enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:55 “Her yerde Türkiye var!”
00:42 İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Siber suç operasyonlarında 539 şüpheli yakalandı”
00:38
00:32 Kasım ayında temettü verecek 10 şirket
00:28 Bakü, Gazze’ye askeri birlik gönderilmesi için BM kararını bekliyor
00:24 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’nin 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni’ndeki konuştu…
00:23 Türkiye sadece platform değil ‘konsept’ de ihraç ediyor
00:23 ABD’nin toplam kamu borcu, 22 Ekim itibarıyla 38 trilyon doları aşarak rekor seviyeye ulaştı.
00:21 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul’da Gazze konulu toplantıya ev sahipliği yaptı.
00:06 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001’de kurulan AK Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerini kazanarak geldiği iktidarda 23 yılı geride bıraktı.
00:06 AK Parti Sözcüsü Çelik: 3 Kasım tarihi bir dönemin açıldığı siyasi bir milattır
00:04 Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’ye özel bir destek programını başlatıyoruz
17:55 Yargımızın Bağımsızlığı ve Tarafsızlığı Sorunu
07:50 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi
00:47 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
00:38 Fatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
00:25 İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ekimde fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı…
00:23 TBMM Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam edecek…
00:21 Terörsüz Türkiye’de Gelinen Süreç ve Sonrası
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Deprem bölgesinde bugüne kadar 173 bin konut, dükkân, sanayi sitesinin inşa çalışmalarını başlattık ve şantiyelerimiz harıl harıl çalışıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Deprem bölgesinde bugüne kadar 173 bin konut, dükkân, sanayi sitesinin inşa çalışmalarını başlattık ve şantiyelerimiz harıl harıl çalışıyor
21 Mayıs 2023
148
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Pendik buluşmasında, “Deprem bölgesinde bugüne kadar 173 bin konut, dükkân, sanayi sitesinin inşa çalışmalarını başlattık ve şantiyelerimiz harıl harıl çalışıyor. Pendik’te ise Orta, Dumlupınar ve Ertuğrulgazi mahallelerinde dönüşüm çalışmalarını süratli bir şekilde yürütüyoruz. Yeşil Pendik için ilçemizde iki millet bahçesi daha yapıyor, ailelerimizin mülkiyet ve tapu problemlerini çözüyoruz.” dedi.

UHA / İstanbul İnternational News Agency

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Pendik’te istişare toplantısına katıldı. Programda yaptığı konuşmada deprem bölgesindeki vatandaşların Cumhur İttifakı’na rekor oyla destek verdiğini söyleyen Bakan Kurum, Depremin etkilediği 11 şehirde gece-gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Bakan Kurum, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde deprem bölgesinde bugüne kadar 173 bin konut, dükkân, sanayi sitesinin inşa çalışmalarını başlattık ve şantiyelerimiz harıl harıl çalışıyor. İnşallah bir yıl içerisinde 319 bin, toplamda da 650 bin konutumuzu depremzede kardeşlerimize teslim edeceğiz.” bilgisini verdi.

“Pendik’te Orta, Dumlupınar ve Ertuğrulgazi mahallelerinde dönüşüm çalışmalarını süratli bir şekilde yürütüyoruz”

Pendik’in sorunlarıyla her daim ilgilendiklerini ifade eden Bakan Kurum, “Pendik’te Orta, Dumlupınar ve Ertuğrulgazi mahallelerinde dönüşüm çalışmalarını süratli bir şekilde yürütüyoruz. Yayalar, Gelinpınarı Tepesi’ni de Ertuğrulgazi Mahallemizin dönüşümü için rezerv alan olarak kullanacağız. Özellikle Ertuğrulgazi, Velibaba, Çınardere, Çamçeşme ve Fevzi Çakmak mahalleleri olmak üzere Pendik’in tamamında evlerinin kentsel dönüşüme girmesini talep eden her bir kardeşimize destek vereceğiz.” şeklinde konuştu.

“Yeşil Pendik için ilçemizde iki millet bahçesi daha yapıyor, ailelerimizin mülkiyet ve tapu problemlerini çözüyoruz”

Pendik’in çehresini değiştirecek çalışmalarla birlikte, vatandaşın sorunlarını giderecek faaliyetlere de odaklandıklarını söyleyen Bakan Kurum, “Yeşil Pendik için ilçemize iki millet bahçesi daha yapıyoruz. Güzelyalı sahiline bir millet bahçesi yapıyoruz. Ayrıca, Dolayoba Mahallesinde ailelerimizin mülkiyet sorunlarını çözüyoruz. Şimdi de, Pendik Şahintepe’de 400 bin metrekarelik alandaki tapu problemlerinin çözülmesine yönelik çalışmalarımızı başlattık.” müjdesini verdi.

Programın ardından Bakan Murat Kurum, Pendik’teki “Gençlik Konseri” etkinliğine katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.