enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
00:54 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
00:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
00:43 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
00:41 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
00:40 Netanyahu’nun Mesut Yılmaz’dan istediği Siloam yazıtı nedir?
00:37 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
00:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
00:09 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
00:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
09:52 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
06:57 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
06:09 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
00:56 Türkiye Macaristan Ekonomik ve Ticaret Toplantısı İstanbul’da Gerçekleşti
00:37 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
00:32 Yeni Anayasa ve Aleviler paneli Ankara’da yapıldı
00:29 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gölcük Otobüs Terminalinin tanıtımı yapıldı…
00:23 İsrail’in Bölgeyle Savaşı Amerika’nın Çıkarına mı?
00:17 İletişim Başkanı Duran: “İsrail’in Gazze’de başlattığı yeni saldırı dalgası soykırım suçlarının kanlı bir aşamasıdır”
00:16 Rusya’da en yüksek maaş alan sektörler açıklandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İflasdan kurtarılan şirket 313. oldu

İflasdan kurtarılan şirket 313. oldu
1 Haziran 2022
474
A+
A-

KOCAELİ (Gebze) – UHA HABER / Dilovası  Çerkeşli  Mevkiinde  kurulu  865 mw doğalgaz çevrim santralinin yüzde 60 Ünal Aysal’a ait Ünit Grubunun, yüzde 40 İtalyan Ansaldo şirketinin ortağı olduğu “Yeni Elektrik Üretim A.Ş. “ 20.02.2020 tarihinde iflas etmişti. 

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın ‘Gebze Panorama Haber’den aktardığı haberine göre, Yeni Elektrik Üretim A.Ş. yaklaşık 17 ay boyunca Bankalar tarafından yönetilmiş olup, ancak iflasdan çıkamamıştı. 

Resim önizlemesi

01.07.2021 tarihinde Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi kararıyla şirkete “Yönetim Kayyumu “olarak atanan Gebzeli İktisatcı Mali Müşavir Selahattin BAL , altı ayda yaptığı çalışma ile 2021 verileri ile Yeni Elektrik Üretim A.Ş. ni İflastan çıkarttı. 

İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan ilk büyük 500 şirket arasında 313. şirket büyüklüğüne getirildi.

Yeni Elektrik Üretim A.Ş. ni İflastan kurtaran Gebzeli Selahattin BAL’ın bu başarısı 500 büyük şirket patronlarının da dikkatlerini çekti.

Resim önizlemesi

HABER : Yılmaz IŞIK

[UHA Haber Ajansı, 01 Haziran 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.