enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Fransa Seyahat Kısıtlamasında Türkiye’yi Kırmızı Listeden Çıkardı

Fransa Seyahat Kısıtlamasında Türkiye’yi Kırmızı Listeden Çıkardı
18 Haziran 2021
409
A+
A-

UHA HABER / Fransa, Türkiye’yi seyahat kısıtlaması getirilen ülkeler listesinden çıkardı. Buna göre Türkiye’den Fransa’ya seyahat edecek olan kişilere getirilen, 10 günlük karantina zorunluluğu kaldırılmış oldu.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı’nın Amerika’nın Sesi’ne (VOA) dayandırdığı habere göre, haberi Türkiye’nin Fransa Büyükelçisi Ali Onaner, Twitter hesabından duyurdu. Onaner, açıklamasında, “Sağladığımız detaylı bildiler sonucunda, Fransa seyahat kısıtlamaları listesinde kırmızıdan turuncuya geçtiğimiz az önce açıklandı. Tüm seyahat edeceklere sağlıklı ve güzel tatiller dilerim” ifadelerini kullandı.

Türkiye, bir süredir, Fransa’nın Corona virüsü salgını konusunda uyarı yaptığı ülkeler arasında kırmızı listede bulunuyordu. Fransa, Corona virüsü salgınıyla ilgili olarak ülkeleri kırmızı, turuncu ve yeşil listelerde konumlandırıyor. Kırmızı liste, salgının kontrol altında olmadığı ve tehlike arz ettiği ülkeleri, turuncu liste salgının kontrol altında olduğu ülkeleri, yeşil listeyse salgının tehlike arz etmediği ülkeleri içeriyor.

Turuncu listeye geçen Türkiye’den Fransa’ya seyahat etmek isteyenler negatif PCR testi ibraz etmek zorunda olacak. Aşı yaptırmamış olan kişilerin de kendilerini 7 gün boyunca tecrit etmeleri gerekecek.

[UHA Haber Ajansı, 18 Haziran 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.