enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:34 Serbest bölgelerin ihracatı artıyor
21:24 BM Raporu: Dünya Su Krizi Değil, Su İflası Yaşıyor!
20:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun hesabını o hainlerden mutlaka soracağız
19:41 İletişim Başkanı Duran, “Sosyal Medyada Sorumluluk, Özgürlük ve Güvenlik Paneli” programına katıldı..
19:19 Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı temsilen Barış Kurulu Şartı’nın imza törenine katılmak için bugün İsviçre’ye gidecek
15:13 Azerbaycan’ın ‘Kara’ günü: Kanlı Ocak
14:40 Bayrampaşa Belediyesi’nde yolsuzluk soruşturması: 12 gözaltı
14:02 Bahçeli: “Terörsüz Türkiye adımlarının hızlanmasıyla provokasyonlar da tehlikeli ölçüde tırmandı”
13:40 Adalet Bakanı Tunç, “Bayrağımıza yönelik saldırıyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve 14 kişi gözaltına alındı”
13:16 TRT’nin ‘Gökkuşağı Faşizmi’ belgeseli LGBT lobisini tedirgin etti
13:02 Kurtulmuş: Bayrağımıza uzanan her el tüm milletimize ve asırlık kardeşliğimize uzanmıştır
12:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2025 yılındaki faaliyetleri kitapta derlendi
12:23 9 ilde 9 organize suç örgütüne operasyon: 89 şüpheli yakalandı
11:34 İletişim Başkanı Duran, Suriye Enformasyon Bakanı Mustafa ile görüştü
11:20 Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüştü
10:44 Yılmaz: Bayrağımıza gerçekleştirilen saldırı hiçbir şekilde cezasız kalmayacak
10:29 Türk bayrağına yönelik alçak provokasyona soruşturma başlatıldı
00:56 Hollanda-Türk İş Dünyası nereye koşuyor ve yeni bir sayfa mı açılıyor?
00:39 Von der Leyen’den Davos’ta ‘Avrupa bağımsızlığı’ vurgusu
00:21 Avrupa’nın çıkmazı: Ukrayna’yı Putin’den, Grönland’ı Trump’tan korumak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Giresun’da fındığın geleceği masaya yatırılacak

Giresun’da fındığın geleceği masaya yatırılacak
8 Aralık 2024
24
A+
A-

Giresun Valiliği koordinasyonunda, Giresun Üniversitesi, Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü ve Trabzon Üniversitesi iş birliğiyle hazırlanan “Fındık tarımında yapay zeka ve teknoloji kullanımının yol haritasının belirlenmesi” projesi kapsamında, “Fındık tarımı ve teknoloji çalıştayı” 9-10 Aralık 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Giresun Üniversitesi Ömer Halis Demir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek çalıştayda, fındık üretiminde teknoloji entegrasyonu ve inovatif yaklaşımlar üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapılacak.

İki gün sürecek etkinlikte, fındık üretimindeki sorunların çözümü ve ortaya çıkan fırsatların değerlendirilmesi amacıyla uzman görüşleri alınacak ve teknolojik çözüm önerileri geliştirilecek.

DOKA tarafından desteklenen çalıştay, fındık tarımında yapay zeka ve teknolojinin kullanımına yönelik somut adımların belirlenmesi açısından Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Programa; Bahçeşehir Üniversitesi, Birleşmiş Milletler Tarım Örgütü Türkiye, Ulusal Fındık Konseyi, Huawei, Amazon, Karadeniz Ekolojik Kalkınma Derneği, Ordu Üniversitesi gibi kuruluşlar ile sektörün önde gelen aktörleri katılım sağlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.