enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
00:43 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
00:41 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
00:16 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
00:13 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
00:03 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
00:13 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Brandinvest alışveriş meraklılarını muhteşem bir etkinlikle ağırladı

Brandinvest alışveriş meraklılarını muhteşem bir etkinlikle ağırladı
6 Şubat 2023
2.154
A+
A-

Brandinvest’in kurucusu Naz Ersoy ve proje ortağı Dilan Çakan, gerçekleştirdikleri “CocktailandLoveShoppingEvent” ile bir ilke imza attı.

Atiye Ankara’da ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik hem alışveriş hem kokteyl severleri bir araya getirdi.

Katılımcılar, organizasyona özel kurulan stantlarda beğendikleri ürünleri yakından görerek satın alma imkanını da yakaladı.

Ayrıca, etkinlik kapsamında Atiye Ankara tarafından hazırlanan kokteyller de kışın soğuğunda davetlilerin içini ısıttı.

Ankara cemiyet hayatından çok sayıda seçkin davetlinin de ziyaret ettiği etkinlik, katılımcılara iki gün boyunca çok güzel deneyimler yaşattı.

SIRADAKİ ETKİNLİK 17 ŞUBAT’TA

BrandInvest’in kurucusu Naz Ersoy, yaptığı açıklamada, CocktailandLoveShoppingEvent’in cemiyet ve Ankara sosyal yaşantısını bir araya getirdiğini söyledi.

Ersoy, etkinliğe gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Atiye firması ile iş birliği halinde olmak da bizi ayrıca memnun etti. Bir sonraki etkinliğimiz olan FairytaleWeddings 23’ü, 17-18-19 Şubat’ta Sheraton Ankara Hotel &Convention Center’da gerçekleştireceğiz. Burcu Esmersoy moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, 3 gün sürecek ve girişler ücretsiz olacak. Özellikle evlenmeyi planlayan çiftleri bu fuara mutlaka bekliyorum. Evlilik öncesi kendilerine gerekecek her şeyi burada bulabilecekler. Şimdiden keyifli bir organizasyon olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.

“BRANDINVEST’İN TÜM ORGANİZASYONLARINA SPONSOR OLACAĞIZ”

Etkinliğe ev sahipliği yapan Ulaş Hindistan ise “Atiye”nin yanında “Marla”, “Ruddy”, “EndCocktail House” ve “Sess” olmak üzere toplam 5 mekanları olduğunu belirtti.

Ankara gece hayatında restorancılıkta sağlam bir şekilde hizmet verdiklerinin altını çizen Hindistan, şunları kaydetti: “Burada yapılan iki günlük etkinlik, bizim için fazlasıyla güzeldi. Yeni insanları tanıma imkanı yakaladık. Atiye’nin hizmetini sunarak onlardan mutlu geri dönüşler almak bizim için çok önemliydi. Naz ve Dilan hanımlar bize güvendi. İlerde yeni bir iş birliği ve organizasyona daha birlikte imza atacağız. Yapılacak olan diğer organizasyonda da bu iş birliğimiz sürecek. Nisan ayında bir organizasyonum daha var ve biz BrandInvest’in tüm organizasyonlarına sponsor olacağımızın sözünü verdik. Bu iş birliğimizde köklü bir şekilde devam edecek”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.