enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:43 Asgari Ücret Sadece Bir Ücret Değildir…
10:35 Meryem GÜLBETEKİN : Ay’a Gerçekten Ayak Basıldı mı ??? Soğuk Savaşın Büyük Gizemi
00:57 TRT Radyolarından Aile Yılı’na özel radyo oyunu: Aile Bağları
00:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İş dünyamızın desteğini beklediğimiz meselelerden bir diğeri, terörsüz Türkiye sürecimizdir”
00:42 Filistinli Gazeteci Duha Hmidan Doğu Kudüs’ten bildiriyor…
00:41 MHP 120 sayfalık “Terörsüz Türkiye” raporunu Meclis Başkanlığı’na sundu.
00:35 Gazeteci Emma de RUITER,’den Avrupa Haberleri…
00:35 Çocukların okuma alışkanlıkları değişti, dikkat süreleri azaldı
00:32 Küçükçekmece Adliyesi’ne götürülen Gazeteci Enver Aysever tutuklandı…
00:20 Erdoğan: Asgari ücret için TİSK’in elini taşın altına koymasını bekliyorum
00:19 Dışişleri Bakanı Fidan, “Suriye’de bölgesel sahiplenme prensibiyle hareket ediyoruz”…
00:09 Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz, “Türkiye İtalya ortaklığı son yıllarda daha da ivme kazandı”
00:04 BOTAŞ, FSRU gemisi Ertuğrul Gazi, Türkiye’nin enerjide kararlı yolculuğunda yeni bir başarıya imza attı…
08:18 Dünya Sağlıklı Yaşlanma Konseyi (WHAC) Bayrak Devir Töreni İzmir’de Gerçekleşti…
00:52 Doğu Kudüs’ten Gazeteci Duha Hmidan’ın haberleri…
00:50 Kitap: “Gerçeğin Katli-İsrail’in Gazeteciliğe Karşı Savaşı”
00:36 Nükleer Diplomasi: Türkiye-Güney Kore Ekseninde Yeni Enerji Mimarisi
00:30 Dışişleri Bakanı Fidan, “Bir Yılın Ardından Suriye: Toparlanma ve Yeniden İnşa” konferansında konuştu…
00:24 BM’nin insan hakları testi: Gazze
00:06 Almanya’nın Hannover kentinde iki camiye yönelik saldırı gerçekleştirildi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Fizbot’a 500 bin dolarlık yatırım

Fizbot’a 500 bin dolarlık yatırım
6 Ocak 2023
2.127
A+
A-

Gayrimenkul teknolojileri özelinde yazılım geliştiren yerli PropTech girişimi Fizbot, Türkiye’de ve Avrupa’da saha operasyonlarını güçlendirmek için 500 bin dolar köprü tur yatırımı aldı. LEAP Investment’ın liderliğinde gerçekleşen turda melek yatırımcılar Burak Dayıoğlu ve Murat Tora da bulunuyor. Fizbot, 3 ülkede 7 binden fazla müşteriye ulaşarak, gayrimenkul ofislerine ve danışmanlarına özel performans platformuyla hizmet sağlıyor. 

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’dan Ulaş DAĞLIOĞLU’nun haberine göre, Türkiye ve Avrupa’da gayrimenkul teknolojileri özelinde yazılım geliştiren Fizbot, 34 kişilik ekibiyle her geçen gün daha da dijitalleşen hizmet sektörünün hızına ve ihtiyaçlarına kolayca ayak uydurmalarını sağlamak amacıyla emlak sektörüne özel teknoloji çözümleri sunuyor. Türkiye’den sonra Portekiz’de yatırımlarına devam eden Fizbot’un 2022’de başladığı Avrupa operasyonları 2 bin 500’ün üzerinde ücretli üyesiyle büyümeye devam ediyor.

Fizbot'a 500 bin dolarlık yatırım - İzmir'in Habercisi

[LEAP Investment CEO’su İmran Gürakan]

Avrupa’da büyümesi hızlanacak2021 yılında kurulan LEAP Investment’ın ilk follow-on yatırımı olduğunu vurgulayan LEAP Investment CEO’su İmran Gürakan, “Geçtiğimiz yıl seed yatırımında yer aldığımız ve o günden bugüne hem ekibin yetkinliğinin hem de firmanın gelişimine en önden şahitlik ettiğimiz Fizbot, Türkiye’de ve globalde yakaladığı başarıyla bizi her daim heyecanlandırıyor. Bu bridge round ile de özellikle Avrupa’da büyümesinin ve diğer pazarlara açılmasının daha hızlı olacağına inanıyoruz. Dönüşüm teknolojilerinin etkisinin en çok görüldüğü ve kullanıcı sayısı her geçen gün daha da artan PropTech alanında sundukları çözüm ve yakaladıkları ivmeyle Fizbot’un teknoloji dünyasında ismini daha sık duyacağız” dedi.

Fizbot, 500 bin dolar köprü tur yatırımı aldı - Dünya Gazetesi Bir yıl içinde yüzde 500’ü aşkın ciroEmre Kaya, Kerem Can Kaya ve Can Kansu tarafından 2017 yılında kurulan Fizbot’un Kurucu Ortağı Emre Kaya ise şunları söyledi: “Türkiye pazarında yakaladığımız başarının bir rastlantı olmadığını altı aydan kısa bir sürede Portekiz’de ve Romanya’da bulunan en büyük gayrimenkul ofisleriyle çalışmaya başlayarak ve 2 bin 500’den fazla müşteri edinerek kanıtladık. Avrupa açılımıyla son bir yıl içinde yüzde 500’ü aşkın ciro büyümesi elde ederken, küresel müşteri ağımız sayesinde birçok farklı coğrafya ile satış ve yeni pazar yatırımları için çalışmalara başladık. Henüz saha satış faaliyetlerine başlamadığımız ancak hizmet verebildiğimiz İtalya ve İspanya’dan dahi yeni müşteriler edindik. Bu yatırım turunu mevcut yatırımcılarımızla kısa süre içinde tamamladık ve iş modelimizi daha da güçlendirmek için kullandıktan sonra Türkiye ve Avrupa fonlarıyla birlikte Seri A turumuzla bulunduğumuz pazarlarda güçlenmeyi ve yeni pazarlara açılmayı planlıyoruz.”

 Gazeteci* Ulaş DAĞLIOĞLU

*** Fizbot hakkındaYerli PropTech girişimi Fizbot, 2017’de kurulmuş, Türkiye ve Avrupa’da gayrimenkul teknolojileri özelinde yazılım geliştiren 34 kişilik ekibiyle hizmet veren bir teknoloji şirketidir. 2022’de Avrupa operasyonları başlayan şirket, toplamda 7 bin 600’ün üzerinde ücretli üyeye sahiptir. https://fizbot.net/ LEAP Investment hakkındaErken aşama teknoloji girişimlerine akıllı sermaye sağlama hedefiyle yola çıkan LEAP Investment; sağladığı sermaye, danışmanlık ve mentorluklar ile girişimcilerin gelişmelerine destek olmakta ve girişimcileri yakından takip etmektedir.  Ağında bulunan deneyimli ve başarılı yatırımcılar, girişimcilere yalnızca yurt içinde değil, uluslararası arenada da pazarlama ağı ve yönlendirme sağlamaktadır. Kurulduğu günden bu yana hızlı bir şekilde yaptığı yatırımlarla ekosisteme katkı sağlayan LEAP Investment, yeni girişimlere yatırım yaparak, portföyünü genişletmeye devam etmektedir. www.leapinvestment.co

[UHA Haber Ajansı, 06 Ocak 2023]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.