enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:51 Hafta sonu ülke genelinde hava nasıl olacak?
14:27 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “bilirkişilik başvuru süresini 16 Şubat’a kadar uzattık”
14:04 Türkiye’nin Stratejik Ekseni ve İstikbal Programı için Düşünceler…
13:19 İnsanlar arasındaki iletişimin özü sevgi ve saygıya dayanmaktadır.
12:00 Rapor: Trump ile yapılacak anlaşma, ABD’ye Grönland’ın bazı bölgelerini kontrol etme hakkı verebilir
00:31 Hollanda’da kur’an yakmaya yargıçlar bile “Mübah” diyor…
00:04 Rusya’da Türk dizileri paniği!
21:50 Ege’de Sağanak Felaketi: Sel Değil, İhmal Taştı
21:24 Türkiye Yelken Ligi Techno 293 Sınıfı 2. Ayak Yarışları Foça’da Düzenleniyor
21:04 TBMM Başkanı Kurtulmuş: “İran kendi sorunlarını çözebilecek büyük bir tarihi müktesebata sahiptir”
20:19 Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alan vatandaşlar zam farkları yarın
20:06 İletişim Başkanı Duran: Türkiye potansiyelini gerçeğe dönüştüren bir ülke konumuna ulaştı
19:53 Bakan Fidan: Alanda kavga artık müzakere masasına taşındı
19:43 Meteoroloji’den kuvvetli kar yağışı uyarısı
19:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pezeşkiyan ile görüştü
19:11 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Özyurt: “Faiz Kararı Tek Başına Değil, Ticari Kredi Koşulları Belirleyici”
17:47 İran Devrim Muhafızları Ordusu (DMO): ABD ve İsrail’i herhangi bir yanlış hesap yapmalarına karşı uyarıyoruz
17:25 ABD ordusu, DEAŞ’lı tutukluları Suriye’den Irak’a nakletmeye başladı
11:01 Su Politikaları Uzmanı YILDIZ: Yapay yağış çözüm olur mu?
00:34 Serbest bölgelerin ihracatı artıyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İbrahim Tatlıses’in ikiz torunlarından kötü haber!

İbrahim Tatlıses’in ikiz torunlarından kötü haber!
10 Nisan 2024
200
A+
A-

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses’in oğlu İbrahim Ayel yeniden operasyon olacak. Doğduğundan beri kalbinde sorun olan İbrahim Ayel’in operasyon olacağını Yasemin Şefkatli duyurdu.

UHA / İnternational News Agency

2021 yılında İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli, sosyal medya fenomenidir. Yasemin Şefkatli, ikiz bebeklerine dair doğum anlarını an be an takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

İbrahim Tatlıses'in ikiz torunlarından kötü haber! Yasemin Şefkatli duyurdu - 1. Resim

Geçtiğimiz gün ise bir paylaşımıyla duygulandırdı. Doğduğundan beri kalbinde sorun olan oğlu İbrahim Ayel için dua istedi. Ayel’in sağlık sorunlarının devam ettiğini belirten Şefkatli verdiği kötü haberi işte şu sözlerle duyurdu: “Aslında biz 21’inci haftadan beri Ayel’in kalp sorununu biliyorduk. Her hafta kontrolümüz vardı, bazen haftada iki. Çok fazla doktor Ayel’in kalbini gördü ve doğduğunda operasyon geçireceğini biliyorduk. Ben burada aslında iyi kötü bir sürü şeyi paylaşıyorum ama bu sorunu kendi içimizde sindirip, çözüme gitmeye odaklandık. Doğum sonrası operasyon duyulunca çok fazla dua aldık, o kadar güzel mesajlar geldi ki bana da güç oldu. Önümüzde biraz daha bir süreç var ama bebiş çok güçlü, her şey çok güzel olacak.” 22 Ocak ikiz bebeklerini kucağına alan Yasemin Şefkatli o günden beridir operasyonlar geçirildiğini ifade etti.

İbrahim Tatlıses'in ikiz torunlarından kötü haber! Yasemin Şefkatli duyurdu - 3. Resim

En büyük destekçisinin eşi ve ailesi olduğunu söyleyen Şefkatli, takipçilerinden dua istedi. İbrahim Tatlıses, torunundan aldığı bu haber sonrası çok üzüldüğü ve süreci yakından takip ettiği öğrenildi.

Kaynak Linki = https://www.kibristurk.com/haber/ibrahim-tatlisesin-ikiz-torunlarindan-kotu-haber-42646

UHA / İnternational News Agency

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.