enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Müze ve ören yerlerini yaklaşık 29 milyon 700 bin kişi ziyaret etti”
00:56 Beyaz Saray’ın Gazze Barış Planının Akıbeti Belirsiz
00:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kökü dışarıda ideolojik yaklaşımları reddediyoruz”
00:48 Bu hafta boyunca yurt genelinde hava yağışsız ve kurak olacak.
00:43 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara’da gündeme ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı…
00:39 Bakan Göktaş, Engelli Hakları İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı’nda konuştu
00:32 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Gerekirse İmralı’ya kendim giderim
00:32 Bursa’da bir ay süren su kesintilerinin ardından, Büyükşehir Belediyesi su ücretinde yüzde 30 artışa gitti…
00:29 İstanbul’un Macaristan Fahri Konsolosu Şahbaz’dan Başkonsolos Keller László’ya Ziyaret
00:18 Böcek ailesinin Adli Tıp Kurumu ön raporu TRT Haber’de
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda konuştu…
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, “Türkiye, Güney Kafkasya’da barışın tesis edilmesi için çaba göstermektedir”
00:11 Bakan Tunç: “Hedefimiz umudu onaran, hatayı düzelten, insan onurunu merkeze alan bir yaklaşımı hakim kılmaktır”
06:50 Sempozyum | Sosyal Panorama 2025: Türkiye’de Değişen Nüfus ve Ailenin Geleceği
00:57 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elim uçak hadisesinin neden yaşandığını çok daha net göreceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız”
00:50 TOBB’un Nefes kredi hacmi 25 milyar liradan 50 milyar liraya yükseltildi…
00:48 Bakan Uraloğlu, “Üretilen dördüncü Milli Banliyö Tren Seti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine teslim edildi”
00:43 Türkiye genelindeki metro tünelleri, olağanüstü durumlarda 1 milyon 374 bin kişiye acil barınma imkanı sağlayacak kapasitede…
00:40 “2025 yılında 65 ilde 255 kazı alanına ulaştık”
00:39 Bakan Güler: Kutuların çözümü ve ilk bulgulara ulaşma süreci en az 2 ay sürer
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Eray Cömert: Artık sadece Brezilya maçını düşünüyoruz

Eray Cömert: Artık sadece Brezilya maçını düşünüyoruz
26 Kasım 2022
1.654
A+
A-

2022 FIFA Dünya Kupası’nda mücadele eden İsviçre’nin Türk asıllı futbolcusu Eray Cömert, Kamerun galibiyetiyle gruptan çıkma şanslarının çok yükseldiğini söyledi. Cömert, “Artık sadece Brezilya maçını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Eray Cömert, İsviçre’nin Kamerun’u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından AA’nın sorularını yanıtladı.

Dünya Kupası’na çok iyi hazırlandıklarını belirten Eray, Kamerun karşılaşması hakkında, Dünya Kupası’na çok iyi başladık. Kamerun’la oynadığımız gruptaki ilk karşılaşma çok önemliydi. İlk maçı kazanmak istiyorduk, kupada ilerlemek için bu karşılaşmanın öneminin farkındaydık. Bu konsantrasyonla sahaya çıktık. İyi bir mücadele oldu ve 3 puanı aldık. Çok mutluyuz. Şimdi ikinci maça bakacağız. değerlendirmesinde bulundu.

Grupta sonraki maçlarını Brezilya ve Sırbistan ile oynayacak İsviçre’nin son 16 şansını da değerlendiren 24 yaşındaki oyuncu, Kamerun galibiyetiyle gruptan çıkma şansımız çok arttı. Bizim için ilk maç önemliydi. İkinci maçımız Brezilya’yla, zor bir karşılaşma ama Dünya Kupası’nda her şey olur.” ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası’nda yaşanan sürpriz sonuçlar hakkında ise Eray, “Bu sonuçlar da Dünya Kupası’nda her şeyin olabileceğini gösteriyor ama biz sadece kendimize bakıyoruz, maç maç bakıyoruz. Bizim için takımımızın ne yapacağı, kendi performansımız önemli. Artık sadece Brezilya maçını düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

“Dünya Kupası’nda oynadığım için çok mutluyum”

Dünya Kupası’nda yer almanın çok özel bir duygu olduğunu belirten Eray Cömert, şunları kaydetti:

Dünya Kupası’nda oynadığım için çok mutluyum. Bir Türk olarak Dünya Kupası’nda olduğum için de çok mutluyum. Çok önemli bir his. Dünya Kupası oynamak her futbolcuya nasip olmuyor. İnşallah daha çok Dünya Kupası’nda yer alacağım. Türkiye’den gelen destek mesajları için de herkese çok teşekkür ediyorum.

“Ben İspanya’da oynuyorum, sıcaklık orada da var”

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Valencia’da forma giyen Eray, Katar’daki hava durumuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Ben İspanya’da oynuyorum, sıcaklık orada da var. Benim için o kadar. Tabii 30 derece sıcak ama takımlar bir süredir burada, oyuncular için de adaptasyon süreci geçti diye düşünüyorum. Sadece saat 13.00’teki maçlar sıcak oluyor ama stattaki klimalar sıcaklığı dengeliyor.

İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Murat Yakın ile diyaloglarının çok iyi olduğunu aktaran Eray, Hocamız ile ilişkimiz çok iyi. O da zaten eski bir futbolcu, eski bir stoper. Ondan çok şey öğreniyorum. Bana büyük faydası oluyor.” diye konuştu.

[UHA Haber Ajansı, 26 Kasım 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.