enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
21:49 ABD merkezli İran İnsan Hakları Aktivistleri Haber Ajansı (HRANA), “İran’daki eylemlerde ölenlerin sayısı 5 bin 2’ye yükseldi”
21:27 Meteorolojiye göre İzmir’de yağış alarmı sürüyor
16:49 Türk Kızılay’ın Gazze’ye gönderilmek üzere hazırladığı, 20. “İyilik Gemisi”, Mersin’den yola çıktı…
15:25 Televizyonun görsel dili TRT Akademi’de şekilleniyor
14:51 Hafta sonu ülke genelinde hava nasıl olacak?
14:27 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “bilirkişilik başvuru süresini 16 Şubat’a kadar uzattık”
14:04 Türkiye’nin Stratejik Ekseni ve İstikbal Programı için Düşünceler…
13:19 İnsanlar arasındaki iletişimin özü sevgi ve saygıya dayanmaktadır.
12:00 Rapor: Trump ile yapılacak anlaşma, ABD’ye Grönland’ın bazı bölgelerini kontrol etme hakkı verebilir
00:31 Hollanda’da kur’an yakmaya yargıçlar bile “Mübah” diyor…
00:04 Rusya’da Türk dizileri paniği!
21:50 Ege’de Sağanak Felaketi: Sel Değil, İhmal Taştı
21:24 Türkiye Yelken Ligi Techno 293 Sınıfı 2. Ayak Yarışları Foça’da Düzenleniyor
21:04 TBMM Başkanı Kurtulmuş: “İran kendi sorunlarını çözebilecek büyük bir tarihi müktesebata sahiptir”
20:19 Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alan vatandaşlar zam farkları yarın
20:06 İletişim Başkanı Duran: Türkiye potansiyelini gerçeğe dönüştüren bir ülke konumuna ulaştı
19:53 Bakan Fidan: Alanda kavga artık müzakere masasına taşındı
19:43 Meteoroloji’den kuvvetli kar yağışı uyarısı
19:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pezeşkiyan ile görüştü
19:11 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Özyurt: “Faiz Kararı Tek Başına Değil, Ticari Kredi Koşulları Belirleyici”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP Iğdır İl Başkanı Öztürk Kaylan’dan Basın Mensuplarıyla Dayanışma ve Kaynaşma Toplantısı

CHP Iğdır İl Başkanı Öztürk Kaylan’dan Basın Mensuplarıyla Dayanışma ve Kaynaşma Toplantısı
18 Eylül 2024
21
A+
A-

CHP Iğdır İl Başkanı Öztürk Kaylan, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek düzenlediği “Basınla Kaynaşma ve Dayanışma Toplantısı“nda Iğdır’ın gündemi ve geleceği üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.

Basın emekçilerinin kamuoyunu aydınlatma konusundaki kritik rolüne CHP İl Başkanı Öztürk Kaylan: Halkın Gücüne İnanan Bir Partiyiz - Iğdır Doğuş Gazetesi -dikkat çeken Kaylan, bu buluşmanın karşılıklı işbirliği ve güven ortamını pekiştirdiğini belirtti.

“Iğdır’ın Geleceği İçin Birlikte Çalışacağız”

Kaylan, toplantının amacını şu sözlerle dile getirdi: “Iğdır’da çözülmesi gereken birçok sorunumuz var, ancak her sorunun bir çözüm yolu olduğuna inanıyoruz. Burada en büyük gücümüz, siz değerli basın mensuplarının bu sorunları doğru bir şekilde kamuoyuna aktarmasıdır. CHP olarak halkımızın ihtiyaçlarını karşılayacak projeleri hayata geçirmeye kararlıyız. Iğdır’ın geleceği için el ele, daha aydınlık bir yarın inşa edeceğiz.”

Resim önizlemesi“Basının Doğru Bilgiyi Yayma Gücü”

Toplantıda basının halkı doğru bilgilendirme sorumluluğuna dikkat çeken Kaylan, basın mensuplarından objektif ve doğru haberlerle toplumu aydınlatmalarını beklediklerini ifade etti. Kaylan, “Sizlerle bu süreçte karşılıklı güven ve saygı çerçevesinde çalışmayı sürdüreceğiz. Basın, demokrasinin en önemli temel taşlarından biridir ve sizin çalışmalarınız, toplumun bilinçlenmesine büyük katkı sunmaktadır.” dedi.

“Halkın Gücüne İnanan Bir Parti”

CHP’nin adalet, eşitlik ve demokrasi savunucusu bir parti olduğunu vurgulayan Öztürk Kaylan, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sizlerin desteğiyle, halkın sesi daha gür çıkacak ve hep birlikte daha güçlü bir Iğdır ve Türkiye inşa edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Toplantı, basın mensuplarıyla karşılıklı fikir alışverişi yapılarak son bulurken, Kaylan bu buluşmanın Iğdır’ın geleceği için daha güçlü işbirliklerinin temelini atacağına inandığını belirtti.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.