enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:11 Türkmenistan Lojistikte Vites Yükseltiyor
00:10 “28 Şubat: Vesayet, Darbe ve Milli İradenin İnşası” programı düzenlenecek
00:08 Rusya Yeni Türkiye Büyükelçisini Atadı “Sergey Verşinin”: Jeopolitik Portre Analizi
00:08 Çok kutuplu uluslararası sistem bağlamında Türk Dış Politikası’nda Güvenlik Anlayışının Dönüşümü
00:07 Türkiye’de her 10 yetişkinden yaklaşık yedisi obez veya fazla kilolu
00:07 6 soruda Afganistan-Pakistan krizi
00:05 Avrupa Haberleri / Litvanya Başbakanı’ndan Orban’a: ‘Ukrayna’yı suçlamak saçmalık’
00:03 Avrupa Haberleri / Rus petrolü tartışması büyüyor: Zelenskiy, Fico’yu Ukrayna’ya çağırdı
00:03 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin (ASKON) Geleneksel İftar Programı’nda konuştu
00:02 Kruvaziyer fırtınası Türkiye’de esecek: Turizmde gizli patlama
00:02 Türk siyasi tarihinin “bin yıl sürecek” denilen 28 Şubat sürecinin failleri cezasız kalmadı
00:01 Türkiye ham çelikte, üretimini artırarak pozitif ayrışan ülkeler arasında yerini aldı…
00:01 MSÜ Hava Harp Okulu’nda uyuşturucu soruşturması: 3 sözleşmeli er tutuklandı
00:00 Meteoroloji’den 31 ile ‘sarı’ kodlu uyarı
11:34 Bakü’de tarihi buluşma: 1926 Türkoloji Kurultayı 100 yıl sonra anılıyor
09:27 Milli Eğitim Bakanlığı 903 sözleşmeli personel alacak
00:55 Hocalı Soykırımın 34. Yılı Anma Programı
00:54 Finansal Strateji Danışmanı Dilek HAKAN, “Zengezur Koridoru Türkiye İçin Hem Fırsat Hem de Risk”
00:44 ABTTF Başkanı: Yunanistan’da halkın büyük çoğunluğu demokratik kurumlara güven duymuyor
00:37 Milli Güvenlik Sorunu: Sanal Kumar ve Kalbine Sızan Sessiz Tehdit!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bayram namazını Yozgat’ta kıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bayram namazını Yozgat’ta kıldı
10 Temmuz 2022
181
A+
A-

YOZGAT – UHA HABER / Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kurban Bayramı namazını Yozgat Çapanoğlu Büyük Camisi’nde eda etti.

Namaz sonrası cami cemaatiyle bayramlaşan Oktay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yozgat’ta baba ocağında bayram namazını kıldığını belirterek, Türkiye’nin ve tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Huzur içinde, afetlerden, kazalardan uzak bir bayram dileyen Oktay, “Ben öncelikle de bize bu huzuru sağlayan şehitlerimize minnet duygularımı ifade ediyorum. Onların sayesinde biz bugün böyle huzurlu bir bayram geçiriyoruz. Hepsine Allah’tan rahmet diliyor, yakınlarına da sabırlar niyaz ediyorum. Gazilerimiz, onlar bizim baş tacımız, hepsine acil şifalar ve hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bayram namazını Yozgat'ta kıldı

Oktay, sınırlarda nöbet tutan, sınır ötesinde mücadele veren, içeride ve yurt dışında mücadele halinde olan güvenlik güçlerinin ve tüm görev başında olan çalışanların bayramını kutladı.

Gönül coğrafyası ve İslam aleminin bayramını da tebrik eden Oktay, “Bu gönül coğrafyamızda kalpler zaten bir atıyor, beraber atıyor, dayanışma içinde atıyor. Kurban Bayramı, birlik, beraberlik ve dayanışmamızın devamına vesile olur. Ben hepsinin bayramlarını tebrik ediyorum. Hacılarımız bugün inşallah Arafat’tan inmeye başladılar ve hac farizalarını da yerine getirmiş oldular, hepsinin hac farizalarını Cenabı Hak nezdinde kabul olmasını diliyorum. Gitmeyenlere de inşallah nasip olur” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bayram namazını Yozgat'ta kıldı

Oktay, bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma vesilesi olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

Bizler de zaten yine Cumhurbaşkanımızın liderliğinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bazı ekonomik anlamdaki sıkıntıların farkında olduğumuz için özellikle bayram öncesi tüm vatandaşlarımızı ve özellikle dar gelirlilerimizi rahatlatma adına ciddi tedbirler aldık ve hamdolsun onların ödemelerinin tamamı bayram öncesi yapıldı. İnşallah bayramı da huzurlu bir şekilde geçirmelerine vesile olur. Yozgat, yine tarım bölgesi olması hasebiyle tarım teşvik ödemeleri ve tarım ödemeleri de hamdolsun bayramdan önce gerçekleştirildi. İnşallah bereketli, güzel bir yıl geçirmemize vesile olur. İnşallah çok daha güzel bir gelecek için dua ediyoruz. Tekraren herkesin bayramı mübarek olsun.

Oktay, daha sonra Yozgat Şehitliği’ni ziyaret ederek dua okudu.

Oktay’dan huzurevi ziyareti

Oktay, Yozgat’ta Alparslan Türkeş Huzurevi’ne ziyarette bulundu.

Huzurevinde yaşlılarla tek tek bayramlaşan Oktay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bayram namazını Yozgat'ta kıldı

Yaşlılarla sohbet eden Oktay, daha sonra birlikte kahvaltı yaptı.

Ziyaretinden dolayı Oktay’a teşekkür eden huzurevi sakinlerinden Züleyha Akı, el örgüsü telefon kabı, Mehmet Göven de filografi sanatıyla yapılmış Türk bayrağı hediye etti.

Oktay, huzurevi sakinleri ve çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bayram namazını Yozgat'ta kıldı

Ziyarette Oktay’a, Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkan Vekili Ahmet Topuz, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer de eşlik etti.

[UHA Haber Ajansı, 10 Temmuz 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.