enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:48 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
14:32 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Zeynep Güneş Akgün’e destek
11:38 İçişleri Bakanı Çiftçi’den Erzurum’a duygusal veda
11:02 Kabinede bayrak değişimi
06:57 Kas Yırtılması Belirtileri Nelerdir, Nasıl Tedavi Edilir?
00:59 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan Adana ve Mersin’deki sel mağdurlarına 33,5 milyon lira kaynak
00:54 Doğa Koleji Kocaeli’den yıllara yayılan istikrarlı başarı
00:53 Parasıyla bile satın almak zordu: ASPİLSAN yerlisini üretti
00:53 Mehmetçik Almanya’daki dev NATO Tatbikatı’na katılıyor
00:37 Bakan Göktaş’tan Güvenli İnternet Günü paylaşımı
00:34 Sakarya taraftar grubundan açıklama: Gerilimi tırmandırmayın
00:33 MSB Güler, 11’inci Hudut Tugay Komutanlığında: “Gazze’de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız”
00:28 Adalet Bakanı Tunç, Mattia Ahmet Minguzzi’nin mevlüt programına katıldı
00:21 Egeli gençler, TEKNOFEST hazırlıklarını sürdürüyor
00:20 GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri’nin Suudi Arabistan’da ortak üretimine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.
00:06 Batı Trakya Türk toplumu mensubu Müslüman öğrencilere Ortodoks Hristiyan ritüeli dayatması
00:04 “Suriye ordusu entegrasyonu kabul etmeye mecbur bıraktı”
00:01 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK), Hatay’da 2 gün süren anlamlı bir buluşma
14:40 Uluslararası Esnaf Birliği (UEB), Türk dili konuşan ülkeler başta olmak üzere, ülkemizde ve dünya’da hızla büyüyor
11:04 Narkotikte “Avcı” dönemi: Yapay zeka destekli ilk operasyonda 305 gözaltı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ermenistan’da Seçimi Başbakan Paşinyan’ın Partisi Kazandı

Ermenistan’da Seçimi Başbakan Paşinyan’ın Partisi Kazandı
21 Haziran 2021
395
A+
A-

UHA HABER / Ermenistan’da resmi olmayan sonuçlara göre seçimi Başbakan Nikol Paşinyan’ın partisi kazandı. Paşinyan’ın partisi oyların yaklaşık yüzde 53,9’sini aldı ancak bu oy oranı büyük olasılıkla tek başına hükümeti kurmasına yetmeyecek.

Ülkede seçime katılım yüzde 50’inin altında kaldı. Seçimi ikinci sırada eski Cumhurbaşkanı Robert Koçaryan’ın partisi tamamladı.

Koçaryan’ın partisi oyların yüzde 21,1’ini aldı. Koçaryan’ın partisi yaptığı açıklamada seçim sonuçlarına itiraz edeceklerinin sinyalini verdi.

Seçimler öncesinde istifa eden ve vekaletn başbakanlık görevini yürüten Paşinyan’sa ilk sonuçların belli olmasının ardından yaptığı açıklamada koalisyon kurma konusunda olumlu mesajlar verdi.

Ermenistan’da, Dağlık Karabağ’ın Azerbaycan’a kaybedilmesi sonrasında siyasi açıdan istikrarsızlık yaşamaya başlamış ve Paşinyan yönetimi sokaklarda protesto edilmişti. Bunun üzerine ülkede erken genel seçim kararı alınmıştı.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 21 Haziran 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.