enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:45 Uğur Mumcu katledilişinin 33. yılında İzmir’de de anıldı
20:10 Aydın Şehir Hastanesi hizmete açıldı
19:57 Uğur Mumcu ölümünün 33. yılında anıldı
07:43 Kitap: Avcı Kekliği ‘Evveli Aşk, Ahiri Aşk Vesselam’
07:25 Yapay Yağış ve Yağış Artırma Çalışmaları
06:42 ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci: “Uzun süredir yapılan yatırımlar 2026’da devreye girmeye başlayacak”
06:07 Türkiye ve Marmara için örnek model: İzmit Körfezi’nin geleceği “Dijital İkiz Projesi” ile şekillenecek
00:28 ASELSAN tarafından üretilen Hava Trafik Kontrol Radar Sistemi HTRS 100, Şam’da uçuş güvenliğini sağlayacak
00:07 CHP’li Meclis Üyesi İstifa Etti, AK Parti’ye Katıldı
21:49 ABD merkezli İran İnsan Hakları Aktivistleri Haber Ajansı (HRANA), “İran’daki eylemlerde ölenlerin sayısı 5 bin 2’ye yükseldi”
21:27 Meteorolojiye göre İzmir’de yağış alarmı sürüyor
16:49 Türk Kızılay’ın Gazze’ye gönderilmek üzere hazırladığı, 20. “İyilik Gemisi”, Mersin’den yola çıktı…
15:25 Televizyonun görsel dili TRT Akademi’de şekilleniyor
14:51 Hafta sonu ülke genelinde hava nasıl olacak?
14:27 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “bilirkişilik başvuru süresini 16 Şubat’a kadar uzattık”
14:04 Türkiye’nin Stratejik Ekseni ve İstikbal Programı için Düşünceler…
13:19 İnsanlar arasındaki iletişimin özü sevgi ve saygıya dayanmaktadır.
12:00 Rapor: Trump ile yapılacak anlaşma, ABD’ye Grönland’ın bazı bölgelerini kontrol etme hakkı verebilir
00:31 Hollanda’da kur’an yakmaya yargıçlar bile “Mübah” diyor…
00:04 Rusya’da Türk dizileri paniği!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Co- Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’nde 32 ülkeden 473 firmayla 947 iş görüşmesi

Co- Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’nde 32 ülkeden 473 firmayla 947 iş görüşmesi
8 Eylül 2023
25
A+
A-

Kocaeli Ticaret Odası’nın üyelerini dış pazarlarla buluşturduğu Co- Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’nde 32 ülkeden, 224’ü Türk, 249’u yabancı 473 firmanın katılımıyla 947 iş görüşmesi gerçekleştirildi.

UHA / İnternational News Agency

UHA Haber’in haberine göre, Kocaeli Ticaret Odası’nın uluslararası pazarda yerini almak isteyen üyelerini global partnerlerle iş masasında buluşturduğu Co- Matching İkili İş Görüşmeleri’nin 6.’sı gerçekleşti.

KOTO’nun 2018 yılından bu yana her yıl aynı gün ve saatte düzenlediği,  geçen 6 yıllık süre zarfında uluslararası iş çevrelerinde de marka haline gelen Co- Matching İkili İş Görüşmeleri’ne bu yıl, 32 ülkeden, 224’ü Türk, 249’u yabancı toplam 473 firma katıldı.

Resim önizlemesi

KATILIM SAĞLAYAN SEKTÖRLER

Makine imalatı, metal, metal işleme, plastik, kauçuk, otomotiv yan sanayi, kimya, inşaat, yapı malzemeleri, orman ürünleri, mobilya, enerji, elektrik-elektronik, gıda, turizm, gayrimenkul ve dayanıklı tüketim malzemeleri alanında faaliyet gösteren firmaların katıldığı etkinlikte, çevirimiçi ortamda 947 iş görüşmesi gerçekleştirildi.

KATILIM SAĞLAYAN ÜLKELER

Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında, Doğu Marmara ABİGEM işbirliğinde gerçekleşen etkinliğe, Hindistan, Filipinler, İspanya, Portekiz, Sırbistan, Almanya, Macaristan, Endonezya, Rusya, Belarus, Bulgaristan, Çekya, Çin, Polonya, Ukrayna, Kosova, Yunanistan, İtalya, Romanya, Kuzey Makedonya, Slovakya, İngiltere, İsrail, Hollanda, Kazakistan,  Kenya, Nijerya, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Mısır, Güney Kore ve Singapur’dan firmalar ilgi gösterdi.

Resim önizlemesi

‘CO-MATCHİNG ARTIK BİR MARKA’

KOTO’nun artık geleneksel hale gelen ve uluslararası pazarlarda da kabul gören bir platform olan Co- Matching İş Görüşmeleri Etkinliği’ni bu yıl da verimli geçirmenin heyecanını yaşadıklarını ifade eden KOTO Başkanı Necmi Bulut, “6 yıldır hız kesmeden düzenlediğimiz iş görüşmeleri etkinliğimizi bu yıl 32 ülkeden iş insanının katılımıyla gerçekleştirildik. Gün boyunca 947 iş görüşmesi yapıldı. Yakın ve orta vadede, somut şekilde sonuçlanmasını beklediğimiz görüşmeler var. Devamlılık ilkesiyle kurduğumuz ikili iş görüşmeleri sayesinde Co-Matching, uluslararası platformlarda da kabul gören marka bir noktaya geldi. Tüm taraflara ve şehrimiz ekonomisine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.