enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:07 UHA / İnternational News Agency’ndan hafta içi gündemin öne çıkan haberleri
09:04 e-Birliktelik kampanyasıyla 12 bin işletmeye 21 milyon destek
08:39 SPD Başkanı Yıldız: Ankara’da su krizi riski yok
08:32 Doç. Dr. Zeki KARATAŞ: Uzun Dönemli Bakım Hizmetlerinin Finansman Modelleri
00:59 İkili ilişkilerin kapsamını aşan çok katmanlı ziyaretler
00:39 Suriye’de Yeni Dengeler ve Kandil’in Yanlış Hesabı
00:37 Yıkımın Ardından Hatay’da Hem Depremzede Hem Şehir Plancısı Olmak
00:21 KKTC Cumhurbaşkanlığı’nda Yunanca Sayfa: İletişim mi, Siyasi Tercih mi?
00:15 Minnesota’da Kriz Büyüyor
00:11 “Asrın felaketi” olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki deprem bölgesinde 200 bin kişi sahada görev yaptı
00:07 Bel ağrısı nüfusun yüzde 75-85’inin yaşamlarının herhangi bir dönemini etkiliyor
00:06 Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türkiye’ye geliyor
06:45 Bakan Bolat: “Bölgede ekonomik hayata dönüş yeniden güç kazandı”
06:40 SGK prim borcu tecil ve taksitlendirme işlemlerinde peşinat şartı kaldırıldı
06:20 (BDDK), kredi kartı limitlerinde eğitim ve sağlık harcamalarını istisna kapsamında tuttu
00:55 AVRUPA HABERLERİ / Brüksel, sosyal medya kısıtlamasında AB ülkelerini yetki aşımına karşı uyardı
00:52 Rusya Maliye Bakanlığı: Petrol ve doğal gaz gelirleri yaklaşık 5 milyar dolar geriledi
00:51 “CHP’li belediyeler, ellerindeki suyu millete ulaştıramıyor”
00:26 Bakan Bolat, “Deprem bölgesinde e-ticaret alanında nitelikli insan kaynağı oluşturulacak”
00:20 Zelenskiy: Şubat 2022’den bu yana 55.000 Ukraynalı asker öldü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bm’nin asıl görevi İsrail’i kurmak ve korumaktı!

Bm’nin asıl görevi İsrail’i kurmak ve korumaktı!
19 Nisan 2022
491
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER / STAR Gazetesi Yazarı Aziz ÜSTEL, Birleşmiş Milletlerin asıl amacının Filistin topraklarında devlet kazandırmak olduğunu söylemenin pek de abartılı olmayacağını belirterek, (Darbeden Beter Vesayetler–Nuh Albayrak s.366) çünkü BM’nin ilk önemli mesaisinin İsrail Devleti’ni kurmak olduğuna dikkat çekti.

Aziz-Üstel – Copy – Graphic Design BlogAziz ÜSTEL, ancak aynı BM’in, Müslüman coğrafyasındaki emperyalist işgallerle ve onların kullandığı terör örgütlerinin akıttığı kanlar ve aldığı canlarla hiç ilgilenmediğinin altını çizdi.

“Hıristiyan Batı II. Dünya Savaşı süresince Nazilerce yürütülen Yahudi soykırımına ses çıkarmayıp müdahale etmemenin ve sonuçta 8 milyon Yahudi’nin öldürülmesinden kendini sorumlu tutuyordu” diyen Yazar ÜSTEL, “Vicdan azabından (!) kurtulmak içinse İsrail’in bir dediğini iki etmemeye kararlıydı” dedi.

25. Yılında Ruanda Soykırımı ve Emperyalist İkiyüzlülük | sınıf  mücadelesinde Marksist Tutum

Şimdi; 1994’te Ruanda’da yaklaşık 1 milyon Tutsi azınlığın, Hutular tarafından katledildiğini hatırlatan Aziz ÜSTEL, o sıra bölgede görevde bulunan BM’nin “Destek Misyon Gücü” görev tanımının soykırımları kapsamadığından (!) bu katliama seyirci kaldığını belirtti.

Srebrenitsa Soykırımı: Sürece nasıl gelindi, neler yaşandı? | Euronews

STAR Gazetesi Yazarı Aziz ÜSTEL, “Derken 1994’te Avrupa’nın göbeğinde 8 bin Müslüman Boşnak soykırıma uğramış, binlerce kadına tecavüz edilmiş, BM, bu soykırımın yaşandığı Srebrtenitsa’yı güvenli bölge ilan etmiş ama Müslümanların güvenliğini sağlamaya hiç yanaşmamıştı. Hatta orada bulunan Hollandalı askerler, soykırım yapan Sırp canilere yardım etmişti. Ve BM bu katliama soykırım bile diyememişti” dedi.

Erdoğan'dan BM Kürsüsünde Haritalı İsrail Çıkışı

BM’yi tutsak alan beş devletin ne coğrafi ne etnik ne de inanç bakımından dünyayı tam olarak temsil etmesinin mümkün olmadığına dikkat çeken Aziz ÜSTEL, nitekim Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Dünya Beşten Büyüktür” söyleminin dünyanın BM Güvenlik Konseyine artık boyun eğmeyeceğinin bir göstergesi olduğunu açıkladı.

Yazar Aziz ÜSTEL, “Bm’nin asıl görevi İsrail’i kurmak ve korumaktı!” başlıklı yazısını şöyle noktaladı:

“Öte yandan ABD, PKK/YPG terör örgütüne on binlerce TIR dolusu silah göndermekte… Gelin görün ki BM gene kılını kıpırdatmamakta!”

HABER : Ataner YÜCE

[UHA Haber Ajansı, 19 Nisan 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.