enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:59 ABD Başkanı,Venezuela’dan Grönland’a, İran’dan Suriye’ye kadar birçok başlıkta dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
00:41 2026’nın merakla beklenen 20 filmi
00:38 Türkiye’nin 2026’da dış politikada öncelikleri neler olacak?
00:37 2026’da emekli aylıkları yaşam maliyetine kıyasla ne seviyede?
00:30 Güvenlik kaynakları: Çatışmaların sebebi YPG’nin Suriye’nin geleceğini ve kaynaklarını sömürme kaygısıdır
00:26 İran’da sokağa çıkma çağrıları yapan sürgündeki Rıza Pehlevi kimdir?
00:21 Türkiye, Karadeniz’in güvenliği konusunda nasıl bir sorumluluk alacak?
00:19 BM Güvenlik Konseyi’nde Rusya ve Çin başta olmak üzere birçok ülkeden ABD’ye sert tepki
00:17 Bir bardak portakal suyunun şaşırtıcı faydaları
00:08 Türkiye ve Avustralya COP31’i birlikte nasıl yönetecek?
14:08 Venezuela devlet başka­nı Nicholas Maduro şimdilik son kurban…
12:16 ABD’de göç ve gümrük muhafaza polisinin (ICE) yetkileri neler?
11:41 Gazeteci Ali Asmar, İsrail’in 2025’te yürüttüğü çok cepheli savaşı ve Suriye’nin bu stratejideki kritik rolünü
07:57 Amerika’nın Büyük Strateji Arayışı
07:33 Çerkezköy-Kapıkule hattında sinyalizasyon ve test çalışmaları devam ediyor
07:07 Yüksek Gelir Hedefi Çerçevesinde 2026’da Türkiye Ekonomisi
07:05 2026 Hukuk ve Yargı Gündemi
00:44 Dışişleri Bakanı Fidan, “SDG’nin 10 mart mutabakatına uyup bir an önce üzerine düşen yükümlülükleri getirmesini bekliyoruz”
00:36 Somaliland Hakkında İslam İşbirliği Teşkilatı’ndan Acil Toplantı
00:28 Bakan Güler: “Suriye’nin birliği ve toprak bütünlüğü temelinde, terör örgütleriyle mücadelesine destek veriyoruz”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Depremzede çocuklar için kütüphane kuruldu

Depremzede çocuklar için kütüphane kuruldu
24 Nisan 2024
29
A+
A-

Depremin vurduğu Hatay’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dolayısıyla konteyner okul içerisine hayırseverler tarafından kütüphane kuruldu.

UHA /  İnternational News Agency

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en çok yıkıma uğrayan Hatay’da, binlerce bina ve ev yerle bir oldu. Asrın felaketinden en çok zarar gören okullar oldu.

Okulları yıkılan binlerce öğrenci konteynerlar da eğitim görmeye devam ediyorlar. Konteynerlerde eğitim gören çocuklara, daha iyi eğitim öğretim görmeleri için hayırseverler destek vermeye devam ediyorlar.

Kırıkhan ilçesindeki Karataş Konteyner İlköğretim Okulu’na hayırseverler tarafından kütüphane kuruldu.

Depremzede çocuklar için kütüphane kuruldu

“Umutlarımız gibi çocuklarımıza da sarılıyoruz”

Kütüphanenin kurulma aşamasına katkı veren hayırsever Ebru Güven, “Depremin; büyüklüğü, acısı, kederi ve yüreklerimizde açtığı yaranın derin oldu. ‘Benden başkaları da var, onlar yapsın’ yerine ‘Ben yoksam kimse yoktur’ düşüncesiyle hareket etmek gerekir.

Çocuklar; kardeşlik bilincimizi yeşerten ve besleyen çocuklarımızdır. Umutlarımız gibi çocuklarımıza da sarılıyoruz ve evlatlarımızı kitaplarla buluşturuyoruz. Milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.