enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:00 Filistin Direnişinin Temel Taşı: “Filistin’de Kadın ve Anne Olmak” Konferansı Gerçekleştirildi.
09:32 Azerbaycan Cumhuriyeti’nin kurucusu: Mehmet Emin Resulzade
00:19 CHP’li Kanko Derince Lisesi Tartışmasını Meclis’e Taşıdı: “Okullar Kentlerin Hafızasıdır”
00:04 Yunanistan Kültür Bakanlığı, Yanya’daki tarihi Aslan Paşa Camii’nin restorasyonunu üstleniyor
23:19 Hukuksuzluklar Ortasında Hürmüz Boğazı
22:52 Terörsüz Türkiye Süreci Hızlanacak
22:39 İran’a Siyonist Saldırı ve Batının Kukla Kürdistan Hayali!
22:30 Terörsüz Türkiye Hedefinin Siyasal ve Toplumsal Yönleri
22:23 ABD/İsrail-İran Savaşı Irak’a Nasıl Yansıyor?
22:08 ABD ve İsrail’in Saldırıları İran’da Kürt Silahlı Grupları Harekete Geçirebilir mi?
20:22 Kocaelispor sürpriz şekilde kupaya veda etti 
10:45 ABD’de CNN’in bağımsız araştırma şirketi SSRS’nin anketine göre, kamuoyunun yüzde 54’ü, İran’a yönelik saldırıların ülkesi için daha büyük tehdit oluşturacağını düşünüyor.
10:29 Madrid’de ‘Belirsizliği Yönetmek, Dönüşümü Yönlendirmek: Dönüm Noktasında NATO’ paneli düzenlendi
10:16 İran Büyükelçisi Dışişleri’ne çağrıldı
10:04 Bakan Fidan, ABD’li mevkidaşı Rubio ile görüştü
23:59 “Başkasının Derdiyle Dertlenmeyen, Kendine Dert Arasın”
22:45 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun Nihai Raporu
21:54 ABD, İsrail ve İran: Kapasiteler, Kabiliyetler ve Hal Tarzları
21:39 İran Müdahalesi Avrupa’yı ve Transatlantik İlişkileri Nasıl Dönüştürüyor?
19:16 Jakobenlerin Laiklikle İmtihanı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurul üyesi Karaosmanoğlu, AK Parti Teşkilatlarını ziyaret ediyor

Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurul üyesi Karaosmanoğlu, AK Parti Teşkilatlarını ziyaret ediyor
13 Ocak 2025
34
A+
A-

*Önceki dönem Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli’de kongrelerini tamamlayan AK Parti’de hayırlı olsun ziyaretlerine devam ediyor.

* İbrahim Karaosmanoğlu, bu kez ilimizin batısındaki ilçeleri ziyaret etti. 

UHA / İnternational News Agency

ÇAYIROVA’DAN BAŞLADI 
AK Parti Çayırova ilçe başkanı Erhan Sarıdede ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte teşkilat kademelerini ziyaret eden İbrahim Karaosmanoğlu, ardından belediye başkanı Bünyamin Çiftçi ile birlikte cenaze namazına katıldı.
Cami bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden Karaosmanoğlu, ardından ilçe belediye başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden başkan Çiftçi; “İbrahim başkanımızın ziyareti bizleri onurlandırmıştır. İlçemize büyük hizmetleri olan başkanımızı her daim örnek aldık, kendisine çok teşekkür ediyorum ” dedi.
ARDINDAN GEBZE’YE GEÇTİ
Gebze’de AK Parti ilçe başkanı Recep Kaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurul üyesi ve önceki dönem Büyükşehir belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, göreve yeni seçilen tüm teşkilat kademelerini tebrik ederek, hayırlı olsun dedi. AK Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, ziyaret dolayısıyla Karaosmanoğlu’na teşekkür ederek; “sayın başkanımızın ilçemize yaptığı hizmetleri saymayla bitiremeyiz. İlçemizin her noktasında sayısız hizmetleri vardır. Allah kendisinden razı olsun, teşekkür ediyoruz ” dedi. Daha sonra Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz’ü makamında ziyaret eden İbrahim Karaosmanoğlu, çay içip sohbet ettiler. Başkan Büyüköz; ziyaretten dolayı kendisine teşekkür etti.
Resim önizlemesi
DARICA’YA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU
Ziyaret programına Darıca ilçesi ile devam eden İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti ilçe başkanı Köksal Şakar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek başarılar diledi.
İlçe başkanı Şakar, ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, tüm teşkilat adına teşekkürlerini ifade etti.
Ardından belediye başkanı Muzaffer Bıyık’ı ziyaret eden Karaosmanoğlu, geçtiğimiz hafta ilçede yaşanan doğalgaz patlamasından dolayı belediye başkanı Bıyık’a geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ziyaretin kendilerini duygulandırdığını ifade eden başkan Muzaffer Bıyık; ” İbrahim başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Görev yaptığı dönemlerde kendisi ile güzel işler yaptık, güzel projelere imzalar attık. Allah kendisine uzun ömürler versin” diyerek teşekkürlerini ifade etti.
Gün boyunca İbrahim Karaosmanoğlu’nun ziyaret programlarına iş adamı, Kent konseyi yönetim kurulu üyesi ve AK Parti istişare kurulu üyesi Mehmet Başaran eşlik etti.
TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, 29 yaşında…
Gazeteci* Mustafa SALMAN
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.