu
00:58 Kapadokya’da balon sepetlerine, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü”nde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri asıldı.
00:57 Adana’da Kocaeli Şehir Tiyatroları’nın “Üç Jokerli Konken’i” adlı oyununa büyük ilgi… 
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İletişim Başkanı Altun’dan, “Siyasi cinayetler işleneceği” iddiasına ilişkin açıklama

İletişim Başkanı Altun’dan, “Siyasi cinayetler işleneceği” iddiasına ilişkin açıklama
12 Ekim 2021
555
A+
A-

UHA HABER / Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “siyasi cinayetler” işleneceği yönündeki iddialara ilişkin, “Sorumsuz bir şekilde gündeme getirilmeye başlanan bu yalanlar üzerinden milletimizin devlete olan güveni hedef alınmaktadır. Bu iddiaların temel amacı, ülkemizin milli birlik ve beraberliğini zedelemek ve toplumsal huzurumuzu bozmaktır.” ifadesini kullandı.

Mustafa Kemal Atatürkİletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, muhalefet partilerinin kimi temsilcilerinin ardı ardına, ülkede “siyasi cinayetler” olacağı iddialarını gündeme getirdiklerini belirtti.

“Ülkede korku iklimi oluşturmayı amaçlayan bu tür iddiaları gündeme getirenleri, ellerindeki bilgileri savcılarla paylaşmaya davet eden” Altun, şunları kaydetti:

“Sorumsuz bir şekilde gündeme getirilmeye başlanan bu yalanlar üzerinden milletimizin devlete olan güveni hedef alınmaktadır. Bu iddiaların temel amacı, ülkemizin milli birlik ve beraberliğini zedelemek ve toplumsal huzurumuzu bozmaktır. Eski Türkiye’nin bakiyesi bu mesnetsiz iddiaları gündeme getirenlere hatırlatmak istiyorum: Faili meçhuller hangi dönemin ürünüydü? Faili meçhulleri ülkemizin gündeminden çıkaran Sayın Cumhurbaşkanımızdır.”

“Siyasi cinayet” yalanından medet umulmasını milletin takdirine bıraktığını dile getiren Altun, “FETÖ, PKK ve bunların hamileriyle yürüttüğümüz güçlü mücadele sayesinde, bu yapıların ülkemizi işgal girişimlerini engelledik. Ancak, bugün terör örgütleriyle aralarına mesafe koyamayanların ‘siyasi cinayet yalanından’ medet umar hale gelmesini, milletimizin takdirine bırakıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Altun, bazı çevreler, geçmişin zihniyetini bugünlere taşımak ve yaşatmakla meşgulken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, bilim, sanayi, teknoloji, uzay çalışmaları, 2053 ve 2071 hedefleriyle geleceğin Türkiye’sini inşa etmenin mücadelesini vermeye devam ettiğini vurguladı.

[UHA Haber Ajansı, 12 Ekim 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.