enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:55 Gazeteci-Yazar Veysel Kavrayan’ın 4. Uluslararası Konya Gastronomi Festivali son gününden notları…
00:55 Canik, yeni görevler için Avrupa seferinde, MSPO 2026 Fuarı’nda ilgi odağı oldu
00:54 Cezayir, BAE ile diplomatik ilişkileri kesti…
00:52 Fransa Alternatif Enerjiler ve Atom Enerjisi Komisyonundan Bilim insanları 2 bin derecenin üzerindeki sıcaklıkta yeni bir buz türü elde etti
00:52 Yazarımız Araştırmacı Mehmet Gökhan Özçubukçu: Zengezur Koridoru’nun ulaşımın ötesine geçen jeoekonomik önemi ve Türk dünyası için taşıdığı stratejik potansiyeli
00:47 AK Parti sözcüsü Çelik: AK Parti’ye gerek meclis, gerek belediyeler boyutunda yoğun bir şekilde katılım talebi
00:40 Başbakan Miçotakis, Yunanistan’ın hukukun üstünlüğü konusunda ilerleme kaydettiğini iddia etti  
00:38 Tuğamiral Zeki Aktürk,”(SDG)’nin silah ve askeri araçları teslim etmesi sürece sağlıklı bir ilerleme sağlar”
00:36 Uzmanından okula dönüş uyarısı: Çocuklarda uzayan kaygı ve isteksizlik göz ardı edilmemeli
00:34 Tezgahtarlık Tezgahından Türkiye Sahnelerine, Türkiye Sahnelerinden Dünya Moda Sahnelerine
00:31 Adalet Bakanı Gürlek: Adli Tıp’ta 506 bin 522 dosya incelendi
00:24 NTO Başkanı Mehmet Özyurt, 2027-2029 Dönemi OTP’yi Değerlendirdi
00:23 Azerbaycan-Özbekistan stratejik ortaklığı: Bakü-Taşkent iş birliğinin artan önemi
00:22 Çankaya ve Beştepe!
00:15 Avrupa Parlamentosu’nda alınan kararlara ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı: Tarihi gerçekleri çarpıtmaya yönelik taraflı yaklaşım
00:10 NATO, Avrupa’yı güvenliği konusunda daha fazla sorumluluk almaya çağırıyor…
00:08 “TSKnin, yüksek hazırlık seviyesini muhafaza etmek amacıyla eğitim ve tatbikat faaliyetleri kesintisiz sürüyor”
00:58 FlowersExpo 2026 Moskova’da kapılarını açtı
00:53 Türkiye’deki çatıların yaklaşık 120 gigavatlık güneş fotovoltaik (PV) kapasitesi kurulum potansiyeline sahip
00:51 Asr-ı Saadet Derneği’nin Düzenlediği “İyiliği Yakala!” Ulusal Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Dünyanın Asansör Endüstrisi 2027 Mayısı’nda İstanbul’da Buluşuyor

Dünyanın Asansör Endüstrisi 2027 Mayısı’nda İstanbul’da Buluşuyor
25 Ağustos 2026
23
A+
A-

* Dünyanın Asansör Endüstrisi 2027 Mayısı’nda İstanbul’da Buluşuyor…

* Yaklaşık 25 milyar dolarlık ticaret hacmine sahip küresel asansör ve yürüyen merdiven endüstrisi, 6 – 9 Mayıs 2027 tarihleri arasında İstanbul’da bir araya gelmeye hazırlanıyor.

UHA / İnternational News Agency

İSTANBUL, 25 AĞUSTOS 2026 – Yaklaşık 25 milyar dolarlık ticaret hacmine sahip küresel asansör ve yürüyen merdiven endüstrisi, 6 – 9 Mayıs 2027 tarihleri arasında İstanbul’da bir araya gelmeye hazırlanıyor.

UHA / İnternational News Agency’n haberine göre, AYSAD (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle düzenlenen Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı’nın 20’nci edisyonu, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Uluslararası Asansör İstanbul 2027 Mayıs'ında kapılarını açacak - Yeni  Birlik

Reklam

AYSAD Başkanı Yıldırım: “Fuar, Sektörün Uluslararası Başarısında Kilit Rol Oynuyor”

Asansör İstanbul’un sektör için önemine dair açıklamalarda bulunan AYSAD Başkanı Fevzi Yıldırım, “Türk asansör endüstrisi bugün üretim gücü, teknoloji yetkinliği ve ihracat performansıyla dünyanın dikkatle takip ettiği bir konuma ulaştı. Bu başarıda, sektörümüzü uluslararası alıcılarla buluşturan Asansör İstanbul Fuarı’nın önemli bir payı bulunuyor. 1992 yılından bu yana düzenlenen fuar, yalnızca ticari bağlantıların kurulduğu bir organizasyon değil, aynı zamanda Türkiye’nin asansör endüstrisindeki birikimini ve rekabet gücünü dünyaya taşıyan stratejik bir platform” dedi.

Dünya Asansör Endüstrisi 2027'de İstanbul'da Buluşacak - Lonca Haber  Dergisi En Doğru Haber

Reklam

Yıldırım, 2027’de 20.’si düzenlenecek Asansör İstanbul Fuarı’nın özellikle yapay zekâ, dijitalleşme, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik gibi geleceğin gündemlerini öne çıkararak Türk Asansör Sektörü’nün küresel ölçekteki konumunu daha da güçlendireceğine inandıklarını vurguladı.

İki yılda bir düzenlenen Uluslararası Asansör İstanbul, son buluşmasında 24 ülkeden 400’ün üzerinde firma ve marka ile 100’den fazla ülkeden 20 bini aşkın profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Sektör adına yine güçlü bir etki yaratması hedeflenen Asansör İstanbul’un 2027’ye yurt içi ve yurt dışından katılımlar devam ediyor. Avrupa, Asya, Orta Doğu ve Afrika pazarlarını aynı çatı altında buluşturan fuarda, Türkiye ile birlikte dünyanın lider firma ve markaları yer alacak.

Dünyanın Asansör Endüstrisi 2027 Mayısı'nda İstanbul'da Buluşuyor |  Ekonomik Görünüm

Fuarda Dijitalleşme, Yapay Zeka, Sürdürülebilirlik ve Güvenlik Öne Çıkacak

Özellikle dijitalleşme ve asansör proje hazırlık aşamasında kullanılan yapay zeka, enerji verimliliği, sürdürülebilirlik, akıllı bina teknolojileri ve güvenlik odaklı yeniliklerin öne çıkacağı Uluslararası Asansör İstanbul 2027, sektörün teknolojik dönüşümüne yön verirken, üretim kapasitesinin geliştirilmesine, ihracatın artırılmasına ve yeni pazarlara erişimin güçlendirilmesine de katkı sağlayacak.

Fuar, dünyanın farklı bölgelerinden sektör temsilcilerini bir araya getirerek küresel asansör endüstrisinin büyümesine ve uluslararası ticaret ağlarının genişlemesine önemli ölçüde destek olacak.

Konut, ticari bina ve hastane asansörlerinden ev içi ve araç asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden engelli çözümlerine kadar dikey ulaşım teknolojileri ile yürüyen merdiven ve yürüyen yol sistemlerine dair en yeni ürün ve çözümlerin bir arada sergileneceği Asansör İstanbul’un 2027 buluşması hakkında detaylı bilgi almak isteyen sektör profesyonelleri, www.asansoristanbul.com adresini ziyaret edebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.