enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:16 Uluslararası Deneyimler Çerçevesinde Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı
00:11 ICE’a Tepki Büyüyor
00:10 TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, “Türk hukukuna göre Türkiye’de otel ve tur pazarlamak seyahat acentalarının işi”
00:09 ‘Kürtlere Karşısınız’ Söylemi Neye Hizmet Ediyor?
00:08 “Habib-i Neccar”ın böyle dimdik ayakta olduğunu görenler Antakya’nın yeniden hayata döndüğüne kalben inanıyor”
00:05 Katil, soykırımcı, terör örgütü ve lanetli İsrail’e, Türkiye ve 7 ülkeden kınama
00:04 Kocaeli’n ‘Körfezray Metro Projesi’nde saha çalışmaları planlanan takvime göre hızla devam ediyor…
00:04 ABD’de Politik Çekişmeler ve Ermeni Diasporasının Etkisi: Dr. Mehmet Öz örneği
14:42 Gazze Şeridi’nin dünyaya açılan ve Mısır sınırında yer alan Refah Sınır Kapısı’nın “deneme” amaçlı açıldığı duyuruldu…
06:53 Uluslararası kuruluşların ve Birleşmiş Milletler’in “Vicdani ve Alaki” sorumlulukları
06:39 Bakanı Kacır, “KOSGEB Acil Destek Kredi Programı kapsamında 2 bin 120 KOBİ’ye 1,9 milyar lira kredi sağlandı”
06:35 UHA / İnternational News Agency’n kısa kısa ‘Yurttan ve Dünyadan’ Kahvaltı Haberleri
06:27 ABD, İran’a Askeri Operasyona mı Hazırlanıyor?
05:05 İletişim Başkanı Duran: TRT, Türkiye’nin hakikatini ve değerlerini temsil ediyor
04:34 DEVA Partisi’nden Suriye Açıklaması: “Suriye’de en ağır bedeli kadınlar ve çocuklar ödemekte”
00:39 “Kendimize güvenirsek her şeyi başarabiliriz”
00:36 Karabağ’da kalan Ermenilerin nakli ve tahrike yönelik propagandalar
00:29 RTÜK Başkanı Daniş: TRT, ülkemizin sesi, hafızası ve ortak değeri olmaya devam ediyor
00:22 Meteoroloji’den kritik uyarı: Sel, su baskını ve fırtınaya dikkat
00:09 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş’ta, partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Davos’ta siz öldürmeyi iyi biliyorsunuz demiştim. Bunlar öldürmeyi iyi biliyor.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Davos’ta siz öldürmeyi iyi biliyorsunuz demiştim. Bunlar öldürmeyi iyi biliyor.”
29 Ekim 2023
31
A+
A-

banner

* Dünya, günlerdir İsrail ve Filistin savaşına kilitlenmiş durumda.

* İsrail tarafından savaş hukukunun çiğnenerek, sivilleri hedef alınması sonucu, çoğunluğu çocuklardan oluşan binlerce insanın katledilmesi dünyayı ayağa kaldırdı.

UHA / İnternational News Agency

29 Ekim mesajları ve 100. Yıla özel Cumhuriyet Bayramı sözleri 2023! Kısa, uzun, Türk bayraklı, Atatürklü resimli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları burada! - Fotohaber - YaşamBir çok ülkede insanlar İsrail’in zulmüne karşı Filistin’e destek gösterileri yapıyorlar. Türkiye de bu noktada dramın son bulması ve insani değerler doğrultusunda adım atılması yönünde duruş sergiliyor.

Zulüm dünyanın neresinde olursa olsun, Türkiye’nin zulmün karşısında yer alacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün (28 Ekim 2023) İstanbul’da düzenlenen Filistin’e destek mitinginde halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yarın (29 Ekim 2023) Cumhuriyetimizin 100. Yıl coşkusunu yaşarken, bugün (28 Ekim 2023) Gazze için yüreğimizin yangınını, cümle aleme haykıracağız. Hamas’ın ne olduğunu bilmeyen talihsizler var, onlara oy atanların da düşünmesi lazım” dedi.

Erdoğan: "İsrail biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz" - Yön Haber“Bir daha yeni Gazze’ler ortaya çıkmasın diye burdayız” diyen Erdoğan, “Hamas terör örgütü değildir dedim ya, bundan İsrail çok rahatsız oldu, zaten başka bir şey beklemiyordum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İsrailli yöneticilerin sözlerini kazıyın, altında ülkemizin sınırlarını da kapsayan ihanet planları çıkar. Ey batı yeniden haçlı seferi mi düşünüyorsunuz? Libya’da, Karabağ’da neysek, biliniz ki Ortadoğu’da da oyuz. Gazze’de katliamın en büyük sorumlusu batıdır” ifadesini kullandı.

“Tarihte nasıl destanlar yazdıysak, bu millet yeni destanlar yazmaya hazırdır” diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, şunları dile getirdi:

“Davos’ta siz öldürmeyi iyi biliyorsunuz demiştim. Bunlar öldürmeyi iyi biliyor. Dün Yahudileri topluca yok ediyorlardı. Şu anda aynı zihniyet bugün Gazze’de. İsrail açıkça savaş suçu işliyor. Biz de seni dünyaya savaş suçlusu olarak ilan edeceğiz. Bunun hazırlığı içindeyiz.” dedi.

Kalabalığın zulme lanetler yağdırdığı mitingde, özellikle çocuk katliamına karşı büyük tepki vardı. Herkesin ortak dileği ise; orta doğudaki bu zulmün son bulmasıydı. 

Halk kendinden olanı bilir!

Gül Kabacaoğlu 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.