enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:52 Bundan sonra rakipler düşünsün!…
00:50 CBME Türkiye’de Pazarlamanın, E-Ticaretin ve İhracatın Yeni Yolları İle Trendler Konuşulacak!
00:48 AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Körfez İstişare Kurulu’nu topladı…
00:43 Orban’dan Moskova ziyareti: Putin ile görüşmesi AB için ne anlama geliyor?
00:41 Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Şen: Aralık ayında İstanbul’a kar bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak
00:32 ABD’de göçmen kararı: Yeşil kartı risk altında olan ülkeler hangileri?
00:29 Su Politikaları Derneği Başkanı Dursun Yıldız, “İklim Krizi ve Su Güvenliği “ başlıklı konferansta konuştu.
00:24 Kocaelispor Restaurant Loca’sında Önemli İsimler
00:22 Gazeteci Sasha Vakulina’nın Ukrayna haberleri..
00:09 n okuyoruz | Bültenden Herkese Merhaba!
00:09 Ukrayna’da savaş: Zelenskiy Macron ile Paris’te barış ve güvenlik gündemini görüşecek
00:05 Gazeteci Cengiz ERDİL yazdı: İklim zirvesinin ardından
00:03 Belçika direniyor, AB Ukrayna için B planını değerlendiriyor
12:28
00:59 Türkiye’de geliştirilen ve üretilen Togg, Almanya’da kullanıcılarıyla buluştu…
00:57 Emine Erdoğan: Filistin halkının yanında durmak insanlık vicdanının gereğidir
00:51 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazze’de 270’i aşkın gazeteci öldürülürken meslektaşlarının haberini bile yapmadılar”…
00:46 Bakan Göktaş: “15 yaş altına yönelik sosyal medya düzenlemesi yakında hayata geçirilecek”
00:35 Aralık ayında hava nasıl olacak?
00:24 Türkiye’nin dijital haritaları vatandaşların erişimine açıldı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Hatay’da Afyon Gastronomi rüzgarı. Afyon lokumu Hataylılar’ın damaklarını şenlendirdi

Hatay’da Afyon Gastronomi rüzgarı. Afyon lokumu Hataylılar’ın damaklarını şenlendirdi
24 Mayıs 2022
387
A+
A-

HATAY – UHA HABER / Afyonkarahisar Belediyesi,  gastronomi şehri olan Hatay’da Expo 2021 etkinliklerine katıldı.

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın haberine göre, Hatay’da bulunan Gastronomi Birimi tarafından Anadolu’nun ilk camisi Habibi Neccar Cami ‘nde Cuma namazı çıkışı tescilli lezzeti Afyon lokumunu ikram edildi.

Hatay’ın en önemli ibadet merkezlerinden biri olan Habibi Neccar Camii’ne gelen yerli ve yabancı turistlerin damaklarını Afyon lokumu şenlendirdi.

Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Barış Dal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar, Gastronomi Birim Sorumlusu Zakire Şahin ve ekibinin katıldığı Expo 2021 Hatay Fuarı’na Afyonkarahisar lezzetleri damga vurdu.

 

“ÇOK GÜZEL TEPKİLER ALDIK”

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Barış Dal, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Expo 2021 etkinliklerine katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

“Anadolu’nun ilk camii olan Habibi Neccar Camii’nde yöresel lezzetimiz olan tescilli lokumumuzu ikram ettik” diyen Başkan Yardımcısı Barış Dal, bu sayede şehrimizin tanıtımına katkıda bulunduklarını söyledi.

Çok güzel tepkiler aldıklarını söyleyen Barış Dal, etkinliğe destek olan başta Belediye Başkanı Mehmet Zeybek olmak üzere herkese teşekkür etti.

“TESCİLLİ LOKUMUMUZA HAYRAN KALDILAR”

Hatay Valiliği ve Hatay Müftülüğü ’ne desteklerinden dolayı teşekkür eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Akar ise “Etkinlik kapsamında amacımız kadim şehrimiz Afyonkarahisar ile Hatay tarihi’ni birleştirip nesillere aktarmak. Burada yüzlerce insana ulaştık. Turist kafilelerine Afyonumuzu, Belediyemizin faaliyetlerini ve lezzetlerimizin tanıtma imkanı bulduk. Burada bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 24 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.