enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:19 İslam aleminin üç ayları Pazar günü başlıyor…
08:58 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
00:58 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
00:47 Mehmet Akif Ersoy soruşturmasındaki soru işaretleri
00:34 Şirketlerden N’Aber!
00:29 Fikret Yüksel Foundation ile Başlayan 27 Yıllık Yolculuk, Fikret Yüksel Eğitim Vakfı ile Türkiye’de Kök Salıyor
00:27 Almanya’da tüketici güveni sarsıldı
00:24 AK Parti’nin 60 sayfa ve 15 başlıktan oluşan raporu TBMM Başkanlığı’na teslim edildi…
00:23 Bakan Tunç: Sanal Bahis aile bütünlüğünü tehdit ediyor
00:14 ASELSAN’dan NATO üyesi ülkeye 410 milyon dolarlık ihracat
00:11 Yunanistan’ı kuranlar, onu kendi çıkarları için kullanmak isteyen İngilizler ve Fransızlardı…
00:09 Donald Trump 900 milyar dolarlık savunma bütçesini imzaladı
00:08 Süre yıl sonu doluyor: Suriye’de Kürtlerle anlaşma olur mu?
10:25 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:02 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:35 Bolivya’da ‘Ekonomik Hal’
09:11 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:10 Devlet adamlığı, her istediğini yapabilme serbestliği değil; her yerde kendini sınırlayabilme iradesidir…
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:43 Yunanistan’ın Batı Trakya Türklerine Karşı Hak İhlalleri Devam Ediyor…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İBB’den LGBT propagandası! Sert tepki: Bir daha göndermeyin, başka kapıya

İBB’den LGBT propagandası! Sert tepki: Bir daha göndermeyin, başka kapıya
12 Ocak 2023
109
A+
A-

İBB’nin 3 aylık yaşam kültür dergisi İST’in aralık-ocak-şubat sayısı ‘Kuşatma altındaki sanat’ kapağıyla çıktı. AK Parti İBB Grup Sözcusü Av. Murat Türkyılmaz, LGBT propagandası yapılan derginin evine gönderilmesine böyle tepki gösterdi: Bu dergiyi bir daha adresime göndermeyin. LGBT propagandanız için başka kapıya.

Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın ‘Yeni Şafak’a dayandırdığı haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) ücretsiz 3 aylık yaşam kültür dergisi İST’de “Kuşatma altındaki sanat” başlığı üzerinden açıkça LGBT propagandası yapıldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “Demokrasi Yüzyılı Başlıyor” başlıklı giriş yazısının bulunduğu derginin “aralık-ocak-şubat” sayısında LGBT ön plana çıkarıldı.

AK Parti İBB Grup Sözcüsü Av. Murat Türkyılmaz, evine gönderilen derginin fotoğrafını Twitter hesabından “Bu dergiyi bir daha ev adresime göndermeyin. LGBT propagandanız için başka kapıya” mesajıyla paylaştı.

YETKİ ALANIMIZDAKİNE ENGEL OLUYORUZ

Yeni Şafak‘a konuşan Türkyılmaz, ahlaki değerler ve neslin korunması için aktif rol üstlendiklerini, ancak yetkileri dışındaki alanlara müdahale edemediklerini anlattı: “İBB’nin LGBT anlayışının normalleştirilmesi için uyguladığı politikalara, müdürlük kurma teşebbüsüne ve kurum içi eğitimlere engel olmayı büyük ölçüde başardık. Fakat yetkimiz dışında olan alanlarda, mesela metrodaki reklamlara, İstanbul Kitapçısı’nda satılan yayınlara ve üçüncü cinsiyet içeren anketlere, İBB’nin çıkarıp ücretsiz dağıttığı derginin manşetine müdahale edemedik. Düşünün bu dergi evime postalandı ve çocuklardan uzak tutma ihtiyacı hissetim.”

KUŞATMA ALTINDA OLAN DEĞERLERİMİZ

Bir kamu kurumunun LGBT’nin gönüllü propagandasını yaptığına dikkat çeken Türkyılmaz, şunları kaydetti: “Bunun kamu kaynaklarıyla politikaya dönüştürülmesine asla müsaade edemeyiz. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın önerisiyle anayasal teminat altına alınmaya çalışılan aile müessesesini koruyucu adımları bu çerçevede anlamak gerekir. Dergide ‘Kuşatma altındaki sanat‘ başlığıyla verilen LGBT mesajlarını hem sanata hem toplumsal değerlere saldırı olarak değerlendiriyoruz. Kuşatma altında olan değerlerimiz ve milli kimliğimizdir. Mücadeleye devam edeceğiz.”

İLK DEĞİL

Daha önce İBB’de “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Şube Müdürlüğü” kurulması teklifi, AK Parti ve MHP’li meclis üyelerinin oyları ile reddedilmişti. Personele LGBT eğitim programına katılmayı zorunlu kılan CHP’li yönetim, kendisine bağlı kitabevlerinde LGBT içerikli kitaplara yer açmış, İstanbul Kitapçısı’nda LGBT’yi meşru gösteren pek çok kitap ve dergi satışa sunulmuştu.

[UHA Haber Ajansı, 12 Ocak 2023]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.