enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:59 “Başkasının Derdiyle Dertlenmeyen, Kendine Dert Arasın”
22:45 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun Nihai Raporu
21:54 ABD, İsrail ve İran: Kapasiteler, Kabiliyetler ve Hal Tarzları
21:39 İran Müdahalesi Avrupa’yı ve Transatlantik İlişkileri Nasıl Dönüştürüyor?
19:16 Jakobenlerin Laiklikle İmtihanı
17:57 MSB: Türk hava sahasına yönelen balistik mühimmat imha edildi
11:15 Ateş çemberinde akıl arayışı…
10:24 Bakan Fidan: İran’ın stratejisi son derece yanlış
07:06 Mazlumun Kimliği Sorulmaz
10:35 Mücevherde Yeni Sezonun Trendleri İlk Kez Fuarda Açıklanacak
09:55 Saldırıların ardından Gazze’de “yeniden açlık” endişesi
09:45 ABD ile İsrail’in İran’a yönelik ortak saldırıları,artan jeopolitik risk primi, küresel enerji piyasalarında sert fiyat yükselişlerini beraberinde getirdi.
00:50 ABTTF Başkanı: İftarlarımız bazı çevreleri neden rahatsız ediyor?
00:23 Remzi DİLAN’ın yazısı, Öcalan’ın Statüsü: Baş Müzakereci mi, Yerli Mandela mı?
00:02 ‘Savaş Türkiye’yi de etkileyebilir’
10:42 Hocalı Soykırımı’nın 34. Yılında İstanbul’da Düzenlenen Konferansla Anıldı.
01:01 “Laikliği birlikte savunuyoruz” başlıklı bildiriyi imzalayan 168 kişi hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan soruşturma başlattı.
00:50 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, “kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçundan resen soruşturma başlatıldı.
00:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan diplomasi trafiği
00:22 Portre: Ayetullah Ali Hamaney kimdir?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

‘Gençlerin hayalleri, bizim hedeflerimizdir’

‘Gençlerin hayalleri, bizim hedeflerimizdir’
19 Mayıs 2022
422
A+
A-

Pelin Çift İle Gündem Ötesi

‘Pelin Çift ile Gündem Ötesi’ her Cumartesi günü “Gönül Dağı”dan sonra saat 00.15’te TRT 1 Ekranlarında..

ANKARA – UHA HABER / CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın mesajı şöyle:

“CHP’NİN GENÇLERE SÖZÜ: Genç işsizliğini yok etmek, düşünce ve ifade özgürlüğü önündeki engelleri kaldırmak, Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmak, gençlerin ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak gençlik politikalarını oluşturmak

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs’ta Samsun’a ayak basarak kurtuluş meşalesini yakmıştır. Atatürk, tam bağımsız bir ülke idealiyle çıktığı Samsun’da yaktığı meşaleyle bir milletin tarihini değiştirmiş, dünyaya örnek bir Kurtuluş Mücadelesiyle tarihin altın sayfalarında yer almıştır. Emperyalist güçlere karşı kararlılıkla ve inançla sürdürülen Kurtuluş Mücadelemiz, tarihin akışına yön vermiştir.

İlkeleri ve devrimleriyle yolumuzu aydınlatan gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yurttaşları, Atatürk’ün evlatları olarak “insan onuruna yakışır” yaşam koşullarını inşaa etmek için mücadele ediyoruz. Demokrasiden, laiklikten ve tam bağımsızlıktan ödün vermeden sürdürdüğümüz kararlı mücadelemizde umutsuzluğa ve yılgınlığa kapılmaya hakkımız yok.

TRT_Francais_680*100 banner

Bu güzel vatanı, onurlu bir mirası bizlere bırakan kurtuluşun tüm kahramanlarına minnetimizi, saygımızı; ülkeyi karanlığa boğmaya çalışanlara inat umudu örgütleyerek, dayanışmayla güçlenerek sunacağız. Tarihi sorumluluklarımızın farkındalığıyla, geçmişimizden aldığımız gücümüzle, uygar bir gelecek kurmak için yürüdüğümüz yolda, kimse bizleri yolumuzdan döndüremeyecek. Gaflet, dalalet ve hıyanet içinde, bu ülke çıkarları aleyhine uğraşan zihniyetin karşısında dimdik ayaktayız. Örgütlü kötülüğü yeneceğiz. Atatürk’ün yolunda ilerlemekten vazgeçmeyeceğiz.

Ne yazık ki bugün; gençlerimizi karamsarlığa, belirsizliğe, hak etmedikleri eşitsiz bir düzene hapsetmeye adeta and içmiş bir iktidar, her türlü özgürlüğü risk ve tehlike olarak görmeye devam ediyor. Milyonlarca gencimiz antidemokratik uygulamalarla, haklarına erişim engelleriyle, işsizlikle, yoksullukla, güvencesizlik ve belirsizlikle baş başa bırakılıyor.

Sevgili gençler; Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifade ettiği gibi: Sizlerin hayalleri, bizim hedeflerimizdir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, insan haklarının, demokrasinin, hak ve özgürlüklerin savunucusu olarak gençlerimizin yanındayız. Genç işsizliğini yok etmek, düşünce ve ifade özgürlüğü önündeki engelleri kaldırmak, Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmak, gençlerin ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak gençlik politikalarını oluşturmak ülkemizin aydınlık yüzlü tüm gençlerine sözümüzdür.

Resim önizlemesi

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kurtuluş mücadelemizin isimsiz kahramanlarını ve tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı her yıl olduğu gibi bu yıl da, coşkuyla kutluyoruz.”

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!”

[UHA Haber Ajansı, 19 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.