enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:10 Bir Terk Etme Hikayesi
13:13 Bir Geri Gidiş: Savunma Bakanlığı’ndan Savaş Bakanlığı’na
11:22 DEM Partili Gergerlioğlu’nun oğlundan Sabiha Gökçen için küstahça bir paylaşım
11:00 Kayseri Valisi Gökmen Çiçek,Kocaeli’den Gelen Spor Basınını Ağırladı
00:57 Analiz: Türkiye-Mısır Yakınlaşmasının Stratejik Anlamı
00:53 Avrupa Haberleri: AB’den Rusya’ya yeni yaptırım hamlesi: Petrol taşımacılığı hedefte
00:49 Rusya, Alman ordusuna karşı hibrit bir savaş mı yürütüyor?
00:45 Dış Bakış Cilt 3 Sayı 1 yayınlandı
00:43 İran Ordusu Genel Komutanı Emir Hatemi: Her türlü kötülüğe karşılık vermeye hazırız
00:39 ‘PayPal mafyası’ndan kriptoparaya: Epstein’in Silikon Vadisi’yle ilişki haritası
00:38 (TİM) Başkanı GÜLTEPE, “2026 yılına mal ve hizmet olmak üzere toplam 410 milyar dolarlık ihracat hedefiyle başladık”
00:25 Tahran’dan Washington’a uyarı: Saldırı olursa ABD üslerini vururuz
00:23 Türk Hava Kuvvetleri’ne ‘milli uçaklar’ geliyor
00:08 Halid Meşal: Hamas silah bırakmayacak
00:56 Mamdani’den Farage’a: Epstein dosyaları ardından yapay zeka ile üretilmiş görüntüler yayılıyor
00:50 Zelenskiy: ABD, barış anlaşması için Rusya ve Ukrayna’ya Haziran ayına kadar süre verdi
00:49 Umman görüşmesi: İran ve ABD nükleer müzakereleri sürdürme kararı aldı
00:35 Eurobarometer anketi: Avrupalılar için savaşlar ve dezenformasyon en büyük endişe kaynağı
00:19 Orta Asya’da Su ve Enerji Güvenliği: İklim Değişikliği ve Bölgesel Kırılganlıklar
00:15 Macron’u hedef alan Rus dezenformasyonu: Epstein skandalı iddiaları
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP’de salgın önlemleri artırıldı

CHP’de salgın önlemleri artırıldı
14 Nisan 2021
496
A+
A-

UHA HABER / Cumhuriyet Halk Partisi’nde, yeni tip koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında, gezilere ya ara verilecek ya da dar kadrolarla yapılacak. Ziyaretçi yasağının en üst seviyede uygulanacağı genel merkezde, tüm toplantılar da çevrimiçi yapılacak.

Yeni tip koronavirüs (COVID-19) vaka sayılarının kritik noktaya ulaşmasıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) önlemler artırıldı.

Bu kapsamda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, illere yapmayı planladığı ziyaretlere de salgın arası verecek.

24 il planlaması ile yola çıkan Kılıçdaroğlu şu ana kadar 7 ili ziyaret etmişti.  CHP Liderinin bu hafta yapması beklenen Kıbrıs gezisi de ileri bir tarihe ertelendi.

Salgında vaka sayılarında düşüş olması halinde Trabzon, Rize, Şanlıurfa ve Gaziantep ziyaretleri yapılacak.

Dar kadro ile kısıtlı temaslar

Genel başkan yardımcılarının başkanlık ettiği seyahatler de kısıtlanacak. Kılıçdaroğlu “81 ili gezin talimatı” vermişti. O illere ilişkin yol haritası da belirlendi. Dar kadro ile kısıtlı temaslarda bulunulacak.

Milletvekilleri bu gezilere kalabalık kadrolarla katılmayacak. İllere ilişkin raporlar örgütlerden istenecek.

Belediyeler de Ramazan yardımlarına ilişkin çalışmalarını bir rapor halinde genel merkeze ulaştıracak.

Genel merkezde önlemler artırılıyor

CHP Genel Merkezi’ndeki önlemler de artırılıyor. Bu kapsamda, ziyaretçi yasağı üst seviyede uygulanacak. Genel Başkan Yardımcıları görüşmelerini telefon ve video konferans üzerinden yapacak.

Kılıçdaroğlu’nun katıldığı tüm toplantılar da çevrimiçi olacak.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 15 Nisan 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.