enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
00:43 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
00:41 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
00:16 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
00:13 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
00:03 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
00:13 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Güneydoğu’nun e-ticaret zirvesi Gaziantep’te gerçekleştirildi

Güneydoğu’nun e-ticaret zirvesi Gaziantep’te gerçekleştirildi
5 Haziran 2022
538
A+
A-

GAZİANTEP – UHA HABER / En Büyük 500 sanayi kuruluşundan 33’üne sahip Gaziantep’te e-ticaret potansiyeli konuşuldu.

Gaziantep’den Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın haberine göre, Ticaretin yükselen trendi, e-ticaret Anadolu’da konuşulmaya devam ediyor.

Türkiye’nin e-ticaret ve e- ihracat platformu WORLDEF’in Prime Konferanslarının bu seferki adresi sanayi ve ihracat kenti Gaziantep’ti.

WORLDEF’in Akbank ana sponsorluğunda düzenlediği Konferans Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Her geçen gün artan ihracat hacmi, yeni girişimcilerle Anadolu’nun en önemli e-ticaret üssü olma yolunda ilerleyen Gaziantep’teki konferansa, özellikle kadın girişimciler büyük ilgi gösterdi.

Katılımcılar arasında Kagidem Genel Koordinatörü Nihal Sabak, Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Ayşe Teymur, İpek Yolu Kalkınma Ajansı ve  Gaziantep Sanayi Odası temsilcileri de yer aldı.  350 kişinin katıldığı konferansta, Gaziantep’in e-ticaret ve e-ihracat potansiyeli, markalaşmak için atılacak adımlar tüm detaylarıyla ele alındı.

“Gaziantep e-ticarette dünya markası olma yolunda ilerliyor”

Konferansın açılışında bir konuşma gerçekleştiren WORLDEF Etkinlikler Direktörü Serkan Çakır, Güneydoğu Anadolu’nun dünyaya açılan kapısı Gaziantep’te e-ticaret ve e-ihracatı konuşmanın büyük bir anlam taşıdığını söyledi.

Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşundan 33’ünün Gaziantep’ten çıktığına dikkat çeken Serkan Çakır, 2022 Ocak-Nisan döneminde kentte toplam 3 milyar 573 milyon 557 bin dolar ihracat gerçekleştirildiğini belirtti.

Teskilat_680*100 banner

Çakır, “Gaziantep’in ihracat ve büyüme rakamları ile bölgenin en büyük, Türkiye’nin de önemli kentleri arasında bulunuyor. Bölgenin sanayicileri ve ihracatçıları, e-ticarete ve e-ihracata büyük ilgi duyuyor. Gaziantep e-ticarette dünya markası olma yolunda ilerliyor.” sözleriyle ülkemiz e-ticaret potansiyelinde bölgenin önemine vurgu yaptı.

Serkan Çakır, Gaziantep’te girişimcilerin kurduğu yeni markalar dünyada adını duyuracak yeni başarı hikayeleri yazılılacak ve bu bölgeden çok sayıda global marka çıkacağını öngörüyoruz” dedi. WORLDEF olarak şirketlere; teknoloji, inovasyon ve rekabet üçgeninde e-ticaret ve e-ihracattaki riskleri fırsatlara çevirme yetenekleri kazandırmayı hedefliyoruz sözleriyle konuşmasını tamamladı.

“E-ticarete yeni oyuncular katma hedefindeyiz”

ELİDER Başkan Yardımcısı Nüket Dokuz, programın açılışında gerçekleştirdiği konuşmada, ev hanımlarından öğrencilere kadar e-ticarete girmek isteyen herkese yol göstermek istediklerini söyledi.

“ELİDER olarak e-ticaretin bugünlere gelmesinde etkili olan pek çok firmayı bünyemizde barındırıyoruz.” diyen Dokuz, e-ticaretin çok kolay bir alan olmadığının altını çizerek, “ E-ticaret çok kapsamlı bir alan. Bu işin başında ne ürün satacağınız, sonrasında ise bu ürünü nerede satacağınız çok önemli. Biz ELİDER olarak e-ticarete yeni oyuncular katmayı ve  e-ihracat süreçlerini de hızlandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Güneydoğu'nun e-ticaret zirvesi Gaziantep'te gerçekleştirildi - TeknoTalk | Ulak News

Güneydoğu’nun e-ticaret zirvesi Gaziantep’te gerçekleştirildi

Konferansta açılış konuşmalarının ardından üç farklı panel düzenlendi. Gaziantep Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Gül Ekinci’nin moderatörlüğünü üstlendiği “E-ticarette Müşteri Sadakati ve Risklerin Yönetimi” konulu panelde; Asset Global Logistic Integration Express Kurye Satış Müdürü Bülent Ayan, LG Türkiye Dijital Pazarlama ve E-ticaret Müdürü Eda Çakır, ELİDER Kurucu Üyelerinden Öznur Özçelik ve Aras Kargo Operasyon Müdürü Volkan Bökö tecrübe ve deneyimlerini katılımcılara aktardı.

Güneydoğu’nun e-ticaret zirvesi Gaziantep’te gerçekleştirildi

Fellas E-Ticaret Müdürü Muhammet Burak Aykurt moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde, “E-Ticarette Kalıcı Başarı için Markalaşma” konusu masaya yatırıldı.

Panelde; Kargoist Yönetim Kurulu Üyesi Münir Arıkan, Anı Yüzük CEO’su Ramazan Çıplak ve Flavuscom Kurucu CEO’su Selçuk Köksal markalaşma ve başarıya giden yola dair deneyimlerini paylaştılar.

Gaziantep ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden konferansa katılan girişimciler, katılımcı markaların temsilcileri ve e-ticaret profesyonelleriyle birebir tanışarak işleri için bağlantı kurma imkânı buldu.  Girişimcilere e-ticarette yol gösterici içeriğe sahip olan WORLDEF Prime Anadolu konferansları 9 Haziran’da Konya, 16 Haziran’da Bursa buluşmalarıyla devam edecek.

Ayse Korkmaz adlı kullanıcının profil fotoğrafı

HABER : Ayşe KORKMAZ

[UHA Haber Ajansı, 05 Haziran 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.